Catski_russia2
Catski_russia9Catski_russia7Catski_russia_forest4Catski_russia6Catski_russia5Catski_russia_forest5Catski_russia4Catski_russia2Catski_russia_forest1

Itsenäisyyspäiväviikon kissahiihtoviikko Venäjällä
4. – 8.12.2017 LOPPUUNMYYTY

Matka on loppuunmyyty.
Elämysmatkojen mielenkiintoinen ja eksoottinen uutuus kaudelle 2017-2018 tarjoaa pyydailoittelua jo itsenäisyyspäiväviikolla! Matkan hinta sisältää kissahiihdon opastuksineen, täysihoidon viidelle kissahiihtopäivälle, majoitus kahden hengen huoneissa, kuljetukset pikkubussilla Krasnoyarskista Priiskovyyn ja takaisin.

tuotetunnus (SKU) SKI_venäjä. Osasto: .

Tuotekuvaus

Lähdemme UIAGM -opas Pette Halmeen johdolla hiihtämään Priiskovy:iin, Siperiaan, keskelle ei mitään. Hiihdämme 5 päivää lumikissan avustuksella, eli käytännössä sama kuin helihiihto mutta halvempaa ja tietty hieman hitaampaa. Ja paljon halvempaa!!
 
Asumme Priiskovy :n pikkuruisessa kylässä, n. 450 kilometrin päässä Krasnoyarskin kaupungista. Hiihtohissejä ei laaksossa ole joten kissahiihtofirman n. 20-30 asiakasta per viikko saavat yksin keskittyä tekemään jälkiä laajoille puuterikentille ja sopivan harvoihin metsiköihin. Laskujen korkeuserot ovat yleensä n. 300 – 600 metriä ja niitä kertyy normaalin hihtopäivän aikana 6-10.
 
Elämysmatkojen ryhmän (9 asiakasta + Pette Halme + 1-2 paikallisopasta) käytössä on yksi lumikissa joka usein ehtii alas ja odottaa meitä kun kurvailemme laskun viimeisiä käännöksiä. 
 
Altai – vuorilla talvi alkaa aina jo lokakuussa ja marraskuun puolen välin tienoilla vuorilla on jo paksu lumikerros ja uutta lunta sataa tasaisesti. Joulukuun alussa on varmat puuterikelit mutta hiihtäjien on hyvä varautua kunnon varusteilla, kelit voivat olla varsin vilpoiset, helposti -15 – -25 astetta. Toisaalta näissä lämpötiloissa lumi säilyy hyvänä ja laskujen välissä on mukava istuskella lumikissan lämmössä.
 

Matkan aikataulu:

  •  La 2.12. Lento Helsinki – Moskova – Krasnoyarsk
  • Su 3.12. Saapuminen Krasnoyarskiin aamuyöllä, aamiainen Krasnoyarskissa ja sen jälkeen kuljetus Priiskovyyn, 5-6 tuntia. Majoittuminen hotelliin, sauna ja illallinen.
  • Ma 4.12. – Pe 8.12. Pyydahiihtoa ja saunomista. Illalla perjantaina kuljetus Krasnoyarskiin
  • La 9.12. Lento Krasnoyarsk – Moskova – Helsinki

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Priiskovyssä 5 yölle kahden hengen huoneissa. 
  • Petten ja 1-2 paikallisoppaan 5 päivän opastuksen. Ryhmän koko on 9 asiakasta eli enintään 5 asiakasta per opas.
  • täysihoidon viidelle kissahiihtopäivälle
  • kuljetukset pikkubussilla Krasnoyarskista Priiskovyyn ja takaisin
  • Oppaiden kaikki kulut
  • Lumikissan

Hinta ei sisällä:

Lentoja ja viisumiam joka tulee itse hankkia. Voit halutessasi kysyä lentoja Elämysmatkoilta tai ostaa aikatauluun sopivat lennot itse.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.