6-20 hengen ryhmät Alpeille

Kaudella 2017-2018 Elämysmatkat tarjoaa loistavan valikoiman kohteita isommille ryhmille. Pyydä tarjous allaolevista kohteista tai laita meille toivedesi mukainen suunnitelma ja teemme teille ehdotuksen reissusta.

LAAX

LAAXin keskus Sveitsin Graubündenissa tarjoaa loistavat laskumahdollisuudet kaikentasoisille laskijoille. Sveitsin suurin yhtenäinen hiihtoalue koostuu kolmesta alppikylästä: Laaxista, Flimsistä ja Falerasta ja houkuttelee paikalle lapsiperheitä, vapaalaskijoita ja loistavan parkin vuoksi myös lumilautailun maailmantähtiä. Modernin laskettelukeskuksen yhteydestä löytyy laskettelun lisäksi lähes 60 kilometrin mittainen maastohiihtolatuverkosto aivan majoitusten tuntumassa.

Yli 70% rinteistä sijaitsee yli 2000 metrin korkeudessa, joten lumivarmuus on korkealla tasolla jo alkukaudesta. Rento ilmapiiri ja talven lukuisat tapahtumat sekä konsertit takaavat sen, että lomalla pääsee nauttimaan myös rinteiden ulkopuolisista aktiviteeteista. Palvelutaso on Sveitsinkin mittapuulla korkea ja välimatkat kylän sisällä ovat lyhyet. Naapurikyliin siirtyminen tapahtuu kätevästi busseilla tai muutaman rinteen kautta hiihtohisseillä. LAAX on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Sveitsin houkuttelevimmista kohteista, mutta ruuhkat eivät täällä vielä häiritse.

Hinnasto

7.1.-14.1. 1 150 € / hlö 4-6 hh huoneistossa Sis. 6 pvä hissiliput
21.1.-28.1. 1 150 € / hlö 4-6 hh huoneistossa Sis. 6 pvä hissiliput
4.3.-11.3. 1 250 € / hlö 4-6 hh huoneistossa Sis. 6 pvä hissiliput
11.3.-18.3. 1 090 € / hlö 4-6 hh huoneistossa Sis. 6 pvä hissiliput

KATSO LAAX-TARJOUS VERKKOKAUPASSA >>


Engelberg

Keski-Sveitsin Obwaldenin kantoniin kilometrin korkeuteen vuonna 1120 perustetun benediktiläisluostarin munkit nimittivät löytämänsä alueen aikoinaan enkelten vuoreksi eli Engelbergiksi. Luostarissa asuu ja työskentelee yhä kolmisenkymmentä munkkia ja sen ympärille on kasvanut yksi Alppien parhaista laskettelukeskuksista.

Rauhallinen alppikylä sopii hyvin niin tiukempaan pujotteluun kuin lapsiperheiden rauhallisempaan lasketteluun. Alppien lumivarmimman keskuksen hiihtokoulut pitävät huolta perheen pienimmistä, kun vanhemmat nauttivat vauhdikkaimmista rinteistä. Engelbergin maalauksellinen keskusta on rauhoitettu jalankulkijoille ja aistittavissa on yhä kylän yli tuhatvuotinen historia.

Kylä on kahden hiihtoalueen, Titliksen ja Brunnin, välissä. Titlis-vuoren jäätikkö on yksi Keski-Sveitsin korkeimpia, mikä tarjoaa mahdollisuuden hiihtää yli kolmessa kilometrissä. Aurinkoinen Brunni sopii taas leppoisempaan kurvailuun. Alueelta toiselle pääsee muutamassa minuutissa kylän läpi kulkevalla hiihtobussilla. Näiden kahden päähiihtoalueen lisäksi keskuksesta löytyvät suhteellisen tasaiset Gerschinalpin ja Unterübseen hiihtoalueet, jotka soveltuvat hyvin aloittelijoille.

