Jokainen matka on Elämys

Georgia
Georgia_kopterikarttagudauriGeorgia1Georgia2

Georgian vapaalaskuviikko 2019 alk. 1690 €

Kauden 2018-2019 matkat myynnissä nyt!

Georgian Gudauri tarjoaa loistavaa ja edullista hiihtoa jokaiseen makuun. Erinomaisessa kunnossa olevan rinneverkoston lisäksi alueella on hyvät mahdollisuudet laskea puuteria joko oppaan, tai helikopterin avustamana. Gudauri on kuulunut Elämysmatkojen valikoimaan jo kaudesta 2015-2016.

Gudauri sijaitsee Georgiasta Venäjälle menevän tien varrella Kaukasusvuorilla, noin 120 km päässä Georgian pääkaupunki Tbilisistä. Parin tunnin matka lentokentältä vie läpi Tbilisin, jonka jälkeen tie lähtee nousemaan ylös kohti vuoria. Kaukasuksen vuoristo tarjoaa upeat maisemat tällä muutaman tunnin ajomatkalla. Laskukausi Gudaurissa alkaa joulukuussa ja päättyy huhtikuun aurinkoiseen keväthiihtoon. Keskimäärin lunta kertyy rinteille noin kaksi metriä kaudessa. Koko keskus sijaitsee puurajan yläpuolella tarjoten pääasiassa aurinkoista laskusäätä pilvien jäädessä alemmas laaksoihin.

varaa_matka

tuotetunnus (SKU) SKI_georgia. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Pakettien hinnat kaudella 2018-2019

Majoitus, 7 yötä /2hh 25.1.-2.2.2019 1790 € /hlö
Majoitus, 7 yötä /3hh 25.1.-2.2.2019 1690 € /hlö
Majoitus, 7 yötä /1hh 25.1.-2.2.2019 1990 € /hlö

varaa_matka

Georgian Gudauri tarjoaa rinnehiihtoa jokaiseen makuun. Alempaa löytyy on helppoa laskettavaa, ja korkeammalta enemmän haastetta kokeneellekin laskijalle. Pehmeän lumen lasku ei voisi olla juuri helpompaa, sillä Gudaurin 1200 metrin korkeusero takaa pitkät laskut myös rinteiden vieressä. Läheltä löytyy helposti saavutettavia offareita, jos rinteet ja rinteiden vierustoilla laskeminen käy liian helpoksi. Keskuksesta löytyy tuolihissien lisäksi yksi gondoli. Gudaurin alueella on myös maailmanluokan helihiihtoa lisämaksusta. Helihiihtopäivä maksaa noin 750€/hlö/5 laskua/pvä (sis. sukset, lumiturvallisuusvarusteet, lounas, kuljetukset). Ylimmältä hissiasemalta näet loputtomasti laskumahdollisuuksia, joihin pääset helikopterilla kätevästi ammattioppaan opastuksella. Helikopteri vie jopa 4200 metriin ja noutaa alimmillaan 1500 metristä. Korkeimmat näkyvissä olevat vuorenhuiput ovat yli 5000 m korkeita.

Gudaurissa ei ole varsinaista kylää vaan ruokailut ja illanvietot keskittyvät modernien hotellien ympärille. 24h kauppa, huoltoasema, ravintola ja poliisiasema muodostavat kylän pienen keskustan. Majoitukset sijaitsevat joko hissien välittömässä läheisyydessä tai sitten pienen kävelymatkan päässä. Elämysmatkojen valitsemassa hotellissa on puolihoito, joten majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja illallinen. Rinnelounaan saa noin viidellä eurolla ja 6 päivän hissilippu maksaa noin 70€.

Vapaalaskuviikko

Vapaalaskussa aluetuntemus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Asiakkaiden viihtyvyydestä ja rinneosaamisesta vastaa Elämysmatkojen oma opas ja matkanjohtaja, joka vetää kaksi laskupäivää, minkä lisäksi viikon sisältöön kuuluu kaksi vuoristo-opaspäivää. Kaikilla vapaalaskuviikoilla oppaina toimivat paikalliset olosuhteet erittäin hyvin tuntevat koulutetut oppaat. Heidän johdollaan laskupäivänä pääsee suoraan asiaan nopeasti ja turvallisesti.

Georgian vapaalaskuviikko on erinomainen vaihtoehto myös kokemattomammille vapaalaskun harrastajille. Matkanjohtajana toimii auktorisoitu hiihdonopettaja, jolla on monen vuoden kokemus puuterikurssien vetämisestä Japanissa. Osallistujat jaetaan laskukokemuksen perusteella pienempiin ryhmiin, joten kaikki pääsevät laskemaan itselleen sopivassa ryhmässä.

Georgian kohdeopas: Jussi ”Kossu” Koskinen

Kossu

Kohdeoppaan suuret monot Georgiassa täyttää tulevanakin talvena Jussi ”Kossu” Koskinen. Kyseessä on ammatti- seura- ja hiihtomies viimeisen päälle. Kossu elää ja hengittää hiihtoa ja ulkoelämää varten, ja hänen pääprioriteettinsa on auttaa Elämysmatkojen asiakkaita saamaan kaikki irti lomastaan. Opas pitää huolta järjestelyistä, kuljetuksista ja kohdevinkeistä paikan päällä, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan matkasta.

Carpe Diem Hotel

Vuonna 2011 valmistunut laadukas ja moderni hotelli sijaitsee aivan rinteiden juurella. Hotellista löytyy oma suksivuokraamo, saunaosasto, yökerho ja elokuvahuone. Majoituksen hintaan kuuluu aamiainen ja illallinen.

 

Hintaan sisältyy:

 • Meno- paluulennot turistiluokassa
 • Suksikuljetus lennoilla
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Hinta sisältää 6 yön majoituksen Gudaurissa sekä viimeisen yön
  majoituksen Tbilisissä
 • Vapaalaskuviikon ohjelma
  • 2 opastettua päivää Elämysmatkojen oppaan johdolla
  • 2 opastettua päivää paikallisen vuoristo-oppaan johdolla (max. 6 hlö/opas)
  • lumiturvallisuuskertaus kohteessa
  • lumiturvallisuuskurssi Helsingissä SkiExpon yhteydessä (arvo 65€)
  • kilpailuja ja yhteistä iltaohjelmaa
 • Lisämaksusta helihiihtopäiviä (sis. sukset, lumiturvallisuusvarusteet, lounas, kuljetukset)
  • 750€/hlö/5 laskua/pvä (~3000m)

varaa_matka

Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua. 

Varaukset mahdollisia myös jaetussa kahden hengen huoneessa huoneessa mies- tai naispaikalla. 
 

Alustava lentoaikataulu

Viimeinen yö Tblisissä 4* hotellissa.  Paluulento aikaisin aamulla.

TK1764   25JAN  HEL – IST   18.15 – 22.40
TK 386    26JAN  IST – TBS   01.15 – 04.25
TK 379    02FEB  TBS – IST   12.00 – 13.35
TK1763   02FEB  IST – HEL  14.45 – 17.20
 
Aikataulu on suuntaa antava, ja muutokset ovat mahdollisia.