DCIM102GOPRO
DSC04537-765×430DCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPRODCIM102GOPROApen_piilopirtti_majoitus1Apen_piilopirtti_majoitus3Apen_piilopirtti_majoitus2

Apen piilopirtti Hokkaidolla 13.-22.1.2018

Suomen kenties tunnetuin ja seuratuin vapaalaskija Ape Majava toimii oppaana piilopirttimatkalla, jonka tukikohtana sijaitsee tarkoin valitut kohteet keskellä kylmintä Hokkaidoa. Tulevalla kaudella Apen piilopirttimatkat muuntuvat osittain roadtripeiksi keskellä lumista Hokkaidoa, joten puuterinlaskemiselta ei voi välttyä! Viikon aikana tehdään Apen johdolla 7 hengen porukalla päiväretkiä useaan eri kohteeseen, joissa pääsee pöllyttämään kuuluisaa Hokkaidon puuteria.

Japaninkävijöiden toivomuksesta puuterinmetsästäjille on suunniteltu erikoisviikot 13.-22.1.2018 tai 20.-29.1.2018, joiden aikana keskitytään vain olennaisimpaan: puuterinpöllyttämiseen parhaiden mahdollisten oppaiden ja asiantuntijoiden johdolla hyvällä porukalla. Viikon aikana matkataan oppaan johdolla puuterin perässä eri keskuksiin ja palataan aina illaksi notkuvien illallispöytien äärelle. 

Piilopirttiviikon resepti on suorastaan nerokkaan yksinkertainen: päiväksi puuterin pöllytystä Apen johdolla päiväretkikohteissa. Iltaisin palataan hotellille, jossa rentoudutaan onsenissa, nautitaan maittava illallinen hyvässä seurassa ja sen jälkeen suunnitellaan seuraavan päivän laskut Apen kanssa hyvän oluen kera.


Tee varaus, niin olemme sinuun yhteydessä! info@elamysmatkat.com 

tuotetunnus (SKU) SKI_ape. Osasto: .

Tuotekuvaus

Viikon aikana lasketaan joka päivä oppaan johdolla päiväretkikohteissa sekä alueen lähikohteissa. Reissu alkaa 3 yön majoituksella Rusutsussa, jossa takamaastosta pääsee lähes poikkeuksetta laskemaan suoraan takaisin hissille, joten laskupäivistä saa niin paljon irti kun jalat vain kestävät. Matka jatkuu kahdeksi seuraavaksi yöksi Asahidakeen, jossa luvassa on hissihiihtoa ja haikkia lähimaastoissa. Asahidakesta on myös mahdollisuus vierailla päivä reissu Tokashidaken fantastisessa touring-maastossa. Sään salliessa yritämme topittaa upean Mt Asahidaken. Matkan viimeinen piilopirtti sijaitsee Sapporon alueella, jossa 3 päivän ajan seikkailemme pienen hiihtokeskuksen alueella. Luvassa on sääolosuhteiden mukaan Sapporo Kokusai, Sapporo Teine, Kiroro, sekä muut Sapporon alueen pienet puuteri taskut. Sapporossa siirrymme laskupäivän jälkeen viimeiseksi yöksi lentokenttähotelliin.

Piilopirttiviikolle otamme vain 7 hengen laskuryhmän, jotta koko porukkaa pääsee laskemaan päivittäin huippuoppaamme kanssa. Matkalle on välttämätöntä ottaa nousukarvat tai lumikengät mukaan. Lähtötasovaatimusta ei ole, mutta parhaiten matkat soveltuvat jo hieman kokeneille laskijoille. Jos esimerkiksi olet jo osallistunut vapaalaskuviikoillemme, nämä matkat ovat erinomainen seuraava askel.

Japan-Airlines-logoHokkaidon piilopirttimatkaan sisältyy

  • Lennot Helsinki – Tokio – Chitose – Tokio – Helsinki
  • Suksikuljetuksen lennoilla. Japan Airlinesin lennoille voi ottaa kaksi ruumaan menevää matkatavaraa, joista toinen voi olla sukset.
  • lentokenttäkuljetukset
  • Majoituksen tasokkaissa huoneissa/ huoneistoissa aamiaisineen, 2 yötä puolihoidolla (Asahidake)
  • kuusi opastettua päivää Ape Majavan johdolla ( max. 7 hlö ryhmässä)
  • kuljetukset opaspäivinä parhaiden kelien perässä lähikeskuksiin
  • lumiturvallisuuskurssi Ski Expon yhteydessä sekä lumiturvallisuusperehdytys matkan aikana
  • viimeisen yön majoitus Chitosessa

HUOM! Matkaan voi yhdistää lisäöitä Tokiossa. Hokkaidon reissuilla suosittelemme lentoaikataulujen vuoksi ottamaan lisäpäivät menomatkalle, jolloin 2 yötä Tokiossa majoituksineen maksaa 170€/hlö (rajoitettu saatavuus).

Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.


Ape Majava

Ape


Lumiturvallisuus

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Reissulla olisi hyvä olla mukana lumivyöryreppu, piippari, lapio ja sondi. Jos et omista lumiturvallisuustuotteita, niiden hankkiminen tai mahdollinen vuokraus hoituu suksikauppa.com kautta. Ota yhteyttä: +358 400 933 839 (arkisin klo 11-15) tai sähköpostitse info@suksikauppa.com.


Sukset ja muut varusteet

Reissuille sopivista varusteista voit kysyä kohteeseen liittyyen lisää toimistoltamme. Varusteiden hankinnassa auttavat esimerkiksi suksikauppa.com asiantuntijat. Tilaa myös uutiskirjeemme niin saat myös Suksikaupan kanssa yhteistyössä Elämysmatkojen asiakkaille valitut varustetarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA ELÄMYSMATKOJEN UUTISKIRJE >>