Elämysmatkat oli mukana Arctic Weekend -tapahtumassa

Huikea Arctic Weekend takana Rovaniemellä! Kiitos vielä järjestäjille ja kanssaviihtyjille! Olimme mukana järjestämässä kilpailua, jossa parhaimmalla hakemuksella pääsi mukaan Antti Autti Onsen Tourille. Tuomariston tehtävä oli vaikea ja voittajaksi valittiin tunteisiin vedonnut Katjan hakemus puolisolleen Ollille. Reissun lahjakortin lunastanut pariskunta oli silminnähden liikkuttunut ja iloinen, myös laskukansa osoitti tukensa valinnalle koko teltan täyttämin suosionosoituksin. Onnea vielä Katjan Olli! ❤️❤️

Arctic Weekend huutokaupassa oli Elämysmatkat ja LAAX -matkapaketti, arvo n. 2200 €

Elämysmatkat ja LAAX on lahjoittivat mukaan Arctic Weekendin hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahden hengen matkan LAAX Openin finaaliviikonloppuun. Paikan päällä huudettiin kahden hengen matka LAAX Openin finaaliviikonloppuun hintaan 1050 €! Huutokaupan tuotto 3630 € käytetään lyhentämättömänä vähävaraisten junioreiden tukemiseen.

LAAX Open on sekä maailmancupin kisa, että World Snowboard Tourin elite-tason kilpailu. Harjoituksia ja karsintoja käydään viikolla 14.-19.1.2019 ja viikko huipentuu perjantain ja lauantain finaaleihin 18.-19.1. Tapahtuma houkuttelee maailman huippulumilautailijoita ympäri maailmaa LAAXin Crap Sogn Gionin lumilautaparkiin. Viikon aikana kisataan slopestylen ja halfpipen karsinnat ja finaalit. Viikon isäntinä toimivat Halfpipen olympiapronssimitalisti Markku Koski ja suomalaisen lumilautaperheen valopilkku Heikki Sorsa.


TUTUSTU LAAX OPEN REISSUUN TARKEMMIN >>

 

Arctic Weekend on laskukansan talven avajaisfestari Rovaniemellä

Arctic Weekend on tapahtuma, joka järjestetään laskijoilta laskijoille. Nyt toista kertaa järjestetty Arctic Weekend oli entistä laajempi ja tänä vuonna myös Elämysmatkat oli ensimmäistä kertaa mukana. Tarjolla oli mielenkiintoisia työpajoja, luentoja, uusimpia laskuleffoja, tuoteuutuuksia, hyvää paikallista ruokaa sekä laskemista oikealla lumella. Unohtamatta kunnon bileitä kovien esiintyjien tahtiin! Nähdään Rovaniemiellä ensi vuonna!

📷 Simo Vilhunen

www.arcticweekend.com