Apen piilopirtti Hokkaidolla

Huippusuositun Arto “Ape” Majavan vetämän piilopirttimatkan aikataulut varmistuvat ja reissu tulee myyntiin verkkokauppaan alkukesästä! Japaninkävijöiden toivomuksesta puuterinmetsästäjille on suunniteltu erikoisviikot, joiden aikana keskitytään vain olennaisimpaan: puuterinpöllyttämiseen parhaiden mahdollisten oppaiden ja asiantuntijoiden johdolla hyvällä porukalla. Viikon aikana matkataan oppaan johdolla puuterin perässä eri keskuksiin ja palataan aina illaksi notkuvien illallispöytien äärelle. Tulevalla kaudella Apella onkin viikon aikana kaksi eri piilopirttiä keskellä lumista Hokkaidoa, joten puuterinlaskemiselta ei voi välttyä!

Hokkaidon piilopirttimatkalla asutaan max. 7 hengen porukalla huolella valitussa ski in-ski out hotelleissa. Iltaisin puntaroidaan oppaan kanssa seuraavan päivän laskusuunnitelma valmiiksi ja suunnataan aamulla kelien mukaan parhaille puuteriapajille. Viikon aikana lasketaan joka päivä oppaan johdolla päiväretkikohteissa sekä alueen lähikohteissa. Furanon keskeinen sijainti mahdollistaa laskemisen useammassa keskuksessa viikon aikana.

Piilopirttiviikolle otamme vain 7 hengen laskuryhmän, jotta koko porukkaa pääsee laskemaan päivittäin huippuoppaamme kanssa. Matkalle kannattaa ottaa nousukarvat tai lumikengät mukaan. Lähtötasovaatimusta ei ole, mutta parhaiten matkat soveltuvat jo hieman kokeneille laskijoille. Jos esimerkiksi olet jo osallistunut vapaalaskuviikoillemme, nämä matkat ovat erinomainen seuraava askel.


LUE LISÄTIETOJA MATKASTA VERKKOKAUPASSA