Pasi Latva ottaa ohjat toimitusjohtajana kansainvälistyvässä Elämyksessä

Elämys vahvistaa johtoaan vastaamaan entistä paremmin kasvun ja kansainvälistymisen haasteisiin. Elämyksen kilpailijan Event Travelin nykyinen toimitusjohtaja Pasi Latva aloittaa Elämys Groupin uutena toimitusjohtajana heinäkuussa.

On mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan Elämyksen kasvutarinaa. Elämyksen ennakkoluuloton asenne kansainvälisen kasvun toteuttamiseen on ainutlaatuista Suomen matkailualalla. Toivottavasti myös muut suomalaiset matkailualan yritykset uskaltavat lähteä laajentumaan Suomen rajojen ulkopuolelle tämän esimerkin innoittamina ja näyttämään, että suomalainen palveluala- ja muotoilu voivat olla uusi veturi Suomen vientiteollisuudelle. Sopimus Irlannin Olympiakomitean kanssa on vasta alkua. Lähdemme toteuttamaan uudenlaista kasvustrategiaa mikä luo kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia koko Suomen matkailualalle.

Myös yhtiön hallitusta on vahvistettu Secto Automotive Oy:n toimitusjohtajalla Ville Alasella.

”Kun saimme kiinnitettyä Suomen kovimman ammattimiehen toimitusjohtajaksi ja piinkovan kasvuyritysjohtajan hallitukseen, tämä on meille käänteentekevä kevät, Viskari sanoo.

Viskari jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä operatiivisesti kansainvälisistä asiakkuuksista vastaavana johtajana.

Pasi Latva aloittaa Elämyksen toimitusjohtajana heinäkuussa

Lisätietoja:

Elämys Group
Aarni Kotilainen, 040 5929404, aarni.kotilainen@elamysgroup.com
Jussi Viskari, 040584 6425, jussi.viskari@elamysgroup.com

Elämys Group / Secto Automotive
Ville Alanen, ville.alanen@secto.fi

Elämys Group / Event Travel
Pasi Latva, 040 070 0328