Arctic Weekend ja avoin huutokauppa!

Arctic Weekend on laskukansan talven avajaisfestari Rovaniemellä

Arctic Weekend on tapahtuma, joka järjestetään laskijoilta laskijoille. Nyt toista kertaa järjestettävä Arctic Weekend on entistä laajempi ja tänä vuonna myös Elämysmatkat on mukana. Tarjolla on mielenkiintoisia työpajoja, luentoja, uusimpia laskuleffoja, tuoteuutuuksia, hyvää paikallista ruokaa sekä laskemista oikealla lumella. Unohtamatta kunnon bileitä kovien esiintyjien tahtiin! Nähdään Rovaniemiellä lokakuussa!

www.arcticweekend.com

Arctic Weekend huutokaupassa Elämysmatkat ja LAAX -matkapaketti, arvo n. 2200 €

Elämysmatkat ja LAAX on asettanut mukaan Arctic Weekendin hyväntekeväisyyshuutokauppaan lauantaina 27.10. kahden hengen matkan LAAX Openin finaaliviikonloppuun. Huutokaupan tuotto käytetään lyhentämättömänä laskulajien tukemiseen. Ennakkohuutokauppaan julkaistun matkapaketin arvo on n. 2200 €! Otamme huutokauppaan vastaan ennakkotarjouksia suljettuina tarjouksina ja kuka tahansa voi osallistua huutokauppaan verkossa ja tarjouksia voi jättää torstaihin 25.10. klo 12 asti. Huudamme suurimman summan tarjonneen puolesta huudon paikan päällä Arctic Weekendissä Rovaniemellä lauantaina 27.10.

LAAX Open on sekä maailmancupin kisa, että World Snowboard Tourin elite-tason kilpailu. Harjoituksia ja karsintoja käydään viikolla 14.-19.1.2019 ja viikko huipentuu perjantain ja lauantain finaaleihin 18.-19.1. Tapahtuma houkuttelee maailman huippulumilautailijoita ympäri maailmaa LAAXin Crap Sogn Gionin lumilautaparkiin. Viikon aikana kisataan slopestylen ja halfpipen karsinnat ja finaalit. Viikon isäntinä toimivat Halfpipen olympiapronssimitalisti Markku Koski ja suomalaisen lumilautaperheen valopilkku Heikki Sorsa.


TUTUSTU LAAX OPEN REISSUUN TARKEMMIN >>


LAAX Open finaaliviikonlopun matkapaketti to-su 17.-20.1.2019 kahdelle sisältää:
  • majoitus  kahden hengen huoneessa Signina-hotellissa (sis. aamupala ja spa&wellness –alueen käyttö)
  • 2 x 2 päivän hissiliput
  • Finnairin lennot Zürichiin
  • kuljetukset Zürich-Laax-Zürich
  • mukana menossa mm. Heikki Sorsa & Markku Koski

Voit jättää oman huutokauppatarjouksesi täältä >>


Tarjouksia voi jättää torstaihin 25.10. klo 12 asti!

Dog: Photo by Robert Gramner on Unsplash