Jokainen matka on Elämys

Alpit

Alppien pitkät viikonloput

Järjestämme matkoja useisiin Alppien hiihtokohteisiin, ja ryhmille kokoamme kaiken kattavia paketteja erityisesti Sveitsin eri keskuksiin. Paketteihin on mahdollisuus sisällyttää lisäpalveluita, kuten opastettuja rinnepäiviä takamaastoissa, tai päivä hiihto-opetusta hiomaan laskutekniikkaa kuntoon rinteissä, tai niiden ulkopuolella.

Lentokentiltä on hyvät junayhteydet useimpiin kohteisiin. Matkalla on yksi tai kaksi vaihtoa, ja matkan kesto vaihtelee kahden ja kolmen tunnin välillä. Järjestämme myös henkilökohtaiset lentokenttäkuljetukset autolla/bussilla tarpeen mukaan. Varsinkin ryhmille omat kuljetukset ovat helppo ja kustannustehokas vaihtoehto. Kuljetusten hinnat vaihtelevat ryhmän koon mukaan.


Kysy lisää: info@elamysmatkat.com

Osasto: .

Tuotekuvaus

Davos-Klosters

Davosin kuuluisa kylä on valittu Elämysmatkojen kohteeksi kahdesta syystä: Ensinnäkin hyvien ja monipuolisten vapaalaskumahdollisuuksien vuoksi, ja toisaalta koska paikka on enemmän Euroopan kuninkaallisten ja finanssinerojen kuin vapaalaskijoiden suosiossa. Tämä tarkoittaa, että saatavillamme on paljon hyvää laskettavaa vielä monta päivää lumisateiden jälkeen. Hyvät laskupaikat ovat myös helposti saavutettavia, joten mikäli kelit yhtään suosivat, löydämme sopivaa lunta ja hyviä linjoja kaikille useana päivänä viikossa.

Davos on nykyään lähempänä kaupunkia kuin kylää. Laskijan näkökulmasta kaikki tärkeimmät palvelut – ravintolat, kaupat, pubit ja kahvilat – levittäytyvät pitkän keskuskadun varrelle. Davosin after-ski on myös paljon kohteen konservatiivista mielikuvaa vilkkaampaa. Kylän pääkatu Promenade halkoo laaksoa, jonka molemmille puolille nousevat Davosin laskualueet – Jakobshorn ja Parsenn. Rinnekarttaan pääsee tutustumaan kätevästi Davosin sivuilta: http://www.davos.ch/en/experience/winter/ski-snowboard/maps-and-piste-plans.html.


Esimerkkihinta pitkä viikonloppu (ke-su) alk. 790 € Hotel Joseph’s House

MATKAN HINTAAN KUULUU:

 • Finnairin suorat lennot Zürichiin
 • 4 vrk majoituksen 3 hengen huoneessa aamiaisella (Huom. jaetussa kylpyhuoneessa)
 • 4 päivän hissiliput

 

Tasokkaampi vaihtoehto (to-su) Hotelli Hilton Gardenissa alk. 850 €

MATKAN HINTAAN KUULUU:

 • Finnairin suorat lennot Zürichiin
 • 3 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella
 • Hinta ei sisällä hissilippuja

Kysy oma tarjouksesi: info@elamysmatkat.com


Engadin St. – Moritz 

Esimekkihinta pitkä viikonloppu (to-su) hyvätasoisessa hotellissa (Berghotel Randolins), kaksi opaspäivää ja hissiliput.

alk. 1 550 € MATKAN HINTAAN KUULUU:

 • Finnairin suorat lennot Zürichiin
 • 3 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa puolihoidolla
 • 3 päivän hissiliput
 • 2 päivän vuoristo-oppaan opastuksen
 • Kylpylän käytön

Arosa – Lenzerheide 

Koko viikon luksusloma Sveitsissä. Arosan ja Lenzerhaiden upeissa maisemissa.
Majoitus viiden tähden Tschuggen Grand Hotel Arosa -hotellissa alk. 1 950 €.

MATKAN HINTAAN KUULUU:

 • Finnairin suorat lennot Zürichiin
 • 7 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella
 • Hinta ei sisällä hissilippuja

Kysy oma tarjouksesi: info@elamysmatkat.com


Engelberg

Vanha luostarikylä enkelten vuorten keskellä on alppeja parhaimmillaan! Keski-sveitsin obwaldenin kantoniin kilometrin korkeuteen vuonna 1120 perustetun benediktiläisluostarin munkit nimittivät löytämänsä alueen aikoinaan enkelten vuoreksi eli engelbergiksi. Luostarissa asuu ja työskentelee yhä kolmisenkymmentä munkkia ja sen ympärille on kasvanut yksi alppien parhaista laskettelukeskuksista.

