Jokainen matka on Elämys

Sudenpesä avautuu huomenna!

Koripalloliitto ja Elämysmatkat tuovat tuhannet kisavieraat yhteen Bilbaossa

Lauantaina alkaa paitsi Susijengin, myös susijengifanien urakka Bilbaossa koripallon MM-kisoissa. Matka- ja matkatapahtumatoimisto Elämysmatkat avaa yhteistyössä Koripalloliiton kanssa Bilbaon keskustaan kisojen ajaksi Sudenpesän – kohtaamis- ja tapahtumapaikan kaikille suomalaisille kisavieraille. Sudenpesä levittäytyy keskustan vilkkaimpien baarikatujen alueelle. Sen keskipiste on SusiLounge ja SusiKlubi, joissa voi päivisin seurata otteluita ja iltaisin juhlia Suomen menestystä esimerkiksi rap-duo JVG:n klubikeikalla. Sudenpesä on avoin kaikille kisavieraille koko alkusarjavaiheen ajan 30.8. – 4.9. 

Sudenpesän keskus on hotelli Ercillan edessä kuuluisalla Poza Lizentziatuaren baarikadulla, jossa Suomen liput ja pelipaidat koristavat kymmeniä lähikatujen baareja. Ennen otteluita susijengifanit kokoontuvat yhteen pregame show’hun, jossa Sudenpesän isäntänä toimiva Aleksi Valavuori ja suomalaiset artistit nostattavat tunnelmaa ennen pelejä. Otteluareena Bizkaia Arenalle siirrytään suurena kulkueena viereisen metron kautta.

Kaikelle yleisölle avoin ja ilmainen Sudenpesä on Koripalloliiton ja Elämysmatkojen yhteinen hanke, jonka tavoite on koota tuhannet kisoihin matkustavat suomalaiset yhteen ja auttaa heitä kokemaan unohtumaton kisaviikko.

Yhteystiedot:

Sudenpesä verkossa: www.elamysmatkat.com/sudenpesa-bilbao-2014

LATAA SUDENPESÄN KARTTA JA OHJELMA TÄSTÄ