Jalkapallon EM-kisapaketit: Kysymyksiä ja vastauksia

Missä Suomi pelaa?

Suomi pelaa alkulohkon ottelut Kööpenhaminassa ja Pietarissa.

Huuhkajien ottelut lohkovaiheessa:
La 13.6. 18.00 (19.00) Tanska – Suomi, Kööpenhamina
Ke 17.6. 16.00 (16.00) Venäjä – Suomi, Pietari
Ma 22.6. 22.00 (22.00) Suomi – Belgia, Pietari
Suomen aika suluissa. 

Mistä saan liput Suomen peleihin?

EM-lopputurnauksen lipunmyynti toteutetaan kisajärjestäjä UEFA:n toimesta lippuarvontana. UEFA:n sääntöjen mukaan lippuja ei saa yhdistää matkapaketteihin eikä niitä saa jälleenmyydä kaupallisessa tarkoituksessa. Suomen Palloliitto tiedottaa lipunmyynnistä ja siihen liittyvästä arvonnasta erikseen.

Elämysmatkat ja Palloliitto tekevät tiivistä yhteistyötä taatakseen laadukkaiden ja turvallisten matka- ja fanipalveluiden saatavuuden kaikille niille, jotka saavat lipunosto-oikeuden UEFA:n arvonnassa. 

Miksi minun kannattaa tehdä ennakkovaraus matkapaketeista?

Ottelulippujen osto-oikeudet arvotaan UEFA:n toimesta kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Tulokset julkaistaan tammikuussa 2020. Kysyntä EM-kisoihin on valtavaa ja reittilennot sekä hotellipaikat täyttyvät lohkoarvonnan jälkeen joulukuussa nopeasti.

Elämysmatkat on varannut merkittävän määrän kapasiteettia kisakaupungeista. Ennakkovaraamalla EM-kisapaketin nyt varmistat matkasi siihen peliin mihin tammikuun lippuarvonnasta saat lipun.

Jos muutat mielesi etkä tahdo lähteä Elämysmatkojen EM-kisamatkalle, voit perua ennakkovarauksesi tammikuussa lippuarvonnan jälkeen ja saat varausmaksun takaisin (vähennettynä käsittelykuluilla 8 €/hlö).

Mitä tapahtuu sen jälkeen kun olen tehnyt ennakkovarauksen?

Kun olet tehnyt ennakkovarauksen ja maksanut varausmaksun, olet varmistanut paikkasi EM-kisamatkalle. 

Tammikuussa UEFA:n lippuarvonnan jälkeen sinulla on 3vrk aikaa valita haluamasi matkapaketti ennakkovaraajien verkkokaupassa. Jos et halua lähteä EM-kisamatkalle, voit perua ennakkovarauksesi ja saat varausmaksun takaisin (vähennettynä käsittelykuluilla 8 €/hlö).

Matkapakettien hinnat ja sisällöt julkaistaan Elämysmatkojen sivuilla 16.12. alkavalla viikolla. Ennakkovaraajille on varattu oma kiintiö lennoiltamme ja hotelleistamme – loput avautuvat yleiseen myyntiin joulukuussa. Mikäli ennakkovarausten määrä täyttää koko varatun kapasiteetin, matkapaketit eivät tule yleiseen myyntiin. 

Milloin ennakkovarauksen voi tehdä? 

Ennakkovarauksen voi tehdä välittömästi.  Ennakkovarausvaihe on voimassa 15.12. asti tai kunnes ennakkovaihetta varten varatut paikat ovat täynnä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten toimin jos haluan peruuttaa ennakkovarauksen?

Lähetä saamasi sähköpostivahvistus, tilitietosi ja ilmoitus että haluat perua varauksen osoitteeseen euro2020@elamysmatkat.com. Palautamme varausmaksun tilillesi vähennettynä hallinnointikuluilla 8€/paikka. Teemme palautukset mahdollisimman pian perumisilmoituksen jälkeen.

Kuinka paljon ennakkovarauspaikkoja on?

Ensimmäisessä vaiheessa ennakkovarauksia varten on varattu vähintään 2500 paikkaa per kisakaupunki ja peli.

Voinko ostaa pelkät lennot / majoituksen?

EM-kisamatkat myydään vain paketteina (lento+hotelli+kuljetukset+palvelut kohteessa)

Saanko lennon vain yhteen suuntaan? 

Lennosta voi käyttää vain meno- tai paluulennon, mutta yhdensuuntaisesta lennosta ei saa alennusta matkapaketin hinnasta. Lennot voi varata vain osana pakettia.

Olen jo varannut majoituksia eri kaupungeista, saanko yhdistää ne lentoihin? 

EM-kisapaketit voi varata vain kokonaisuuksina (lento+hotelli+kuljetukset+palvelut kohteessa)

Onko matkoilla lapsialennuksia?

Osa hotelleista tarjoaa lapsialennuksia lapsen majoittuessa lisävuoteella. Tällaisissa hotelleissa ja huonetyypissä majoituttaessa tarjoamme lapsialennuksen. Lapsialennuksen ikäraja on hotellikohtainen.  Lisävuoteellisten huoneiden saatavuus vaihtelee eri kaupunkien välillä. 

Lapsialennuksista kerrotaan hotellin kuvauksessa verkkokaupassamme pakettien julkaisun yhteydessä.

Mitä palveluita tarjoatte liikuntarajoitteisille?

Varaamme mahdollisuuksien mukaan esteettömiä huoneita. Esteettömien huoneiden saatavuus riippuu kohteesta. 

Jos haluatte varata esteettömän huoneen kertokaa ennakkovarauslomakkeella erityistarpeistanne ja pyrimme parhaamme mukaan löytämään teille sopivan huonetyypin ja kuljetusmahdollisuudet kohteessa.

Voiko alle 18-vuotias matkustaa yksin huoltajien luvalla?

Alle 18-vuotias ei voi matkustaa ilman täysi-ikäistä huoltajaa.

Saako isompi ryhmä ryhmäalennuksia?

EM-kisamatkoista ei myönnetä ryhmäalennuksia.

Haluan matkustaa koko kisojen ajaksi / haluan matkan joka kattaa kaikki Huuhkajien pelit. Mitä tarjoatte minulle? 

Riippuen kohteesta, tuotamme mahdollisuuksien mukaan myös koko kisan kestäviä paketteja reittilennoilla.  Kerromme mahdollisuuksista lisää kisakaupunkien selvittyä.

En saanut varattua paikkaa ennen kun kiintiönne meni täyteen, mitä teen? 

Mikäli varaamamme kiintiö ehtii täyttyä, pyrimme varmistamaan lisäkapasiteettia mahdollisimman pian. Voit jättää yhteystietosi jonotuslistalle.

Meillä on xx kokoinen yritysporukka, mitä tarjoatte minulle? 

Yritysten ei ole mahdollista osallistua UEFA:n lippuarvontaan. Elämysmatkat on UEFA:n virallinen kumppani Suomessa ja tarjoamme virallisia hospitality-paketteja yrityksille. Jos haluatte tarjouksen yrityspaketeista, lähettäkää tarjouspyyntö osoitteeseen euro2020@elamysmatkat.com.

Miten takaatte että saatte hyvät lennot ja majoitukset kaikille ennakkovarauksen tekijöille? 

Olemme tehneet jo alustavia aiesopimuksia kaikkiin kisakaupunkeihin varmistaaksemme riittävän kapasiteetin ennakkovarauksia varten. Ensimmäisessä vaiheessa ennakkovarauksia varten on varattu noin 2500 paikkaa per kisakaupunki ja peli.