Rauhallinen alppikylä sopii hyvin niin tiukempaan pujotteluun kuin lapsiperheiden rauhallisempaan lasketteluun. Alppien lumivarmimman keskuksen hiihtokoulut pitävät huolta perheen pienimmistä, kun vanhemmat nauttivat vauhdikkaimmista rinteistä. Engelbergin maalauksellinen keskusta on rauhoitettu jalankulkijoille ja aistittavissa on yhä kylän yli tuhatvuotinen historia.

Kylä on kahden hiihtoalueen, titliksen ja brunnin, välissä. Titlis-vuoren jäätikkö on yksi keski-sveitsin korkeimpia, mikä tarjoaa mahdollisuuden hiihtää yli kolmessa kilometrissä. Aurinkoinen brunni sopii taas leppoisempaan kurvailuun.

Alueelta toiselle pääsee muutamassa minuutissa kylän läpi kulkevalla hiihtobussilla. Näiden kahden päähiihtoalueen lisäksi keskuksesta löytyvät suhteellisen tasaiset gerschinalpin ja unterübseen hiihtoalueet, jotka soveltuvat hyvin aloittelijoille.

Tarjolla on laskettelun lisäksi monia muita talviurheilulajeja, ja luostarissa toimii yleisölle avoinna oleva juustola, jossa maitoa jalostetaan jalompaan muotoon ikivanhojen reseptien mukaisesti. Engelbergiin tullaan ennen kaikkea viettämään rentouttavaa lomaa hyvän hiihdon ja upeiden maisemien keskelle. Iltaelämä kylässä on rauhallista, joskin perinteistä after ski -tunnelmaa löytyy halukkaille joka ilta. 


Kysy oma tarjouksesi: info@elamysmatkat.com


Saalbach

Saalbachin kompakti, viihtyisä kylä sijaitsee 1000 metriä merenpinnan yläpuolella keskellä upeita vuoria. Yhtenäinen rinnealue tarjoaa hyvin vaihtelevaa ja monipuolista laskettelua ja vuorten suojassa olevat hissit ovatkin todella harvoin suljettuna huonon kelin takia.

Saalbach on tunnettu vauhdikkaasta after ski:stä, joka jatkuu päivä toisensa jälkeen myöhään aamuyölle saakka.  Kuitenkaan after ski  ja tasokkaat ravintolat eivät ole ainoa syy saapua tänne yhteen Itävallan suosituimmista kohteista. Saalbachin ja Hinterglemmin hiihtoalueet tarjoavat laskettavaa jokaiselle, niin hyvin hoidetuista rinteistä, offareista kuin lumiparkista nauttiville laskettelijoille ja lumilautailijoille.

 

Matkapaketit sisältävät: 

 • Suorat reittilennot ja joissakin kohteissa lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen valitussa hotellissa aamiaisella tai puolihoidolla
 • Kysy lapsialennuksen hintoja erikseen. Lapsialennus saatavilla alle 15-vuotiaille.

Monilla käyttämillämme lentoyhtiöillä on suoria lentoja Alppikohteisiin aamuisin ja iltaisin, joten matkan aikataulu on helppo sovittaa omien aikataulujen mukaan.

Lennoille voi ottaa yhden ruumaan menevän matkatavaran (matkalaukku/sukset) ilmaiseksi. Mikäli matkatavaroita on kaksi (sukset ja matkalaukku), on lisämatkatavaran hinta lennoilla etukäteen maksettaessa 25 eur/suunta/hlö. Ilmoitathan mahdollisten lisämatkatavaroiden määrän varauksen yhteydessä.

Lentokentiltä pääsee moniin kohteisiin näppärästi junalla, matkalla on yksi tai kaksi vaihtoa ja matkan kesto on noin kaksi tuntia. Elämysmatkojen kautta voi myös varata lentokenttäkuljetukset autolla/bussilla, ja varsinkin ryhmille nämä kuljetukset ovat helppo ja edullinen vaihtoehto. Kuljetusten hinnat vaihtelevat ryhmän koon mukaan, lisätietoja hinnoista saat toimistoltamme.