Miten Soft Tour ja Onsen Tour eroavat toisistaan?

Japani on Antti Autille jo erittäin tutuksi muodostunut kohde. Hän on opastanut australialaisia ja suomalaisia lumilautailijoita takamaastoissa erityisesti hoitamattomien rinteiden ulkopuolella, hissien saavuttamattomissa. Elämysmatkoilla vuonna 2017 oppaana aloittanut Autti kuvailee omin sanoin, miten hänen isännöimänsä Soft Tour ja Onsen Tour poikkeavat toisistaan.

Antti Autti Soft Tour

Soft Tourilla on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaaksi löytäisivät juuri ne ihmiset, joilla on tarvetta tämäntyyppiselle matkalle. Se on äärimmäisen merkittävä asia ryhmäsynergian takia, ja jotta osallistujat voivat yhdessä kokea ja keskustella oppaiden kanssa mahdollisista peloistaan, joita he saattavat kokea takamaastoissa laskemista kohtaan. Niiden, joita ei jännitä laskeminen takamaastoissa, voi olla vaikeaa samaistua muun porukan fiiliksiin ja se saattaa vaikuttaa ryhmän yhtenäisyyteen – mikä tällä reissulla on äärimmäisen tärkeää.

Soft Tour ei ole aloittelijoille tarkoitettu matka. Se on suunniteltu niille laskijoille, joita jännittää takamaastoissa laskeminen, mutta eivät kuitenkaan ole aloittelijoita. Sen suhteen otamme siis rauhallisemman lähestymisen ja groomereilla emme laske – paitsi korkeintaan sen verran, että käydään kruisailemalla tatsi kuntoon. Mäet joita lasketaan, ovat mukavia ja rauhallisia ja laskeminen tehdään rauhallisella otteella. Tällä reissulla vietämme suurimman osan ajasta keskusten sidecountry -alueilla ja teemme olosuhteista riippuen yhden tai kaksi tour-päivää.

Varaa oma matkasi Soft Tourille täältä >>
Soft Tour 23.-31.1.2020 alk. 1990 € /hlö

Kuvat: Jani Kärppä

Antti Autti Onsen Tour

Onsen Tourilla erityisen tärkeää on tietää oma jaksamisen taso. Tälle reissulle ei voi lähteä kohottamaan kuntoaan. Matkalla suurimmaksi osaksi tourataan ja hissipäiviä tulee 1 tai 2, riippuen olosuhteista. Reissulla vietetään myös autossa aikaa jonkin verran, koska matka laskupaikkoihin kestää 30-90 minuuttia per suunta. 

Laskuja tehdään laskijoiden taitotasosta riippuen. Laskemme paljon kivoja kruisailumäkiä ja jos jyrkät mäet kiinnostavat, niiden lasku on mahdollista – ei pakollista. Jaamme ryhmää niin, että matkalla olevat pääsevät hyvin laskemaan juuri sitä mitä haluavat.  Jos haluat lähteä matkaan kehittymään ja kokemaan uusia juttuja, niin tämä on SE reissu!

Tällä reissulla tärkeintä on tietää oma kunto ja taitotaso. Jos Norjassa jaksaa topittaa mäen rennosti ylös ja laskea alas, niin silloin myös tämä reissu onnistuu!

Lue lisää Onsen Tourista ja varaa reissu täältä >>
Onsen Tour 7.-14.2.2020 alk. 1890 € /hlö

Kuvat: Antti Autti, Iisakki Kennilä, Harri Tarvainen, Aaron Schwartz, Rami Hanafi, Simo Vilhunen, Olli Oilinki