Ale!
Islannin_Road_trip
islanti3islanti4islanti5islanti6islanti7islanti8islanti9islanti10

Islannin Road Trip
maalis-huhtikuu 2018

2,090 1,990

Elämysmatkat järjestää ensi myös keväänä unohtumattoman reissun Islannin upeisiin maisemiin. Reissun ajan viihtyvyydestä huolehtivat Elämysmatkojen luotto-oppaat. Pakkaa siis mukaan uudenkarheat nousukarvat, reippaasti reissumieltä ja repullinen energiaa, koska tällä reissulla liikutaan suksilla mäkiä ylös ja alas.

Atlantin pohjoinen helmi tarjoaa kuumien lähteiden, tulivuorten ja jäätiköiden lisäksi myös loistavat mahdollisuudet keväiseen mäenlaskuun. Se ei välttämättä tulisi ensimmäisenä mieleen, mutta maan pohjoinen puoli jylhine seinämineen ja tasaisena viettävine mäkineen antaa matkalaiselle taianomaiset puitteet puuterihiihtoon. Vuorilla ja maisemassa on tilaa temmeltää, joten et tule törmäämään turistilaumoihin etsiessäsi omia linjoja. Islanti ei ole myöskään täysin pilattu hiihtokeskuksilla ja valtaosa vuorista seisookin odottamassa sinun nousukarvojesi kosketusta.

Poista
Pay a deposit of 350 per item
tuotetunnus (SKU) SKI_islanti. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Reissun ajan majoitumme usean hengen huoneistoissa Akureyrin lähistöllä. Liikkuminen tapahtuu ryhmäkoosta riippuen yhdellä tai kahdella 4WD:lla, mikä mahdollistaa myös hankalapääsyisten vuorten saavuttamisen. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkupelit mahdollistavat sujuvan liikkumisen majoituksen ja kohteiden välillä. Mikäli kelit eivät jonain päivänä osu kohdilleen, on jähmeitä jäseniä hyvä sulatella esim. paikallisissa kuumissa lähteissä. Pienen ajomatkan päästä löytyy myös huikeita vesiputouksia, jäätiköitä, snorklausta kristallinkirkkaassa vedessä ja valaiden bongausta yms., joten aika ei tällä reissulla taatusti käy pitkäksi. Viimeisenä iltana rohkeimmat voivat piipahtaa Reykjavikissa, jonka yöelämä on Euroopan ja maailmankin mittapuulla todella korkealla!

Akureyrin ympäristössä kohoaa lukematon määrä yli tuhatmetrisiä huippuja. Akureyrissä sijaitsee myös yksi harvoista hiihtokeskuksista. Hiihtäjää odottavat laskemattomat kurut, avoimet feissit ja oikeastaan kaikenlainen hiihto lukuunottamatta metsälaskua. Islannissa hiihtämisen yksi parhaimmista puolista on valinnanvapaus. Oikeastaan minne tahansa mäelle voi mennä, mikä tuntuu hyvältä.


24.3-1.4.2018 Useamman hengen lodge 2 090 € /hlö

Hinta sisältää:

  • Icelandairin reittilennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki
  • sukset/laudan lennoille
  • maakuljetukset kohteessa (Keflavik-Akureyri-Keflavik)
  • majoituksen Akureyrin lähistöllä useamman hengen lodgessa
  • 4WD:n ryhmän käyttöön koko viikoksi (1-2kpl)
  • suomalaiset matkanjohtajat/kuskit/isännät koko reissun ajan
  • viimeisen yön majoituksen lentokenttähotellissa

Varausmaksu 350€ maksetaan varauksen yhteydessä, loput 2kk ennen matkaa. Karujen olosuhteiden ja haastavan maaston vuoksi suosittelemme reissua erityisesti kokeneemmille laskijoille.

Islannin kohdeoppaat: Jan-Erik ”Blumi” Blomberg ja Jussi ”Kossu” Koskinen

BlumiKossu

Jan-Erik “Blumi” Blomberg on maailmaa kiertävä ja kuvaava pitkän linjan vapaalaskija, joka opastaa elämysmatkalaisia mitä eksoottisimmissa kohteissa. Yli 30-vuotta suksien päällä satoja päiviä vuodessa nauttiva oppaamme luotsaa tänä vuonna matkalaisiamme myös Road Tripeillä Jenkeissä, Pyreneillä ja nyt myös uutuusreissulla Huippuvuorilla. Kohdeoppaan suuret monot täyttää tulevanakin talvena myös Jussi ”Kossu” Koskinen. Ammatti- seura- ja hiihtomies viimeisen päälle. Kossu elää ja hengittää hiihtoa ja ulkoelämää varten, ja hänen ykköstehtävä talvella on auttaa Elämysmatkojen asiakkaita saamaan kaikki irti lomastaan.