Jokainen matka on Elämys

GoExpo Winter 2017

winteriscoming

Tänä vuonna perinteinen Skiexpo tekee muodonmuutoksen GOExpo Winter -messuiksi 3.-5.11. viikonloppuna. Viimeistelemme parhaillaan messutarjouksia ja laitamme niitä näytille loppuviikosta omissa kanavissa ja GoExpon -sivulla kun vuoden kovimmat laskumessut pyörähtävät käyntiin. Tänä vuonna tuomme paikan päälle tuttuun tapaan vieraita kohteistamme, osastollamme on vieraita Sveitsistä ja Japanista. Osastomme on 6k48, melkoisen lähellä talvimäkeä. Ensimmäiset tarjoukset löytyvät jo tuotekalalogistamme, messutarjoukset ovat voimassa 12.11. sunnuntaihin asti.


KATSO KAIKKI MESSUTARJOUKSET >>


TEE VARAUSKYSELY >>


Sveitsin kohteista esittelyssä ovat: Arosa-Lenzerheide, Engadin St Moritz, Davos Klosters ja LAAX. Japania edustamassa ovat Hakuba ja Hokkaidolta Niseko, Rusutsu ja Tomamu. Tervetuloa tutustumaan!

Messujen uusiutuessa myös Vapaalaskufestarit ovat siirtyneet Messukeskukseen ja olemme mukana myös siellä.

Tule tapaamaan oppaitamme ja vaihtamaan ajatuksia tulevasta kaudesta tai kysymässä lisää kohteistamme. Paikalla on varmasti asiantuntemusta maailman joka laskukolkasta.

meet_greet
Oppaat ovat seuraavan alustavan aikataulun mukaisesti osastollamme jututettavissa lauantaina 4.11.:

KLO 11-12 
Vesa Rouvila, Hakuban kohdeopas, elämyksiä mm. toissa viikolta Mt. Everestin lähettyviltä ja Chilestä alkusyksystä. Kannattaa kysyä myös ensi syksyn Chile-Uusi-Seelanti kiertomatkasta tai Elbrusille suunitellusta reissusta.

KLO 12-13
Heimopäällikkömme Pette Halme ja Kossu Koskinen. Petten talven uutuusreissu vie Venäjälle jo itsenäisyyspäivänä ja Japaniin vuoden alkupuolella. Petteltä kannattaa kysyä myös kevään ja kesän vaellusreissuilta. Kossu on mukana Blumin kanssa Andorrassa, Islannissa ja USAn Roadtripillä.  

KLO 13-14
Myokon kohdeopas Jari Valvio, ollut mukana myös lukemattomilla Japanin kiertoreissuilla sekä luotto-oppaanamme monissa Alppikohteissamme.

KLO 14-15
Antti Autti & Jan-Erik “Blumi” Blomberg, Onsen Tour, Huippuvuoret, USA ihan vain muutama mainitaksemme. Anttia voi myös jututtaa uudesta upeasta Arctic Lights laskudokkarista.

KLO 15-16
Ape Majava ja Markku Koski, Japania, puuteria ja vapaalaskua

KLO 16-17
Skipe & Kide, mukana tänä vuonna Apen piilopirtillä, USAssa ja virittelemässä Kirgistanin reissua.