Tarjolla on laskettelun lisäksi monia muita talviurheilulajeja, ja luostarissa toimii yleisölle avoinna oleva juustola, jossa maitoa jalostetaan jalompaan muotoon ikivanhojen reseptien mukaisesti. Engelbergiin tullaan ennen kaikkea viettämään rentouttavaa lomaa hyvän hiihdon ja upeiden maisemien keskelle. Iltaelämä kylässä on rauhallista, joskin perinteistä after ski -tunnelmaa löytyy halukkaille joka ilta.


Pyydä toiveidesi mukainen tarjous toimistoltamme osoitteesta info@elamysmatkat.com.

Saalbach

Saalbachin kompakti, viihtyisä kylä sijaitsee 1000 metriä merenpinnan yläpuolella keskellä upeita vuoria. Yhtenäinen rinnealue tarjoaa hyvin vaihtelevaa ja monipuolista laskettelua ja vuorten suojassa olevat hissit ovatkin todella harvoin suljettuna huonon kelin takia.

Saalbach on tunnettu vauhdikkaasta after skistä, joka jatkuu päivä toisensa jälkeen myöhään aamuyölle saakka. Kuitenkaan after ski ja tasokkaat ravintolat eivät ole ainoa syy saapua tänne yhteen Itävallan suosituimmista kohteista. Saalbachin ja Hinterglemmin hiihtoalueet tarjoavat laskettavaa jokaiselle, niin hyvin hoidetuista rinteistä, offareista kuin lumiparkista nauttiville laskettelijoille ja lumilautailijoille.


Pyydä toiveidesi mukainen tarjous toimistoltamme osoitteesta info@elamysmatkat.com.

Varauskysely


Verbier

Valais’n Kantonissa sijaitseva Verbier on ollut Elämysmatkojen alppipäämaja jo yli 20 vuoden ajan. Paitsi elämysmatkaajat, myös Euroopan kuninkaalliset ovat aina viihtyneet Verbierin maisemissa. 3300 metriseltä Mont Fortilta voi ihailla huikeita näkymiä Matterhornille ja Mont Blancille. Elämysmatkojen asiakkaat ovat rankanneet Verbierin ylivoimaiseksi ykköskohteeksi Alpeilla.

Verbier on osa neljän laakson, Les 4 Valléesin, kokonaisuutta. Laaksojen keskuksiin käy kaikkiin yksi ja sama hissilippu – laskettavaa on yhteensä yli 400 kilometriä! Verbier houkuttelee kokeneempia hiihtäjiä vaativien rinteiden ja legendaaristen offareiden ansiosta, mutta helpompiakin rinteitä löytyy. Valtava rinnevalikoima tarjoaa laskettavaa niin paljon, että samoja rinteitä ei viikon aikana moneen kertaan koluta. Kokeneemmat hiihtäjät suuntaavat suksensa mielellään legendaarisiin offpistelaskuihin kuten Stairway to Heaveniin, Hidden Valleyhin, Banana Couloiriin tai Backsidelle.

Tiukan laskupäivän jälkeen maistuu huurteinen Medran-hissin ala-aseman vieressä Pub Mont Fortin terassilla. Tänne kerääntyvät niin vapaalaskijat kuin tavalliset pulliaisetkin lennättämään hylsyjä päivän laskutapahtumista. Kun lihakset ovat vertyneet tuopposen ääressä, on aika suunnatta Verpparin vauhdikkaaseen yöelämään. Suosittuja paikkoja ovat muun muassa Casbah, Farinet ja Wonderbar. Verbierin ainoa miinuspuoli on korkea hintataso. Majoitusvaihtoehdoista suosituimpia ovatkin kohtuuhintaiset huoneistot, joissa voi kokkailla omat ruoat. Kauden 2015-2016 Verbierin reissut toteutetaan self-drive periaatteella, eli Elämysmatkojen asiakkailla on viikon ajan käytössä oma auto.


Pyydä toiveidesi mukainen tarjous toimistoltamme osoitteesta info@elamysmatkat.com.

Varauskysely