Andorran vapaalaskuviikko alk. 1570 €

Alppien vapaalaskuviikon kohde on Freeride World Tourilta tuttu Arcaliksen keskus Andorran Vallnordissa. Alue on tunnettu suurista lumimääristä ja loistavista vapaalaskumahdollisuuksista. Vallnordin alueella on 3 hiihtokeskusta (Arcalis, Arinsal, Pal), joihin on saatavilla yhteinen hissilippu. Yhteensä rinteitä on lähes 100km ja hissejä 45. Näistä kolmesta keskuksesta Arcalis tuli mukaan Elämysmatkojen valikoimaan kaudella 2015-2016 ja kovan kysynnän vuoksi järjestämme siellä tulevalla kaudella toista kertaa myös vapaalaskuviikon.

Matka-aika Hinta
5.-12.2.2018 2hh Aparthotel Rialb 1 690 € OSTA VERKKOKAUPASTA
5.-12.2.2018 3hh Aparthotel Rialb 1 620 € OSTA VERKKOKAUPASTA
5.-12.2.2018 4hh Aparthotel Rialb 1 570 € OSTA VERKKOKAUPASTA

 

Arcaliksen pohjoiseen avautuva keskus takaa loistavat hiihtomahdollisuudet pitkälle kevääseen ja alueelta löytyy niin jyrkkää seinämää kuin miellyttävää metsähiihtoakin. Suuret turistijoukot ovat pysytelleet toistaiseksi poissa Arcaliksesta, joten takamaastoissa saa temmeltää lähes omassa rauhassa. Helppopääsyisiä hissioffareita eli koneella ajamattomia rinteitä löytyy moneen makuun ja pienellä kiipeämisellä saavuttaa todella laajat takamaastoalueet.

Andorran vapaalaskuviikko on erinomainen vaihtoehto myös kokemattomammille vapaalaskun harrastajille. Elämysmatkojen matkanjohtajana toimii auktorisoitu hiihdonopettaja ja osallistujat jaetaan laskukokemuksen perusteella pienempiin ryhmiin, joten osallistujat pääsevät laskemaan itselleen sopivassa ryhmässä.

Viime vuosina Pyreneiden alue on saanut uskomattomia määriä pehmeää puuterilunta, minkä lisäksi Etelä-Euroopan herkut ja edullinen hintataso houkuttelevat alueelle uusia hiihtäjiä. Keskukset ovat huomattavasti ruuhkattomampia kuin esimerkiksi Alppien suosituimmat kohteet. Suorat lennot Barcelonaan ja vain parin tunnin bussimatka Andorraan mahdollistavat ajankäytöllisesti tehokkaan viikon tässä Euroopan helmessä.


LUE LISÄÄ MATKASTA JA VARAA VERKKOKAUPASTA