Miksi vapaalaskea opastettuna

MIKSI VAPAALASKEA OPASTETTUNA?

Vapaalaskussa aluetuntemus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Kaikilla vapaalaskuviikoilla oppaina toimivat tuntevat paikalliset olosuhteet erittäin hyvin, joten laskupäivinä pääsee suoraan asiaan nopeasti ja turvallisesti. Vapaalaskuviikkojen asiakkaat voivat osallistua myös ilman eri veloitusta lumiturvallisuuskurssille, joka pidetään Helsingissä Ski Expon yhteydessä. Kurssilla käydään läpi lumiturvallisuuden perusteet ja tarvittavien lumiturvallisuusvälineiden käyttö.

Omatoimisesti matkustaminen ja hyvän majoituksen löytäminen on hankalampaa Japanissa kuin esimerkiksi Alpeilla, ja ylimääräiseen säätämiseen menee tottumattomalta Japanin kävijältä paljon aikaa ja rahaa sekä ennen matkaa että paikan päällä. Valitsemamme kohteet, lennot, hotellit, kuljetusyhtiöt, ravintolat ja paikalliset oppaat ovat tarkkaan harkittuja ja vuosien saatossa parhaiksi todettuja. Kokeneet oppaat osaavat myös kertoa missä kohtaa hinnat edullistuvat suurten ostoskatujen ja keskusten ulkopuolella.

Ilman kohdeopasta ensimmäiset päivät menevät helposti parhaiden laskureittien etsimiseen ja loma on yhtäkkiä ohi ennen kuin se on ehtinyt kunnolla alkaakaan. Japanissa on myös erityisen tärkeää tuntea viralliset ja epäviralliset säännöt off-pistehiihdon suhteen, eli missä voi laskea ja missä ei. Oppaillamme on tästä aina ajantasainen tieto.

Palauttetta palveluistamme: Elämysmatkojen oppaan opastus Myokon maisemissa oli ammattitaitoista ja erittäin hyvää. Hän auttoi meitä viikon aikana varustevuokrausten ja päiväretkien järjestämisen kanssa. Vinkit kylälle (ruokapaikat ym.) olivat hallussa. Viikon kruunasi päiväretki takamaastossa oppaan vetämänä. 10+! Myoko 2016.