Hintanostokuvat_andorra_tarjous
VALLNORD_FREERIDE2VALLNORD_FREERIDE3VALLNORD_FREERIDE4VALLNORD_FREERIDE5

Andorran vapaalaskuviikko 11.-18.2.2018

Alppien vapaalaskuviikon kohde on Freeride World Tourilta tuttu Arcaliksen keskus Andorran Vallnordissa. Alue on tunnettu suurista lumimääristä ja loistavista vapaalaskumahdollisuuksista. Vallnordin alueella on 3 hiihtokeskusta (Arcalis, Arinsal, Pal), joihin on saatavilla yhteinen hissilippu. Yhteensä rinteitä on lähes 100km ja hissejä 45.


Nyt kaksi viimeistä paikkaa huippuhintaan 1 190 €!


Arcaliksen pohjoiseen avautuva keskus takaa loistavat hiihtomahdollisuudet pitkälle kevääseen ja alueelta löytyy niin jyrkkää seinämää kuin miellyttävää metsähiihtoakin. Suuret turistijoukot ovat pysytelleet toistaiseksi poissa Arcaliksesta, joten takamaastoissa saa temmeltää lähes omassa rauhassa. Helppopääsyisiä hissioffareita eli koneella ajamattomia rinteitä löytyy moneen makuun ja pienellä kiipeämisellä saavuttaa todella laajat takamaastoalueet.

tuotetunnus (SKU) SKI_andvapaa. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Andorran vapaalaskuviikko on erinomainen vaihtoehto myös kokemattomammille vapaalaskun harrastajille. Elämysmatkojen matkanjohtajana toimii auktorisoitu hiihdonopettaja ja osallistujat jaetaan laskukokemuksen perusteella pienempiin ryhmiin, joten osallistujat pääsevät laskemaan itselleen sopivassa ryhmässä.

Viime vuosina Pyreneiden alue on saanut uskomattomia määriä pehmeää puuterilunta, minkä lisäksi Etelä-Euroopan herkut ja edullinen hintataso houkuttelevat alueelle uusia hiihtäjiä. Keskukset ovat huomattavasti ruuhkattomampia kuin esimerkiksi Alppien suosituimmat kohteet. Suorat lennot Barcelonaan ja vain 3-4 tunnin bussimatka Andorraan mahdollistavat ajankäytöllisesti tehokkaan viikon tässä Euroopan helmessä.

Vapaalaskuviikko

Vapaalaskussa aluetuntemus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Asiakkaiden viihtyvyydestä ja rinneosaamisesta vastaa Elämysmatkojen oma opas ja matkanjohtaja, joka vetää kaksi laskupäivää, minkä lisäksi viikon sisältöön kuuluu 2 päivää vapaalaskija Jan-Erik “Blumi” Blombergin opastamana. Heidän johdollaan laskupäivänä pääsee suoraan asiaan nopeasti ja turvallisesti.

Matka-aika Huonetyyppi Hinta
11.-18.2.2018 2hh Aparthotel Rialb 1 190 €  (1 690 €)
11.-18.2.2018 3hh Aparthotel Rialb 1 190 € (1 620 €)
11.-18.2.2018 4hh Aparthotel Rialb 1 190 € (1 570 €)

 

Andorran kohdeoppaat: Jan-Erik ”Blumi” Blomberg ja Jussi ”Kossu” Koskinen

BlumiKossu

Jan-Erik “Blumi” Blomberg on isännöinyt Elämysmatkojen vapaalaskuviikkoja Japanissa, minkä lisäksi hän opasti kauden 2016 Pyreneiden Road Tripin. Elämysmatkojen matkanjohtajana toimiva Jussi “Kossu” Koskinen on auktorisoitu hiihdonopettaja ja hänellä on monen vuoden kokemus Elämysmatkojen oppaana eri kohteissa. Osallistujat jaetaan laskukokemuksen perusteella pienempiin ryhmiin, joten osallistujat pääsevät laskemaan itselleen sopivassa ryhmässä.

Aparthotel Rialb

Pienessä El Serratin kylässä sijaitseva huoneistohotelli Rialb tarjoaa loistavat puitteet hiihtolomaviikolle. Hotellilta on lyhyt bussimatka Arcaliksen hisseille ja keittiöstä saa niin herkulliset aamupalat kuin kohtuuhintaiset illallisetkin. Rialbista löytyy useita eri kokoisia huoneistoja, jotka sopivat loistavasti niin pariskunnille, perheille kuin kaveriporukoillekin. Elämysmatkojen kautta saat myös edullisen hissilipun/varustevuokran/lounasliput jne., joten pyydä tarkempi tarjous toiveidesi mukaan!

Hinta sisältää:

 • 6 yön majoituksen aamiaisella 3 tähden hotellissa
 • Norwegianin lennot HEL-BCN-HEL
 • Suksikuljetuksen lennoilla (2 x matkalaukku ja 1 x sukset, á 20 kg)
 • Kenttäkuljetukset Barcelona-El Serrat-Barcelona
 • Viimeisen yön majoitus Barcelonan lentokenttähotellissa
 • Tarvittavat hissiliput
 • Vapaalaskuviikon ohjelman:
  • 2 opastettua päivää Elämysmatkojen oppaan johdolla
  • 2 opastettua päivää Jan-Erik “Blumi” Blombergin johdolla (max. 6 hlö/opas)
  • auton vuokran ja kulut kohteessa
  • lumiturvallisuuskertaus kohteessa
  • lumiturvallisuuskurssi Helsingissä SkiExpon yhteydessä (arvo 65€)
  • kilpailuja ja yhteistä iltaohjelmaa

Alustava lentoaikataulu:

 • Meno: DY 5621 Helsinki – Barcelona 12:50 – 15:45
 • Paluu: DY 5620 Barcelona – Helsinki 07:10 – 12:10
Huomioithan, että lentoaikatauluihin saattaa tulla muutoksia! Mahdollisista aikataulunmuutoksista ilmoitamme ennen matkan alkua.
 
Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.