Jokainen matka on Elämys

Haetaan: kivenkovia elämysmatka-ammattilaisia

Elämysmatkat on vauhdilla kasvava aktiivi- ja urheilumatkatoimisto. Haemme lisää asennetta ja osaamista kasvavaan yritykseemme. Haemme jatkuvasti harjoittelijoita kasvamaan kanssamme:

Elämysmatkojen kuluttajaliiketoiminnan kivijalka on laskettelumatkat, joita olemme järjestäneet kauemmin ja kauemmas kuin mikään muu yritys Suomessa. Viemme talvilajien harrastajia mm. Alpeille, Japaniin ja Amerikkoihin yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme näiden vuosien aikana järjestäneet laskettelu- ja aktiivimatkoja kymmeniin maihin kuudelle eri mantereelle kymmenille tuhansille suomalaisille – ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin.

Talven 2018 suurin projektimme on Olympialaiset Etelä-Korean PyeongChangissa. Vastaamme kisojen matkapaketeista ja lipunmyynnistä yksinoikeudella Suomessa. Urheilumatkustus on Elämysmatkojen nopeimmin kasvava businessalue. Jo ennen Olympialaisia vastaamme syksyllä 2017 koripallon EM-kotikisojen matka- ja majoitusjärjestelyistä.

Elämys Groupin toiminnan ydin on suunnitella ja toteuttaa elämyksiä, jotka tukevat asiakkaiden liiketoimintaa. Meille elämys on matka tai tapahtuma, jossa osallistujat viihtyvät ja asiakkaamme viesti välittyy tehokkaasti.

Toteutamme vuosittain noin sata elämyksellistä asiakas- ja henkilöstötapahtumaa. Tänä vuonna rakentamillamme elämyksillä on mm. motivoitu henkilökuntaa Como-järvellä, sitoutettu asiakkaita Torontossa ja viihdytetty kansainvälisiä vieraita Helsingissä.

Yksittäisten elämysten lisäksi vastaamme urheiluorganisaatioiden matkustamisesta ja tapahtumista. Tulevia merkittäviä projekteja ovat Olympiakomitean kumppaneiden hospitality-palveluista vastaaminen Etelä-Koreassa ensi talvena järjestettävissä talviolympialaisissa sekä Koripalloliiton tapahtumakokonaisuudesta vastaaminen Helsingissä järjestettävissä Koripallon EM-kilpailuissa.


Haetaan: Matkatoimistoharjoittelija


Haemme rohkeaa ja reipasta matkatoimistoharjoittelijaa avustamaan Elämysmatkojen kuluttajamatkatiimiä 3-6 kk harjoitteluun. Harjoittelijana osallistut monipuolisesti tiimin töihin asiakaspalvelusta laskutukseen ja matkatuotantoon. Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet matkailualan opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysmatkailun tulevana ammattilaisena.

Edellinen kuluttajatiimin harjoittelija solmi työharjoittelun päätteeksi vakituisen työsopimuksen Elämysmatkoilla.

 


Haetaan: Trainee tapahtuma- ja incoming -tiimiin


Oletko kiinnostunut tekemään elämyksellisiä tapahtumia? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta tapahtumista, VIP-hosting-palveluista tai incoming-palveluista?

Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan tapahtumatiimiämme kesästä alkaen 3-6 kk harjoitteluun. Traineena tehtäviisi kuuluu tukea B2B-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä, rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä sekä tukea incoming-tiimiämme.

Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena.


HAE TYÖPAIKKAA TÄYTTÄMÄLLÄ AVOIN TYÖHAKEMUS >>