Jokainen matka on Elämys

Hakuba2
hakubapyyda-765×430p1040481-gallery-765×430hakubadrop-765×430hakubaoff2-765×430hakubasushia-765×430hakuba_2017_1hakuba_2017_2hakuba_2017_3hakuba_2017_4hakuba_vuohihakuba_ruokahakuba_cortinahakuba_rinnehakuba_boardhakuba_onesen

Hakuba kausi 2019 alk. 1790 €

Elämysmatkojen klassikkokohde Hakuba, on vuodesta toiseen ollut suomalaisten laskijoiden suosikki. Kuuluisaa japanilaista puuteria sataa keskimäärin 11 metriä vuodessa, ja lumiolosuhteet ovat erinomaiset läpi pitkän kauden. Monelle pääasiallinen syy lähteä Japaniin, sijaitsee rinteiden ulkopuolella. Kevyt japanilainen puuterilumi on aivan omaa luokkaansa, ja syvään lumeen pääsee esimerkiksi ”puuteriparatiisina” tunnetun Cortinan keskuksen alueella suoraan hissiltä. Täyden kokemuksen saamiseksi kannattaa lähteä kohdeoppaamme Veskun opaspäiville kokemaan alueen todelliset viiden tähden linjat!

Hakuban viikkomatkat soveltuvat kaiken tasoisille laskijoille. Jokaiselle löytyy mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa Japanin alppien monipuolisimmasta hiihtokohteesta. Laskemisen lisäksi uusia kokemuksia kertyy retkillä ja japanilaisen ruoan parissa. Jos Japani on pitkään ollu haaveissa, on Hakuba erinomainen valinta haaveen toteuttamiseksi!

Hakubassa järjestetään vapaalaskuviikkoja myös tulevalla kaudella. Vapaalaskuviikon ohjelmaan sisältyy kaksi opaspäivää kohdeoppaan-, ja kaksi opaspäivää paikallisen vuoristo-oppaan johdolla. Rinteistä takamaastoon -viikolla keskitytään perusteisiin ja harjoitellaan vapaalaskua ohjatusti kohdeoppaan kanssa.

 

tuotetunnus (SKU) SKI_hakuba. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Japanin Chamonix’ksi kutsuttu Hakuba on maan suurin ja pääsaari Honshun suosituin hiihtokeskus. Hakuba on vuosien saatossa muodostunut Elämysmatkojen Japanin pääkohteeksi monipuolisuutensa, varmojen lumiolosuhteiden ja upean vuoriston ansiosta

Naganon olympiakisojen näyttämö ei kalpene vertailussa edes euroopan alppien suurten keskusten rinnalla. Hakuban laajalla ja monipuolisella hiihtoalueella on yhteensä yhdeksän hiihtokeskusta ja peräti 135 hissiä. Vaikka lunta sataa paljon, rinteet ovat lähes poikkeuksetta loistavassa kunnossa. Elämysmatkojen valitsemat hotellit sijaitsevat alueen keskusten kannalta parhailla paikoilla, aivan Happo-Onen rinteiden juurella!

Rinnelaskun lisäksi alueelta löytyy paljon erinomaista off-piste hiihtoa. Cortinan keskuksessa rinteiden ulkopuolella laskeminen on edelleen sallittua, mutta myös muihin keskuksiin on avattu hyvin vapaalaskijoita palvelevia – suoraan hissiltä saavutettavia – metsiä ja takamaastoja. Tunnetuimpina Tsugaike-keskuksen ”Tsuga-Pow DBD” ja ”Tsugaike North”, jotka ovat nostaneet alueen lähes Cortinan tasoiseksi pyydaparatiisiksi. Nousukarvojen avulla puuterinmetsästäjä löytää yllin kyllin lisää laskettavaa keskusten lähimaastoista. Elämysmatkat järjestää Hakubassa viikkomatkojen lisäksi myös opastettuja vapaalaskuviikkoja, jolloin puuterilumesta pääsee nauttimaan helposti ja turvallisesti hyvässä seurassa.

Hakuban matkat alk. 1790 €
Katso tarkemmat viikkokohtaiset hinnat alta:


21.12.-1.1.
Joulu ja uusivuosi
alk. 2350 €
varaa_matka
27.12.-6.1. 
Uusivuosi
alk. 2495 €
varaa_matka
1.1. tai 3.1.-12.1. 
Pitkä loppiaispaketti
alk. 2090 €
varaa_matka
10.1.-19.1.
Rinteestä takamaastoon +390 €
alk. 1845 €
varaa_matka

17.1.-26.1.
Vapaalaskuviikko +490 €
1850 €
varaa_matka
24.1.-2.2.
Viikko
1850 €
varaa_matka
31.1.-9.2.
Viikko
1950 €
varaa_matka
7.2.-16.2.
Viikko
1790 €
varaa_matka
14.2.-23.2.
Viikko
1790 €
varaa_matka

