Elämysmatkat ehdolla vuoden matkailuyritykseksi!

Elämysmatkat on ehdolla vuoden matkailuyritykseksi, eikä suotta. Viimeisimmät vuodet on hiihdetty shortsit suorana ja viitta pitkällä Olympialaisista Raviristeilylle ja viety yritysasiakkaita unohtumattomille reissuille ympäri maailman.

Suomen matkatoimistoalan liitto (SMAL) järjestää vuosittain Finnish Travel Galan, jossa palkitaan matkailualan vuoden onnistujat. Gaalassa jaetaan palkintoja eri palkintokategorioissa ja kuhunkin kategoriaan gaalan palkintoraati on valinnut short list -ehdokaat. Elämysmatkat on ansaitusti ehdolla vuoden matkailuyritykseksi mm. Aurinkomatkojen ja Tjäreborgin rinnalla.

Elämysmatkat teki pitkään kypsytellyn läpimurron matkailukaudella 2017-2018. Elämysmatkojen nuori tiimi yli kaksinkertaisti yrityksen liikevaihdon yli 10 miljoonaan euroon. Yritysasiakkaat Suomessa ja ulkomailla löysivät matka- ja tapahtumapalvelut yhdistävän palvelukokonaisuuden ja kuluttaja-asiakkaat ottivat urheilu- ja aktiivimatkat näkyvästi omikseen.

Elämysläiset ottivat vahvan aseman myös tapahtuma-alan eliitissä voittamalla Evento Awards -kilpailun huhtikuussa. Ykköspaikka tuli Susijengin kotikisojen ympärille järjestetyistä kaikkien aikojen koripallojuhlista. Helmikuussa Elämysmatkojen tehotiimi otti hoteisiinsa urheilumatkustamisen kuningaslajin toteuttamalla suomalaisten urheilijoiden ja fanien matkat PyeongChangin Olympialaisiin.

Vahvan kasvun ja tuloksenteon vuonna Elämysmatkat lisäksi perusti uuden incoming-tiimin, muutti uusiin tyylikkäisiin tiloihin Vallilaan sekä modernisoi toiminnanohjaus-, markkinoinnin automaatio- ja verkkokauppajärjestelmänsä.

Onnistumisia ei rakennettu yhdessä kaudessa. Nykyisten yrittäjien kahdeksan vuoden uudistus- ja kehitystyö saavutti kaudella tason, joka näkyi ja kuului kaikilla matkailubisneksen osa-alueilla, joilla Elämysmatkat on mukana.

Kaikkien kategorioiden voittajat julkaistaan Finnish Travel Galassa 5.10.2018. Äänestysaikaa on päättynyt sunnuntaina 16.9.2018 ja arvontaan osallistuneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. #finnishtravelgala

Olympialaisfanit Koreassa

Suomen Olympiakomitean kumppanina tarjosimme suomalaisille talviurheilufaneille sujuvat matkajärjestelyt ja olimme mukana varmistamassa entistä näkyvämmän suomalaisfanien läsnäolon olympialaisten aikana.

Unohtumaton henkilöstötapahtuma Kreikassa

Elämys Group toteutti Efima Oy:lle henkilöstökonseptin, joka huipentui viiden päivän henkilöstötapahtumaan Kreikkaan Kefalonian saarelle syyskuussa 2017. Toteutus paikan päällä oli yhdistelmä henkeä kohottavaa yhdessäoloa sekä yhtiön strategisten viestien kirkastamista elämyksellisessä ympäristössä. Efiman toteutus on esimerkki oikealla tavalla suunnitellusta ja toteutetusta henkilöstökonseptista.

Globaalien osaajien tapaamien Kanarialla

Elämys Group toteutti Smartly.io:lle viikon henkilöstötapahtuman Kanarialle talvella 2018. Smartly.io halusi kerätä globaalit osaajansa yhteen paikkaan viikoksi työskentelemään yhdessä ja tapaamaan toisiaan. Vahvassa kasvussa olevalle yritykselle koko yrityksen yhteiset tapaamiset ovat harvinaisia ja niistä otetaan kaikki irti. Elämys Group etsi asiakkaan toiveiden mukaisen paikan, rakensi ohjelman sekä vastasi matka- ja tapahtumajärjestelyistä paikan päällä. Kuuden päivän toteutuksen aikana oli päivittäin muuttuvan seminaariohjelman lisäksi järjestettävänä illalliset sekä aktiviteetit koko 160 hengen ryhmälle.

Pohjoismainen jälleenmyyjäkokous Hämeen lumimaisemissa

Bergé Auto Nordics järjesti autoalan päättäjille ja jälleenmyyjille kahden päivän tapahtuman Vanajanlinnassa maaliskuussa 2018. Tapahtuma oli uuden brändin ensimmäinen esittely ammattiyleisölle. Paikalla oli tärkeiden jälleenmyyjien edustajien lisäksi Bergén globaalin konsernin johto sekä Kia Motors Europen presidentti. Elämys Group vastasi tapahtuman konseptista ja toteutuksesta.