Jokainen matka on Elämys

Fanimatkapaketit

Fanimatkapaketit

Olemme Suomen Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani; meidän kauttamme Korean 2018 talviolympialaisissa vieraili n. 450 asiakasta. Tällä hetkellä tuotamme yhteistyössä Salibandyliiton kanssa viralliset fanimatkat Prahaan lajin MM-kisoihin joulukuussa 2018, sekä yhdessä Hiihtoliiton kanssa viralliset fanimatkat Hiihdon MM-kisoihin Seefeldiin helmi-maaliskuussa 2019. Koripalloliiton yhteistyökumppanina viemme myös korisfanit seuraamaan Susijengin MM2019- vieraskarsintapelejä.

Edellä mainittujen lisäksi räätälöimme matkoja yritysryhmille ja kaveriporukoille parhaille paikoille urheilun upeimpiin tapahtumiin. Viemme vuosittain sekä kuluttaja- että yritysryhmiä useisiin erilaisiin urheilutapahtumiin eri puolille maailmaa. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus lähteä paikan päälle katsomaan mm. formulakisoja, NBA- ja NHL -otteluita, Superbowlia, jääkiekon MM-kisoja sekä jalkapallon huippuotteluita (esim. MM-kisat, Valioliiga, Mestareiden Liiga).

Vahvuutenamme urheilun fanimatkoilla on matkan kokonaisvaltainen suunnittelu ja matkaan liittyvät järjestelyt, sinun ja ryhmäsi tehtävä on tulla vain viihtymään ja nauttimaan tapahtumien sykähdyttävästä tunnelmasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sujuvat matka- ja tapahtumajärjestelyt lähes 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous haluamastasi tapahtumasta:

p. 040 550 1930 tai sports@elamysmatkat.com

Showing all 9 results