Viikkomatkapaketit sisältävät: 

 • Suorat lennot Helsinki – Tokio – Helsinki
 • Suksikuljetukset lennoilla. 
 • Lentokenttäkuljetukset Tokio (Narita) – Hakuba – Tokio (Narita)
 • Majoituksen Hakubassa valitussa hotellissa aamiaisella
 • Viimeisen yön majoituksen Tokion lentokenttähotellissa aamiaisella
 • Kattavan kohdeinfo
 • Kohdeoppaan palvelut:
  • Tuloinfo
  • Rinnenäyttöpäivä lauantaisin
  • After-ski -iltamat (omakustanteinen)
  • Päiväretket lähikeskuksiin (omakustanteinen)

Lisäpalvelut

 • Vapaalaskuviikkoja saatavilla ennalta määritetyille viikoille
 • Opaspäivät Elämysmatkojen kohdeoppaan johdolla
 • Lumiturvavarusteiden vuokraaminen
 • Lentokenttäkuljetuksen upgrade
 • Lennon upgrade Economy Premium luokkaan
 • Lisäpäivät Tokiossa

Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


Opaspäivät kohdeoppaan johdolla:

Elämysmatkat järjestää Japaniin lähtijöille mahdollisuuden päästä laskemaan alueen parhaita puuterilinjoja ohjatusti pienissä ryhmissä. Paketti sisältää kaksi laskupäivää Elämysmatkojen kohdeoppaan johdolla. Paikkoja saatavilla rajoitetusti kullekkin viikolle. Opaspäivät toteutetaan max. 6 hengen ryhmissä, ja päivien kohteet määräytyvät sääolosuhteiden sekä ryhmän toiveiden perusteella. Hakuban opaspäivät suuntautuvat syvempään lumeen alueen takamaastoissa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiä muodostettaessa huomioidaan laskutaito sekä mahdolliset erikoistoiveet. Opaspäivät laskutetaan loppulaskun yhteydessä.

Esimerkki lentoaikataulusta:

Kaudella 18/19 matkat Torstai – Lauantai (Tokion lisäpäivillä to-su)

JL414   Helsinki – Tokio (Narita) 17:05 – 9:35+1 

JL413   Tokio (Narita) – Helsinki 11:30 – 15:00

Huomioithan, että lentoaikataulut ovat suuntaa antavia. Kuljetus Tokion Naritan kentältä Hakubaan, yhteiskuljetuksessa lentoaikataulun mukaisesti. Ajoaika noin 5-6 tuntia.

Hakubassa on yhteensä seitsemän laskupäivää. Viimeisenä laskupäivänä suunnataan kotimatkalle kohti Naritan lentokenttää, ja viimeinen yö vietetään lentokenttähotellissa.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

Varausmaksu 350 eur/hlö, suoritetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu viimeistään 2,5 kk ennen matkan alkua.

Majoitus:

Abest Hotel
Aiemmin High Mount -nimellä tunnettu hotelli, on vuosien saatossa muodostunut Elämysmatkojen Hakuban ”basecampiksi”. Hotelli tarjoaa keskitasoista länsimaista majoitusta loistavalla sijainnilla. Happo-
Onen ala-asemalle, ja takaisin hotellille pääsee helposti kävelemällä tai hotellin shuttlella. Myös osasta Happo-Onen ala-offareista pääsee hiihtämällä takaisin hotellille. Lähialueen hiihtokeskuksiin liikennöivät bussit lähtevät hotellin pihasta, ja läheisiin ravintoloihin, baareihin ja muihin palveluihin on noin puolen kilometrin kävely.
Huoneissa on oma kylpyhuone, kaapeli-tv, hiustenkuivaaja, jääkaappi, sekä ilmainen Wi-fi. palveluihin kuuluu myös suksihuone, ja perinteinen japanilainen onsen, joka vetreyttää lihakset onnistuneen laskupäivän päätteeksi. Maukas ja runsas buffetaamiainen sisältyy hintaan. Abest on perinteisesti ja perustellusti Elämysmatkojen suosituin majoitusvaihtoehto Hakubassa.

 
 
Pension Bogen
Tämä kodikas hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Abest -hotellista, ja osasta Happo-Onen  ala-offareista laskeutuu lähes pensionaatin ovelle. Hotelli tarjoaa viihtyisää majoituksen kahden hengen huoneissa, maukkaan aamiaisen sekä kuljetuspalvelun Happo-Onen keskukselle, ja tarvittaessa myös Hakuban bussiasemalle. Hotellilla on oma suksihuone ja huoneissa käytettävissä ilmainen Wifi -yhteys.

