Tokion paralympialaiset 2020

Lähde mukaan kannustamaan Suomen paralympiajoukkuetta!

Maailman suurin urheilutapahtuma kutsuu kiehtovaan Tokioon elo-syyskuussa 2020. Paralympialaisia urheillaan kaiken kaikkiaan 22 eri lajin osalta, uusia lajeja näissä kisoissa ovat taekwondo ja sulkapallo.
 

Tokion paralympialaisten viralliset matkapaketit Elämysmatkoilta

 
Elämysmatkat vastaa Tokion Paralympialaisten lipunmyynnistä ja matkapaketeista Suomessa. Elämysmatkojen matkapaketit sisältävät liput kiinnostavimpiin suomalaislajeihin sekä kaikki palvelut jotka tarvitset nauttiaksesi kauan odotetusta paralympiaelämyksestä. Vastaamme myös Suomen paralympiajoukkueen ja yhteistyökumppaneiden matkustuksesta ja palveluista Tokiossa.

Julkaisemme matkapaketit tällä sivulla lokakuun aikana ja lähetämme ennakkotiedon uutiskirjeessä kaikille yhteystietonsa jättäneille.


Ennakkotietoa majoituspaketeista!

 
Tarjoamme valmiita majoituspaketteja eri ajankohtina useaan eri tasoiseen hotelliin. Paketit ovat kestoltaan 4-5 päivää, mutta mikäli haluat viipyä Tokiossa pidempään, voit yhdistää paketteja tai voimme räätälöidä toiveitasi vastaavan kokonaisuuden. Voit valita matkasi ajankohtaan haluamasti lippuja, ja teemme tilauksen kisaorganisaatiolle puolestasi.
 
Kaikki pakettimme sisältävät myös asiakaspalvelumme paikan päällä Tokiossa sekä julkisen liikenteen lipun. Lisäpalveluna voit ostaa kauttamme lennot, lentokenttäkuljetukset sekä päiväretkiä.
 
Jos sinulla on kysyttävää paralympialaisista, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: tokio2020@elamysmatkat.comMuista mainita viestissäsi, että kyse on paralympialaisista!