Sports Travel

Elämysmatkat vie sinut parhaille paikoille

Urheilu on parasta nautittuna paikan päällä. Elämysmatkat Sports Travel järjestää urheilumatkoja maailman kiinnostavimpiin ja halutuimpiin urheilutapahtumiin. Räätälöimme matkoja pienille ja suurille ryhmille.

Elämysmatkat kuuluu maailman kattavimpaan urheilumatkanjärjestäjien järjestöön, jonka kautta saatavillamme on maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Suomalaisille urheilufaneille tämä avaa mahdollisuuden katsoa livenä niin Superbowl kuin Monacon Grand Prix – vaikka aitiopaikoilta.

Urheilumatkalle lähdettäessä otteluissa on yllin kyllin yllätyksiä ja jännitettävää – Elämysmatkojen tehtävä on huolehtia että kaikki muu matkalla sujuu suunnitelman mukaisesti aina matkaanlähdöstä voitonjuhliin asti.

Matkajärjestelyiden ja pääsylippujen lisäksi vastaamme oheisohjelmasta ja opaspalveluista matkan aikana. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaidemme penkkiurheilu-unelmat – kaikissa lajeissa, kaikkialla maailmassa.

Ajankohtaista

09.05.2017
Elämysmatkat on vauhdilla kasvava aktiivi- ja urheilumatkatoimisto. Haemme lisää asennetta ja osaamista kasvavaan yritykseemme. Haemme jatkuvasti harjoittelijoita kasvamaan kanssamme: Matkatoimistoharjoittelija… Lue lisää »
14.04.2016
Suomen Olympiakomitea on solminut kumppanuuden matka- ja tapahtumapalveluita tuottavan Elämysmatkojen kanssa koskien Pyenongchangin talviolympialaisten lipunmyyntiä ja matkustusta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota… Lue lisää »
20.11.2015
Elämysmatkat tarjoaa yritysasiakkailleen loistavan mahdollisuuden lähteä seuraamaan kovatasoisimpia urheilutapahtumia ympäri maailman. Täyden palvelun matkat ovat räätälöitävissä sisällön ja aikataulun osalta,… Lue lisää »
24.09.2015
Koripallon EM-kisat Ranskassa saatiin päätökseen ja nyt on aika suunnata katse kohti seuraavia urheilutapahtumia! Elämysmatkat kiittää kaikkia Montpellierin kävijöitä ja… Lue lisää »
10.09.2015
Suomen koripallomaajoukkueen pelit jatkuvat alkusarjan jälkeen Lillessä! Fanijengille myydään majoitus+lippu -paketteja suoraan kisajärjestäjän sivuilla: http://www.gate-one.fr/voyage-sport/8-finals-follow-your-team-packages. Lähde mukaan kannustamaan Susijengi mitalipeleihin! Lue lisää »
04.09.2015
Koripallon EM-kisat Montpellierissä käynnistyvät ja olemme keränneet viikon tapahtumat www.sudenpesa.fi -sivustolle. Lauantai starttaa Ranska-Suomi -ottelulla ja sunnuntai on täynnä actinia… Lue lisää »
23.06.2015
Uusi osoitteemme on Vironkatu 3, Helsinki Elämysmatkojen toimisto on muuttanut Kruununhakaan uusiin suurempiin tiloihin Vironkatu 3:een. Muutto on käynnissä par’aikaa, netti-… Lue lisää »
06.05.2015
Ensimmäinen artisti on julkaistu Montpellierin Susiklubille Sudenpesä kokoaa fanit jälleen yhteen EM-kisoissa. Ensimmäinen Susiklubi-artisti on jo julkaistu – Stig vastaa… Lue lisää »
10.04.2015
Susijengin kumppanit IT-palveluyhtiö 3 Step IT ja Elämysmatkat yhdistävät voimiaan tarjotakseen korisfaneille ikimuistoisen EM-kisavuoden sekä Suomessa että kisakaupunki Montpellierissä. Kumppanit tuovat… Lue lisää »
12.01.2015
Edullisimmat matkapaketit (sis. suorat charter-lennot) alken 1.745€ & Aleksin ja Jaajon superkisamatkat ovat nyt julkaistu! Koripallon EM-kisoihin Montpellieriin on julkaistu uusia… Lue lisää »