Premium majoitus:

Tokyu Hotel
Tokyu Hotel on yksi Hakuban tunnetuimmista ja suosituimmista hotelleista, joka edustaa eurooppalaisittain hyvää keskitasoa. Hotellin yhteydestä löytyy myös kattavat palvelut: japanilainen- ja ranskalainen ravintola, suksien säilytyshuone, ski-shuttle -kuljetus Happo-Onen ala-asemalle ja concierge-palvelu. Etäisyys lähimmälle hissin ala-asemalle on noin 700 metriä. Erinomainen sijainti Wadanon alueen keskustassa, japanilaisittain tilavat huoneet ja viihtyisät yleiset tilat luovat puitteet rentouttavalle lomalle. Hotellissa on myös yksi kylän parhaista onseneista, jossa pääsee rentoutumaan laskupäivän päätteeksi.

 

Vapaalaskuviikot

Kohde- ja parhaiden paikallisoppaiden isännöimät vapaalaskuviikot ovat Elämysmatkojen asiakkaiden kestosuosikki. Vapaalaskuviikkojen aikana otetaan kaikki irti Japanin syvästä lumesta ammattilaisten opastuksella, mahtavassa seurassa. Mukana menossa luonnollisesti Elämysmatkojen kohdeopas, vuoristo-opas ja paikalliset gurut, joten olet varmasti hyvissä käsissä.

Vapaalaskuviikko on suunnattu vapaalaskusta kiinnostuneille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Aloittelijoille suunnattu nelipäiväinen ”Rinteistä Takamaastoon -kurssi” järjestetään 10.-19.1.2019.

Vapaalaskuviikon osallistujat jaetaan laskukokemuksen ja taitojen perusteella ryhmiin. Viikon aikana lasketaan huippuoppaiden johdolla takamaastoissa, harjoitellaan vapaalaskutekniikkaa, sekä kerrataan päivän parhaat käännökset onsenissa ja after-skissä. Vuoristo-oppaiden kanssa edetään hissejä pidemmälle takamaastoon, joten nousukarvat tai lumikengät ovat välttämätön varuste.

Vapaalaskussa aluetuntemus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Vapaalaskuviikkojen oppaat tuntevat paikalliset olosuhteet erittäin hyvin, joten laskupäivinä pääsee suoraan asiaan nopeasti ja turvallisesti. Vapaalaskukurssille osallistujat voivat osallistua ilman erillistä veloitusta lumiturvallisuuskurssille, joka pidetään Helsingissä GoExpo Winter:in yhteydessä. Kurssilla käydään läpi lumiturvallisuuden perusteet ja tarvittavien lumiturvallisuusvälineiden käyttö.

Vapaalaskuviikko on erinomainen vaihtoehto yksin, tai pienissä porukoissa matkustaville. 

Lumiturvavarusteet (piippari, sondi ja lapio) ja nousuvälineet (hiihtäjillä touring-siteet ja skinit, lautailijoilla splitboard ja skinit tai lumikengät) ovat vapaalaskuviikoilla pakolliset. Rajallinen määrä lumiturvallisuusvälineitä vuokrattavissa Elämysmatkojen kautta. Nousukarvat tai lumikengät kannattaa pakata mukaan jo Suomesta, sillä nousuvälineiden vuokraaminen paikan päällä on kallista.

Rinteistä takamaastoon -vapaalaskukurssi Hakubassa

Kaudella 2019 järjestämme erityisesti aloittelijoille suunnatun vapaalaskukurssin. Kurssin ajankohta 10.-19.1.2019. Aloittelijoiden vapaalaskukurssi on suunnattu vapaalaskusta kiinnostuneille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Aloittelijoiden vapaalaskukurssiin sisältyy neljä opaspäivää.

Vapaalaskukurssi soveltuu erinomaisesti yksin, tai pienissä porukoissa matkustaville. Kurssilta löytää varmasti hyvää laskuseuraa, joten lähde rohkeasti mukaan!

Lisätiedot osoitteesta: info@elamysmatkat.com


Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


 Hakuban kohdeopas: Vesa Rouvila

Opaskuva_vesku

Hakuban kohdeopas Vesa Rouvila, on viettänyt monta kautta Hakubassa, ja alkaa olla Suomen kokeneimpia asiantuntijoita Hakuban rinteisiin, metsälaskuihin ja sushipaikkoihin liittyen. Elämysmatkojen oppaat ovat ammattilaisia, joiden tehtävä on huolehtia sinun lomasi sujuvuudesta. Vesa kertoo kohteesta, esittelee laskupaikkoja rinnenäytöllä ja järjestää yhteisiä kokoontumisia sekä illallisia matkan aikana.

Kohdeopas on aina tavoitettavissa, ja hän auttaa tarpeen mukaan myös retkien varaamisessa, lääkäriin pääsemisessä tai hyvän illallispaikan löytämisessä. Ongelmatilanteissa kannattaa kääntyä ensin kohdeoppaan puoleen. Vain todellisissa hätätapauksissa ensimmäinen yhteydenotto tehdään paikallisviranomaisille.