Elämysmatkalaisia varustamassa Scandinavian Outdoor

Reissuille sopivista varusteista voit kysyä kohteeseen liittyyen lisää toimistoltamme. Varusteiden hankinnassa auttavat esimerkiksi Scandinavian Outdoorin asiantuntijat. Tilaa myös uutiskirjeemme niin saat myös Scandinavian Outdoorin kanssa yhteistyössä Elämysmatkojen asiakkaille valitut varustetarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Laskettelu on ottanut viime vuosikymmeninä vakaan sijan kotimaisen talviurheilun suosikkilajina ja näiden vuosien aikana mukana talviurheilumaailmassa on ollut kaksi vahvaa sekä kotimaista toimijaa omilla aloillaan – Scandinavian Outdoor lasketteluvälineiden ja –vaatteiden myyjänä sekä Elämysmatkat legendaarisena matkanjärjestäjänä. Yritykset ovat palvelleet kymmeniä tuhansia kotimaisia laskettelun ystäviä ja nyt voimmekin ylpeinä kertoa, että olemme aloittaneet yhteistyön Scandinavian Outdoorin kanssa!

Kauden uutuutena suksipakettikone verkkokaupassa

Kauden 2018-2019 uutuutena Scandinavian Outdoor on lanseerannut verkkokauppaansa suksipakettikoneen, joka auttaa asiakasta valitsemaan parhaiten yhteensopivat sukset, siteet ja monot itselleen.

Suksipakettikoneen käyttäminen on erittäin helppoa:
1. Valitse mielenkiintoisin suksi ja lisää se suksipakettikoneeseen
2. Valitse siteet suksipakettikoneen suosittelemista siteistä, jotka Scandinavian Outdoorin asiantuntijat ovat käsin sinulle valinneet.
3. Valitse mieluisin mono Scandinavian Outdoorin asiantuntijoiden suosituksista.

Suksipakettikoneen avulla voi myös säästää selvää rahaa, koska kone laskee sinulle automaattisesti alennetun pakettihinnan kun lisäät siihen vähintään sukset ja siteet!

TUTUSTU SUKSIPAKETTIKONEESEEN TÄÄLTÄ >>