Catski_russia2
Catski_russia9Catski_russia7Catski_russia_forest4Catski_russia6Catski_russia5Catski_russia_forest5Catski_russia4Catski_russia2Catski_russia_forest1

Itsenäisyyspäiväviikon kissahiihtoviikko Venäjällä 1.-8.12.2018

Elämysmatkojen huippusuosittu ja eksoottinen ”All-inclusive” laskureissu itänaapuriin palaa tarjontaan kaudella 2018-2019. Venäjä tarjoaa pyydailoittelua jo itsenäisyyspäiväviikolla! Matkan hinta sisältää kissahiihdon opastuksineen, täysihoidon viidelle kissahiihtopäivälle, majoitus kahden hengen huoneissa, kuljetukset pikkubussilla Krasnoyarskista Priiskovyyn ja takaisin. Kauden 2017-2018 matka myytiin loppuun hetkessä.
Matkat tulevat myyntiin toukokuun aikana.

Lisätiedot ja ennakkovaraukset ositteessa info@elamysmatkat.com

tuotetunnus (SKU) SKI_venäjä. Osasto: .

Tuotekuvaus

Lähdemme UIAGM -opas Pette Halmeen johdolla hiihtämään Priiskovy:iin, Siperiaan, keskelle ei mitään. 5 päivää laadukasta laskemista lumikissan avustuksella. Kissahiihto on huomattavasti halvempi, vaikkakin myös hitaampi vaihtoehto Heli-Ski:lle.
 
Asumme Priiskovy :n pikkuruisessa kylässä, n. 450 kilometrin päässä Krasnoyarskin kaupungista. Hiihtohissejä ei laaksossa ole, joten kissahiihtofirman noin 20-30 asiakasta per viikko saavat rauhassa keskittyä piirtämään omat linjansa alueen laajoille puuterikentille, ja sopivan harvoihin metsiköihin. Laskujen korkeuserot ovat yleensä noin 300 – 600 metriä, ja kissanousuja kertyy normaalin hiihtopäivän aikana 6-10.
 
Elämysmatkojen ryhmän (9 asiakasta + Pette Halme + 1-2 paikallisopasta) käytössä on yksi lumikissa, joka useimmiten ehtii alas odottelemaan puuterista nautiskelevia laskijoita, joten aika saadaan käytettyä tehokkaasti siihen olennaiseen. 
 
Altai – vuorilla talvi alkaa aina jo lokakuussa ja marraskuun puolen välin tienoilla vuorilla on jo paksu lumikerros ja uutta lunta sataa tasaisesti. Joulukuun alussa on varmat puuterikelit mutta hiihtäjien on hyvä varautua kunnon varusteilla, kelit voivat olla varsin vilpoiset, helposti 15-25 astetta pakkasella. Toisaalta näissä lämpötiloissa lumi säilyy hyvänä ja laskujen välissä on mukava istuskella lumikissan lämmössä.
 

Matkan aikataulu:

  •  La 1.12. Lento Helsinki – Moskova – Krasnoyarsk
  • Su 2.12. Saapuminen Krasnoyarskiin aamuyöllä, aamiainen Krasnoyarskissa ja sen jälkeen kuljetus Priiskovyyn, 5-6 tuntia. Majoittuminen hotelliin, sauna ja illallinen.
  • Ma 3.12. – Pe 7.12. Pyydahiihtoa ja saunomista. Illalla perjantaina kuljetus Krasnoyarskiin
  • La 8.12. Lento Krasnoyarsk – Moskova – Helsinki

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Priiskovyssä 5 yölle kahden-neljän hengen huoneissa. 
  • Petten ja 1-2 paikallisoppaan 5 päivän opastukset. Ryhmän koko on 9 asiakasta eli enintään 5 asiakasta per opas.
  • täysihoito viidelle kissahiihtopäivälle
  • kuljetukset pikkubussilla Krasnoyarskista Priiskovyyn ja takaisin
  • Oppaiden kaikki kulut
  • Lumikissan käyttö reissun ajaksi

Hinta ei sisällä:

Lentoja ja viisumia joka tulee itse hankkia. Voit halutessasi kysyä lentoja Elämysmatkoilta tai ostaa aikatauluun sopivat lennot itse.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.