Elämys Group vastaa yksinoikeudella Tokion olympialaisten myynnistä Irlannissa

Matka- ja tapahtumayritys Elämys Group on solminut merkittävän yksinoikeussopimuksen Irlannin Olympiakomitean kanssa. Sopimus koskee Tokion kesäolympialaisten myynti- ja markkinointioikeuksia Irlannissa. Sopimuksen arvo on vuosina 2019–2020 kolmesta viiteen miljoonaa euroa. Elämys Group on aiemmin solminut vastaavan sopimuksen Suomen Olympiakomitean kanssa.

”Irlannin olympiasopimus on merkittävä askel yhtiöllemme paitsi yksittäisenä hankkeena, myös osoituksena siitä, että konseptimme kestää kovimmankin kansainvälisen vertailun. Voitimme Irlannin kilpailutuksessa alan kansainväliset markkinajohtajat ATPI:n Englannista ja CoSportin Yhdysvalloista”, Elämys Groupin nykyinen toimitusjohtaja Jussi Viskari sanoo.

Sopimus on merkittävimpiä Suomalaisia matkailun palveluvientisopimuksia vuosiin

”Elämyksen sopimus Irlannin Olympiakomitean kanssa on komea osoitus suomalaisen matkailuyrityksen kansainvälisestä kilpailukyvystä. Se on myös osoitus siitä, että rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella toimivan yrityksen ei tarvitse kumarrella globaaleja markkinajohtajia”, Suomen matkatoimistoalan liiton toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti iloitsee.

Irlannin mediassa sopimus on huomioitu isosti. Irlannin Olympiakomitean toimitusjohtaja Peter Sherrad vastasi neuvotteluprosessista Irlannin Olympiakomitean puolesta.

”Elämys Groupin valintaa edelsi äärimmäisen huolellinen prosessi, jossa arvioitiin kaikki varteenotettavat ehdokkaat. Elämyksen valikoiduttua parhaaksi kandidaatiksi kävimme vielä tarkemman arvioinnin heidän taustastaan ja toimintatavoistaan. Olemme vakuuttuneita, että olemme tehneet hyvän valinnan ja että Elämys täydentää Irlannin joukkuetta erinomaisesti.

Uusi toimitusjohtaja heinäkuussa

Elämys Group vahvistaa johtoaan vastaamaan entistä paremmin kasvun ja kansainvälistymisen haasteisiin. Elämyksen kilpailijan Event Travelin nykyinen toimitusjohtaja Pasi Latva aloittaa Elämys Groupin uutena toimitusjohtajana heinäkuussa. Myös yhtiön hallitusta on vahvistettu Secto Automotive Oy:n toimitusjohtajalla Ville Alasella.

”Kun saimme kiinnitettyä Suomen kovimman ammattimiehen toimitusjohtajaksi ja piinkovan kasvuyritysjohtajan hallitukseen, tämä on meille käänteentekevä kevät, Viskari sanoo.

Viskari jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä operatiivisesti kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavana johtajana.

Lisätietoja:

Elämys Group
Aarni Kotilainen, 040 5929404, aarni.kotilainen@elamysgroup.com
Jussi Viskari, 040 584 6425, jussi.viskari@elamysgroup.com

Olympic Council of Ireland
Peter Sherrad, ceo@olympicsport.ie

Smal ry
Heli Mäki-Fränti, 040 575 1303, heli.maki-franti@smal.fi

Elämys Group / Secto Automotive
Ville Alanen, ville.alanen@secto.fi

Elämys Group / Event Travel
Pasi Latva, 040 070 0328

Elämys Group (Milargo Ltd Oy) on Suomen suurin urheilumatkojen järjestäjä. Yritys on erikoistunut urheilu- ja yritysryhmien matkojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen Suomessa ja ulkomailla. Johdon omistuksessa olevan kotimaisen yrityksen 25 hengen henkilökunta työskentelee Helsingin Vallilassa. Yritys palvelee kuluttaja-asiakkaita nimellä Elämysmatkat. www.elamysmatkat.com / www.elamysgroup.com