Japani: Myokon puuteriviikko alk. 2540 €

Myokon puuteriviikolla keskitytään parhaiden lumien metsästykseen loistavassa seurassa. Viikko sopii sisällön puolesta erinomaisesti sekä lumilautailijoille että hiihtäjille, joten kerää kaveriporukka kasaan ja lähde mukaan!

Lumen suhteen Myoko on Japanin pääsaaren Honshun ykköspaikka: lunta sataa noin 13 metriä vuodessa ja tilastoiden perusteella puuteri on lähes takuuvarmaa koko kauden ajan. Ennätyksellisten lumimäärien ansiosta pieni kylä on talvella kuin satukirjojen sivuilta ja rinteitä peittää uusi, pehmeä lumikerros lähes joka päivä. Aivan Myokon vieressä on pieni jo Suomessakin kuuluisaksi noussut Seki Onsenin keskus, jossa sataa lunta enemmän kuin missään muualla Japanissa. Hyvän lumisateen jälkeen Seki on maan paras vapaalaskukohde ja sinne pääsee kätevästi Myokosta käsin.

Myokon alueella on toistakymmentä eri hiihtokeskusta, jotka ovat reilun puolen tunnin matkan päässä ja lähimmät hissit ovat aivan hotellien vieressä. Suurimmissa keskuksissa rinteet ovat jopa 10 kilometriä pitkiä ja korkeuserot noin kilometrin. Rinteet ovat pääosin helppoja, mutta offarilaskijoille Myoko tarjoaa myös haasteita. Parhaille offareille pääseminen edellyttää pientä patikointia sukset olalla tai nousukarvat alla, mutta ruuhkattomuus ja pitkät metsälaskut palkitsevat vaivan.

Pienten turistimäärien vuoksi alueella on edelleen sen omaleimainen kulttuuri ja palvelut, joten täältä ei (vielä) aussibaareja löydä. Vaikka kylä on pieni, ravintoloita, kauppoja ja hyviä illanviettopaikkoja löytyy riittävästi ja palvelut ovat lähellä toisiaan. Hintataso on muihin Japanin kohteisiin verrattuna edullinen, joten budjettimatkaajille Myoko on paras valinta.


New Wing 2hh New Wing 3hh Forest side 2hh Forest side 3hh
24.1.-2.2.2018 2640 €/hlö 2610 €/hlö 2570 €/hlö 2540 €/hlö

KATSO LISÄTIEDOT JA OSTA VERKKOKAUPASTA