Elämysmatkat mukana Arctic Weekend 2019 -tapahtumassa

Tule tapaamaan oppaitamme ja kysymään lisää tulevan kauden reissuista!

Kolmatta kertaa järjestettävä Arctic Weekend kokoaa laskulajien harrastajat Rovaniemelle lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tarjolla on kaikkea mitä tulevaan talveen tarvitaan iästä, välineistä ja taitotasosta riippumatta. Tule osallistumaan työpajoihin, luentoihin ja leffanäytöksiin, maistamaan paikallisia ruokia, tutustumaan kauden uutuuksiin sekä laskemaan oikealla lumella – ja tietysti nauttimaan tunnelmasta sekä tapaamaan vanhoja ja uusia kavereita päivällä ja bileissä.

Paikalla on myös iso joukko Elämysmatkojen oppaita, etsi meidän paikan päältä ja kysele lisää reissusta.

Arctic Weekend huutokaupassa on kaupan Onsen Tour -matkapaketti, arvo 2790 €

Elämysmatkat ja Hoshino Resorts OMO7 @ Asahikawa ovat lahjoittaneet mukaan Arctic Weekendin hyväntekeväisyyshuutokauppaan yhden hengen matkan Antti Autin Onsen Tourille. Huutokaupan tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Otamme huutokauppaan vastaan ennakkotarjouksia suljettuina tarjouksina ja kuka tahansa voi osallistua huutokauppaan verkossa ja tarjouksia voi jättää lauantaihin 25.10. klo 12 asti. Huudamme suurimman summan tarjonneen puolesta huudon paikan päällä Arctic Weekendissä Rovaniemellä lauantaina illalla 25.10. jos itse et pääse paikalle. Suurimman ennakkotarjouksen antanut sitoutuu maksamaan 20% huutosummasta la 25.10. klo 18 mennessä ja koko huutosumman 14 päivän kuluessa. Elämysmatkat on yhteydessä huutajaan lauantaina klo 12 jälkeen puhelimitse.

Onsen Tour 2018

Elämyksen oppaista mukana ovat:

Artic Weekendin puuhamiehenäkin heiluvalta Antti Autilta voi kysyä lisää huutokaupassa listatusta Onsen Tourista sekä tänä talvena ensimmäistä kertaa järjestettävästä Soft Tourista, jossa on muutama paikka jäljellä nopeimmille. Antti luotsaa Elämysmatkojen asiakkaita myös loppuunmyydyllä Antti Autti Snow Country Tourilla.

Multimedialahjakkuus Jan-Erik ”Blumi” Blomberg, jonka leffa Vandraren saa ensiesityksensä Arctic Weekendin aikana. Blumi luotsaa ensi kaudella asiakkaita yksityisryhmän reissulla Kanadassa, loppuunmyydyllä Pyreneiden Roadtripillä ja Japanin Nisekossa vapaalaskuviikolla.

Lumilautavalmentaja ja lumiturva-asiantuntija Jussi Räsänen, joka on mukana opastamassa laskijoita Antin kanssa Onsen Tourilla sekä Nisekossa Shred Weekillä Olympimitalisti Markku Kosken aisaparina.

Opaskonkari Vesa Rouvila, Hakuban monivuotinen kohde- ja vapaalaskuopas. Vesku vie asiakkaamme tänä vuonna jo toista kertaa Kuolan niemimaalle kulttuuri- ja laskumatkalle Kirovskiin. Reissu uurtaa uraa Elämyksen lentomatkattomille vaihtoehdoille, matka järjestetään minibussilla Rovaniemeltä Sallan raja-aseman kautta Venäjälle.

Vapaalaskulegenda Ape Majava, joka viime vuonna nähtiin myös Arctic Weekendin pystytyspuuhissa työkalupakkinsa kanssa. Todellinen monitoimimies, jonka seikkailut vievät joka vuosi yhä uskomattomimpiin paikkoihin. Tänä vuonna Ape seikkailee Elämysmatkojen asiakkaiden kanssa Japanin Hokkaidolla puuterin perässä niinikään loppuunvaratulla reissulla. Apen reissulta Patagoniaan löytyy vaikuttava videosarja Scandinavian Outdoorin YouTube-kanavalta.

Luotto-oppaamme Jussi ”Kossu” Koskinen opastaa reissulaisia Georgian kissahiihtoviikoilla yhdessä Pette Halmeen kanssa. Jari ”Kide” Kiiskinen, Amerin toinen ”mannekiini” järjestää tänä vuonna Kimmo ”Skipe” Oivon kanssa legendaarisen kerran vielä Chamonix-reissun. Tämän lisäksi Kideltä voi tiedustella mm. Camp69 Kipisjärven vapaalaskutapahtumasta. Kossu ja Kide ovat myös Amerin ”mannekiineja” ja osaavat kertoa Salomonin ja Atomicin laskukamoista kaiken tarvittavan.

Elämysmatkojen jokapaikan ilopilleri Perttu Sirén osaa kertoa kohteesta kuin kohteesta. Perttu on opastanut viime vuosina Islannissa, Kanadassa, Japanissa ja kolunnut kohteita esim. Norjalaisen vuonon perällä. Mistä Perttu ei osaa kertoa, sitä ei tarvitse tietää.

Arctic Weekendin aikaan paikalla voi törmätä myös Tommi Laitervoon, jolla on opaskokemusta Elämysmatkoilta useistakin kohteista, esim. Myokosta. Tommi on myös lumiturvallisuuden asiantuntija ja edustaa PIEPS-lumiturvavarusteita.

Lumiturvavälineitä ja laskukamoja Rovaniemen Intersportista

Jos Rovaniemellä Arctic Weekendin aikaan liikut, käythän vierailemassa Rovaniemen Intersportissa. Sieltä saat tapahtuman ajan PIEPS lumiturvallisuus välineet ovh -10% sisältäen ilmaisen kotiinkuljetuksen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.

Ammattitaitoisilta asiakaspalvelijoilta voi kysyä myös apua lumiturvavarusteiden ja myös muiden laskuvälineiden kanssa. Henkilökunta voi esim. konsultoida Antti Auttia mitä reissuille tarvitsee ja valita asiakkaille parhaat mahdolliset välineet ja lähettää ne valmiina pakettina suoraan asiakkaalle. Eli kannattaa soittaa vaikka et Rovaniemellä asuisikaan!

www.arcticweekend.com

Arctic Weekend 2018 📷 Simo Vilhunen