Olympialaiset_majoitus2
jakissamijaiivorinteerfoodtempletemple2

Viimeiset paikat Olympiamajoituksiin

Myymme nyt viimeiset huoneet suomalaisten olympiahotelleista todella edullisesti!

Suomalaisille varatut hotellit sijaitsevat kisavieraiden kannalta erinomaisilla paikoilla. Hotel Seolim sijaitsee Mountain Clusterin alueen keskellä Jinbun KTX-juna-aseman läheisyydessä, josta yhteydet kisapaikoille ovat parhaat koko PyeongChangin alueella. 

Juuri remontoitu ja uudistettu The Beauty Hotel sijaitsee rannikkokaupunki Gangneungin KTX -pikajuna-aseman vieressä, josta käsin pääsee helposti 17min kävelymatkan päässä sijaitsevaan Coastal Clusterin Olympic Parkiin (jäälajit). Viereisen Transportation Hubin kautta pääsee kätevästi kaikille Mountain Clusterin kisa-alueille (lumilajit). Kaikki kisapaikat ovat 20min – 1h15 min siirtymän päässä hotellilta. 

14.-19.2. välisenä aikana majoitusta hotelleissamme ei ole saatavilla. Tänä ajankohtana on mahdollista majoittua Soulissa. Katso Soulin matkapaketti täältä

Majoitus The Beauty Hotel (2hh) 125 € /yö /hlö
Majoitus hinta Hotel Seolim (2hh) 150 € /yö /hlö

kysy_tarjous

Kysy edullisia hajapaikkoja suoraan toimistolta:
09 622 70 940, info@elamysmatkat.com

 


(Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Kysy edullisia hajapaikkoja suoraan toimistoltamme: 09 622 70 940, info@elamysmatkat.com

Majoitus The Beauty Hotel (2hh) 250 € /yö /huone 125 € /yö /henk.
Majoitus hinta Hotel Seolim (2hh) 300 € /yö /huone 150 € /yö /henk.

The Beauty Hotel (Coastal Cluster)

Elämysmatkat on varannut suomalaisten kisavieraiden käyttöön oman, juuri remontoidun ja uudistetun hotellin Gangneungin KTX-pikajuna-aseman vierestä. The Beauty Hotel edustaa hyvää keskitasoa ja huoneiden varustelu on hyvä. Hotellissa on upouusi kahvilaravintola ja pieni lobby, ja lähellä on lukuisia ravintoloita ja baareja. Hotellilta on 17min kävelymatka Olympic Parkiin ja jäähalleille, ja vain 2min kävelymatka KTX-transportation hubiin, josta käsin pääsee kätevästi kaikille Mountain Clusterin kisa-alueille (lumilajit). Kaikki kisapaikat ovat 15min – 1h15 min siirtymän päässä hotellilta. Hotellin sijainti on kisavieraan kannalta erinomainen. 

 

Hotel Seolim (Mountain Cluster)

Suomalaisten yksityiskäyttöön varattu Seolim Hotel sijaitsee Pyeongchangin keskustassa Jinbun juna-aseman läheisyydessä aivan Mountain Clusterin keskeisimmässä kylässä, joten yhteydet kisapaikoille ovat parhaat koko alueella. Kolmelle eri kisapaikalle pääsee 20-30 minuutissa, Coastal Clusterin olympiapuistoon puolessa tunnissa ja Souliin on matkaa puolitoista tuntia. Seolim Hotel on suomalaisen kisatunnelman keskuspaikka Mountain Clusterissa parhaalla mahdollisella sijainnilla.

Elämysmatkojen matkanjohtajat majoittuvat myös hotelleissa ja ovat tavoitettavissa joka päivä hotellilta. Kisavieraiden infopiste sijaitsee hotellin aulassa ja mitalikahveista ja muusta suomalaisille suunnatusta ohjelmasta saa hotellilla aina ensi käden tiedot.


Lisätiedot ja varaukset: 09 622 70 940, info@elamysmatkat.com


korea2018_kartta_beauty_seolim


Katso kaikki kisa-aikataulut >>


USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ OLYMPIALAISISTA


Elämysmatkat

Elämysmatkat on Olympiakomitean ja Suomen Olympiajoukkueen virallinen matkanjärjestäjä ja Olympialaisten virallinen lipunmyyjä Suomessa.


Talviolympialaisten 2018 matkapakettien vastuullinen matkanjärjestäjä on Milargo Ltd Oy / Elämysmatkat.
Y-tunnus 0945161-7 / Valmismatkaliikenteen rekisteritunnus: 3949/00/MJ Mv.
Yhteydenotot: info@elamysmatkat.com


Lue matkaehdot Lippujen jälleenmyyjät ja säännöt POCOG Lipunmyyntiehdot