Georgian vapaalaskuviikko alk. 1750 €

Georgian Gudauri tarjoaa loistavaa ja edullista hiihtoa jokaiseen makuun. Erinomaisessa kunnossa olevan rinneverkoston lisäksi alueella on erittäin hyvät mahdollisuudet puuterin laskuun joko oppaan tai helikopterin avustamana. Kovan kysynnän vuoksi järjestämme siellä tulevalla kaudella toista kertaa vapaalaskuviikon 26.1.-4.2.2018.

Gudauri sijaitsee Georgiasta Venäjälle menevän tien varrella Kaukasusvuorilla, noin 120 km päässä Georgian pääkaupunki Tbilisistä. Parin tunnin matka lentokentältä vie läpi Tbilisin, jonka jälkeen tie lähtee nousemaan ylös kohti vuoria. Kaukasuksen vuoristo tarjoaa upeat maisemat tällä muutaman tunnin ajomatkalla. Laskukausi Gudaurissa alkaa joulukuussa ja päättyy huhtikuun aurinkoiseen keväthiihtoon. Keskimääräinen lumimäärä rinteillä on n. 1,5m. Koko keskus sijaitsee puurajan yläpuolella tarjoten pääasiassa aurinkoista laskusäätä pilvien jäädessä alemmas laaksoihin.

Rinnehiihtoa on jokaisen makuun. Alemmilla hissitasoilla on helppoja laskuja ja korkeimmille huipuille vievät hissit tarjoavat haastavammat rinteet. Pehmeän lumen lasku ei voisi olla juuri helpompaa sillä Gudaurin 1200 metrin korkeusero takaa pitkät laskut myös rinteiden vieressä. Läheltä löytyy myös helposti saavutettavia offareita, jos rinnelasku ja rinteiden vieressä laskeminen käy liian helpoksi. Keskuksesta löytyy tuolihissien lisäksi yksi gondoli. Rinnehiihdon lisäksi Gudauri tarjoaa myös maailmanluokan helihiihtoa, lisämaksusta helihiihtopäivä maksaa 700€/hlö/5 laskua/pvä (sis. sukset, lumiturvallisuusvarusteet, lounas, kuljetukset). Ylimmältä hissiasemalta näet loputtomasti laskumahdollisuuksia, joihin pääset helikopterilla kätevästi ammattioppaan opastuksella. Helikopteri vie jopa 4200 metriin ja noutaa alimmillaan 1500 metristä. Korkeimmat näkyvissä olevat vuorenhuiput ovat yli 5000 m korkeita.

Gudaurissa ei ole varsinaista kylää vaan ruokailut ja illanvietot keskittyvät modernien hotellien ympärille. 24h kauppa, huoltoasema, ravintola ja poliisiasema muodostavat kylän pienen keskustan. Majoitukset sijaitsevat joko hissien välittömässä läheisyydessä tai sitten pienen kävelymatkan päässä. Elämysmatkojen valitsemassa hotellissa on puolihoito, joten majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja illallinen. Rinnelounaan saa noin viidellä eurolla ja 6 päivän hissilippu maksaa noin 70€.


Majoitus, 7 yötä /2hh 26.1.-4.2.2018 1890 € /hlö
Majoitus, 7 yötä /3hh 26.1.-4.2.2018 1810 € /hlö

KATSO LISÄTIEDOT JA OSTA VERKKOKAUPASTA >>