Jokainen matka on Elämys

Haetaan: elämysmatka-ammattilaisia

em_kuvituskuva

Elämysmatkat on vauhdilla kasvava aktiivi- ja urheilumatkatoimisto. Haemme lisää kokemusta ja osaamista kasvavaan yritykseemme.

Elämysmatkojen kuluttajaliiketoiminnan kivijalka on laskettelumatkat, joita olemme järjestäneet kauemmin ja kauemmas kuin mikään muu yritys Suomessa. Viemme talvilajien harrastajia mm. Alpeille, Japaniin ja Amerikkoihin lähes 30 vuoden kokemuksella. Olemme järjestäneet vuosien saatossa laskettelu- ja aktiivimatkoja kymmeniin maihin kuudelle eri mantereelle kymmenille tuhansille suomalaisille – ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin.

Urheilumatkojen saralla Elämysmatkat on mm. Olympiakomitean, Koripalloliiton ja Hiihtoliiton virallinen matkakumppani. Vastaamme Olympialaisten matkapaketeista ja lipunmyynnistä yksinoikeudella Suomessa.

Elämysmatkojen sisarbrändi Elämys Group toteuttaa tapahtuma- ja matkakokonaisuuksia yrityksille ja yhteisöille kaikkialla maailmassa. B2B ja B2C -tiimit työskentelevät yhteisissä tiloissa Vallilassa. Yhteensä Elämys Group ja Elämysmatkat työllistää tällä hetkellä n. 20 henkeä.


LÄHETÄ HAKEMUKSESI >>


Haetaan: aktiivimatkatuottaja

Haemme kovan luokan matkaosaajaa. Sinulla on vahvat näytöt ja kokemus vapaa-ajan matkojen tuotannosta ja myynnistä. Etenkin laskettelumatkojen tuotanto- ja myyntikokemus luetaan eduksi. Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä sekä sähköpostitse, puhelimitse että kasvokkain.

Sinulta edellytämme:

  • Kokemusta matkatoimiston aktiivimatkamyynnistä ja -tuotannosta
  • Amadeus-osaamista ryhmä- ja yksittäisvarauksissa
  • Myynti- ja palveluasennetta
  • Kokemusta ja kiinnostusta laskettelumatkoista
  • Sujuvaa kynää matkakuvausten kirjoittamiseen
  • Kykyä ja rohkeutta itsenäiseen työtapaan
  • Mainetta mukavana työkaverina ja hyvänä tyyppinä
  • Erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen taito

Tarjoamme vastuullisen paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavassa matkailualan yrityksessä, huippujengin ympärillesi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen. 


LÄHETÄ HAKEMUKSESI >>


Haetaan: aktiivimatkamyyjä (määräaikainen tehtävä)

Haemme matkamyyjää määräaikaiseen tehtävään täydentämään aktiivimatkatiimiä kiireiseksi talvikaudeksi vähintään huhtikuuhun 2018 saakka. Osallistut laskettelu- ja olympiamatkojen myyntiin, asiakaspalveluun, varausten tekemiseen ja matkojen toteutukseen osana kuluttajatiimiä.

Alkavalla talvikaudella Elämysmatkojen kuluttajaryhmiä lähtee mm. Koreaan, Japaniin, Alpeille, Pohjois-Amerikkaan, Etelä-Amerikkaan, Islantiin, Pyreneille ja Venäjälle

Sinulla on jonkin verran kokemusta matkatoimistotyöstä tai matkailualalta ja olet kiinnostunut Elämysmatkojen tuotteista. Olet rohkea tarttumaan uusiin tehtäviin, pidät asiakaspalvelutyöstä, sinulla on jonkin verran kokemusta myyntityöstä ja olet nopea ja innokas oppimaan.

Tehtävä on määräaikainen, mutta kasvutavoitteiden toteutuessa työtä on mahdollista jatkaa vakituisena määräajan päätyttyä.

Molemmat paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, viimeistään 8.12., joten jos kiinnostuit, lähetä hakemus meille pian.


LÄHETÄ HAKEMUKSESI >>