Jokainen matka on Elämys

Muutama syy pakettimatkan valintaan

 

Nimetön-1

Elämysmatkat on Euroopan suurin ja kokenein laskettelumatkanjärjestäjä Japanissa. Talvi 2018 on jo kahdestoista kautemme Japanissa ja jokainen vuosi on kerryttänyt osaamistamme ja kontaktejamme. Omatoimisesti matkustaminen ja hyvän majoituksen löytäminen on hankalampaa Japanissa kuin esimerkiksi Alpeilla, ja ylimääräiseen säätämiseen menee tottumattomalta Japanin kävijältä paljon aikaa ja rahaa sekä ennen matkaa että paikan päällä. Valitsemamme kohteet, lennot, hotellit, kuljetusyhtiöt, ravintolat ja paikalliset oppaat ovat tarkkaan harkittuja ja vuosien saatossa parhaiksi todettuja.

Asiakasmäärien kasvaessa ja tunnettuutemme parantuessa Japanissa olemme pystyneet neuvottelemaan vuosi vuodelta parempia sopimuksia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämän vuoksi kaikkien Japanin matkojemme hinta-laatusuhde on erinomainen. Lisäksi voit vahvistaa matkasi pelkällä varausmaksulla, mikä mahdollistaa ennakkoetujen hyödyntämisen vain pienellä summalla jo hyvissä ajoin. Elämysmatkojen matkoilla ammattiosaaminen ja palvelut tulevat vielä kaupan päälle. Omatoimimatkaa arvioidessa ei aina tule laskeneeksi, mitä kaikkea kuluja matka tuo mukanaan. Esimerkiksi suksimaksut, kalliit maakuljetukset Japanissa tai viimeisen yön lentokenttähotelli on helppo unohtaa laskelmista. Elämysmatkoilla kaikki tämä sisältyy luonnollisesti matkan hintaan.

Palauttetta palveluistamme

Molemmat oppaamme Vesku ja Yuske olivat asiantuntevia ja kaikin puolin hyviä tyyppejä. Erityisesti lumiturvakertaus vuorilla jäi mieleen. Hyvin toimi myös se että Vesa veti hissuoffaripäiviä ja Yuske enemmän haikkausta. Ootan että ensi vuonna oma taitotaso riittää Happon backbowleille ja Cortinan padolle! Hakuba 2017

Elämysmatkojen oppaan opastus Myokon maisemissa oli ammattitaitoista ja erittäin hyvää. Hän auttoi meitä viikon aikana varustevuokrausten ja päiväretkien järjestämisen kanssa. Vinkit kylälle (ruokapaikat ym.) olivat hallussa. Viikon kruunasi päiväretki takamaastossa oppaan vetämänä. 10+! Myoko 2016.

Empä juuri ole pakettimatkoilla ollut. Aina itsekseen reissannut niin kyllähän tämä todella helpoksi oli tehty 🙂 Eipä voisi Ainoa enempää kehua. Niseko 2017

Opas oli miellyttävä asioihin perehtynyt, osasi ottaa huomioon kaiken tasoiset laskijat. Alansa Todellinen ammattilainen. Myoko 2017

 


Parhaat ammattilaiset Suomessa ja Japanissa palveluksessasi

Elämysmatkojen Japanissa toimivat suomalaiset sekä paikalliset oppaat ovat alansa parhaita ammattilaisia. Oppailla on tietoa ja ymmärrystä suomalaisten hiihtolomailijoiden toiveista ja tarpeista sekä hyvä paikallistuntemus rinteistä, maastosta ja alueen palveluista. Opas auttaa järjestelyissä, kuljetuksissa ja kohdevinkeissä paikan päällä, jotta elämysmatkaajat voivat keskittyä nauttimaan matkasta. Ilman kohdeopasta ensimmäiset päivät menevät helposti parhaiden laskureittien etsimiseen ja loma on yhtäkkiä ohi ennen kuin se on ehtinyt kunnolla alkaakaan. Japanissa on myös erityisen tärkeää tuntea viralliset ja epäviralliset säännöt off-pistehiihdon suhteen, eli missä voi laskea ja missä ei. Oppaillamme on tästä aina ajantasainen tieto.

Elämysmatkojen toimistolla puolestaan huolehditaan, että matkajärjestelyt on tehty huolellisesti matkaajien tarpeet huomioon ottaen. Me Elämysmatkoilla pidämme vanhanaikaista asiakaspalvelua vielä suuressa arvossa.

Teitä maailmalla auttavat oppaamme

Japanissa kausioppaamme ovat koko laskukauden palveluksessanne, Hakuban kohdeopas on Vesa Rouvila, Myokon kohdeopastuksesta vastaa Jari Valvio ja Nisekossa Aino Sutela.
Tämän lisäksi erikoisreissuilla oppaina tänä vuonna ovat heimopäällikkömme Pette Halme, Arto ” Ape” Majava, Antti Autti, Markku Koski, Jan-Erik ”Blumi” Blomberg, Jussi ”Kossu” Koskinen, Kimmo ”Skipe” Oivo, Jari ”Kide” Kiiskinen.

Erinomaisen palvelu, fiksusti, asiakaslähtöisesti samalla kuitenkin pitäen homman hyvin hanskassa. Vaikeaa tehdä hommaa paremmin! Niseko 2017


Varaa oma hiihtomatkasi täältä >>

Nimetön-2