Japanin vapaalaskuviikot

Vapaalaskuviikko on Hakuban ja Nisekon matkoihin yhdistettävä paketti, joka on suunnattu vapaalaskusta kiinnostuneille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Tänä vuonna uutuutena on myös vapaalaskuviikko aloittelijoille Hakubassa 7.-16.2.

Suomen ja Japanin parhaiden oppaiden isännöimät vapaalaskuviikot ovat Elämysmatkojen asiakkaiden kestosuosikki. Vapaalaskuviikkojen aikana otetaan kaikki irti Japanin syvästä lumesta ammattilaisten opastuksella ja mahtavassa seurassa. Mukana menossa Elämysmatkojen kohdeopas, vuoristo-opas ja paikalliset gurut.

Ohjelmaan osallistuvat jaetaan laskutaustan ja taitojen perusteella sopiviin ryhmiin, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen kokemuksen kaikille. Viikon aikana lasketaan huippuoppaiden ja paikallisten vuoristogurujen johdolla takamaastoissa, harjoitellaan vapaalaskutekniikkaa sekä tietysti käydään päivän parhaat käännökset läpi hyvällä porukalla after skissä ja yhteisillallisilla. Vuoristo-oppaiden johdolla mennään tarpeen mukaan pidemmälle takamaastoon, joten nousukarvat tai lumikengät ovat välttämättömiä, jotta opaspäivistä saa varmasti kaiken irti. Viikkoon sisältyy myös ”vapaapäiviä” eli rinteistä saa nauttia myös omatoimisesti.

Vapaalaskussa aluetuntemus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Kaikilla vapaalaskuviikoilla oppaina toimivat tuntevat paikalliset olosuhteet erittäin hyvin, joten laskupäivinä pääsee suoraan asiaan nopeasti ja turvallisesti. Vapaalaskuviikkojen asiakkaat voivat osallistua myös ilman eri veloitusta lumiturvallisuuskurssille, joka pidetään Helsingissä Ski Expon yhteydessä. Kurssilla käydään läpi lumiturvallisuuden perusteet ja tarvittavien lumiturvallisuusvälineiden käyttö.

Vapaalaskuviikot ovat erinomainen vaihtoehto yksin tai pienissä porukoissa matkustaville. Vapaalaskuviikoilta löytää aina hyvää laskuseuraa, Lähde mukaan!


KATSO LISÄTIETOA HAKUBAN MATKOISTA JA OSTA VAPAALASKUVIIKKO VERKKOKAUPASTA >>


KATSO LISÄTIETOA NISEKON MATKOISTA JA OSTA VAPAALASKUVIIKKO VERKKOKAUPASTA >>


 

Vapaalaskuviikot Hakuba ja Niseko

Hakuba Classic hinnasto 2018, lähdöt keskiviikkoisin

1hh 2hh / 3hh
10.-19.1. 2 040 € / hlö 1 780 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
17.-26.1. 2 140 € / hlö 1 880 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
7.-16.2. 2 010 € / hlö 1 750 € / hlö  Vapaalaskuviikko aloittelijoille OSTA VERKKOKAUPASTA

Hakuba Premium hinnasto 2018, lähdöt torstaisin

1hh 2hh 3hh
11.-20.1. 3 170 € / hlö 2 700 € / hlö 2 470 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
18.-27.1. 3 170 € / hlö 2 700 € / hlö 2 470 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
8.-17.2. 3 020 € / hlö 2 550 € / hlö 2 320 € / hlö Vapaalaskuviikko aloittelijoille OSTA VERKKOKAUPASTA

Niseko Classic hinnasto 2018, lähdöt keskiviikkoisin

2 hh
31.1-9.2 1 950  € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
7.-16.2 1 850  € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA

Niseko Premium hinnasto 2018, lähdöt torstaisin

2hh
1.-10.2 2 620 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA
8.-17.2 2 620 € / hlö Vapaalaskuviikko OSTA VERKKOKAUPASTA

Esimerkki vapaalaskuviikon ohjelmasta

(viikko-ohjelma tarkentuu aina sääolosuhteiden sekä ryhmän kokemustason ja toiveiden mukaan).

  • 1 päivä: Lähtö Suomesta Iltapäiväkoneella kohti Japania.
  • 2 päivä: Saapuminen kohteeseen. Majoittuminen, aloitusinfo, viikko-ohjelman läpikäyminen ja lumivallien ihmettelyä.
  • 3 päivä: Rinnenäyttö ja alueeseen tutustuminen Elämysmatkojen kohdeoppaan johdolla. Illan ohjelmasuositus on Japanilainen after-ski: kuuma luonnonlähde eli onsen-kylpylävierailu.
  • 4 päivä: Hissioffaripäivä kohdeoppaan kanssa. Hiihtoalue valitaan päivän olosuhteiden mukaan. Illalla yhteisillallinen halukkaille.
  • 5 päivä: Hiihtoa Elämysmatkojen vuoristo-oppaan johdolla. Olosuhteista riippuen lasketaan joko syvempää tai vieläkin syvempää puuteria.
  • 6 päivä: Toinen hissioffari- ja tekniikkapäivä kohdeoppaan kanssa.
  • 7 päivä: Toinen hiihtopäivä vuoristo-oppaan kanssa. Laskupäivän jälkeen rentoutumista, hyvää ruokaa ja ehkäpä sakea.
  • 8 päivä: Vapaata puuterihiihtoa omatoimisesti. Viimeisen illan afterski-tunnelmoinnit koko porukalla. Valokuvauskisan kisakuvien esittely ja parhaan kuvan valinta ja palkitseminen.
  • 9 päivä: Reissun viimeisten puuterien pöllyttely omin päin ennen kotiin lähtöä, mikäli viimeinen ilta ei ole venähtänyt aamun puolelle. Startti bussilla kohti lentokenttää iltapäivällä. Viimeinen yö lentokenttähotellissa ennen aamupäivän paluulentoa Helsinkiin.
  • 10 päivä: Kotiinpaluu väsyneenä mutta hyvinlaskeneena ja onnellisena.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä jos et ota omia lumiturvallisuusvälineitä (piippari, lapio ja sondi) mukaan. Ilmoita myös jos et ota mukaan nousukarvoja. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Etenkin useamman hengen porukoissa matkaan lähtevien kannattaa toimia nopeasti.

LUE LISÄÄ MIKSI JAPANIIN KANNATTAA LÄHTEÄ ELÄMYSMATKOJEN OPASTAMANA >>