Jokainen matka on Elämys

Susijengin kumppanit Elämysmatkat ja 3 Step IT vievät korisfanit Montpellieriin ja tuovat Sudenpesän keskelle Helsinkiä

Dia1

Susijengin kumppanit IT-palveluyhtiö 3 Step IT ja Elämysmatkat yhdistävät voimiaan tarjotakseen korisfaneille ikimuistoisen EM-kisavuoden sekä Suomessa että kisakaupunki Montpellierissä. Kumppanit tuovat Sudenpesän keskelle Helsinkiä ja tarjoavat tuntuvat alennukset EM-kisamatkoista. 

Bilbaossa tuhannet susijengifanit yhteen koonnut Sudenpesä nousee yhteistyön myötä ensimmäistä kertaa kotimaan kamaralle Helsingin jäähallin edustalle Suomi-Ukraina -kenraaliharjoitusottelupäiväksi 28.8. Lisäksi Susijengin kumppanit tukevat jengin kannattamista Montpellieriin asti tarjoamalla kaikista Elämysmatkojen kisamatkoista 200 euron alennuksen. Kampanja-aikana 30.5. kisamatkan ostaneet saavat lisäksi kaupan päälle kaksi lippua Helsingin Suomi-Ukraina -peliin.

Sudenpesä Helsingissä on luonnollisesti ottelun yhteydessä avoin koko korisyleisölle. Luvassa on hyvää tunnelmaa, musiikkia, tarjoilua ja kiinnostavia (susi)vieraita.

Susijengin kumppani 3 Step IT on suomalainen globaalisti toimiva tietotekniikan palveluyritys, joka jakaa Susijengin kantavat arvot joukkuepelistä ja yhteishengen merkityksestä. Elämysmatkat ja 3 Step IT ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010 asti, ja Susijengi-kumppanuuden myötä yhteistyöllä halutaan tarjota etuja ja elämyksiä koko koripalloyhteisölle.

Susijengi-kumppanit tarjoavat: kaikki EM-kisamatkat -200€ ja Ukraina-ottelun liput kaupan päälle

Susijengin kumppanit mahdollistavat kampanjahinnat kaikkiin Elämysmatkojen EM-kisamatkoihin. Kaikki kisamatkat myydään -200€ alennuksella kampanjan ajan toukokuun loppuun asti. Lisäksi kaikki kampanjan aikana matkan ostaneet saavat kaksi lippua 28.8. pelattavaan Susijengin harjoitusotteluun Ukrainaa vastaan sekä kutsun Sudenpesän kutsuvierastilaisuuteen ennen ottelua.

Tutustu kisamatkoihin tästä

Susijengin kumppani 3 Step IT pistää IT:n kiertämään!

3 Step IT on tietotekniikan vuokraukseen, käytönaikaiseen hallinnointiin sekä tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen uudistamiseen keskittynyt palveluyritys. 3 Step IT on perustettu Suomessa vuonna 1997 ja yritys on alusta alkaen kasvanut voimakkaasti ja kannattavasti. Tällä hetkellä 3 Step IT:llä on toimintaa yhdessätoista maassa.

Tutustu 3 Step IT:hen tästä