Hintanostokuva_jungfrau
Grindelwald_3Grindelwald_4Grindelwald_6Murren_2Murren_4Murren_5

Jungfraun alue Sveitsissä – Grindelwald, Wengen ja Mürren

Jungfraun hiihtoalue jakaantuu kolmeen osaan, Männlichen-Kleine Scheidegg, First ja Mürren-Schilthorn. Rinnekilometrejä on 213 ja ne soveltuvat parhaiten keskitason laskijoille, mutta niin aloittelijoille kuin vaatimpia rinteitä etsiville löytyy takuuvarmoja elämyksiä. Koko alueen kattavalla hissikortilla tutustuu mukavasti alueen eri osiin.

Mahdollisuuksia after skin viettoon on kaikissa kylissä riittävästi, mutta tyyliltään hiihtopäivän jälkeiset tunnelmat pysyttelevät sveitsiläisittäin maltillisena, lounge-tyylisenä.

Tarjoamme alueelle huippupaketteja: Kohteisiin voi helposti matkustaa pitkäksi viikonlopuksi tai koko viikoksi ja paketteihin kuuluu mukaan myös hissiliput. Kysy tarjouksia kauttamme!


TEE VARAUSKYSELY >>


(Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Grindelwald

Grindelwald

Grindelwald on Jungfraun alueen kylistä asukasluvultaan ja aktiviteettitarjonnaltaan suurin. Laskemisen lisäksi eläväisessä kylässä voi harrastaa kelkkailua, curlingia tai luistelua. Pitkän pääkadun varrella on runsas määrä ravintoloita, kahviloita, baareja ja kaupppoja laadukkaiden ostosten tekemiseen. Grindelwaldista on suora yhteys laakson molemmille puolille, Firstiin ja Männlichen-Kleine Scheideggiin. Aurinkoisista rinteistään tunnetun Firstin kabiini lähtee kylän pääkadun varrelta. Kylän vastakkaisella puolella sijaitsevalle Männlichen-Kleine-Scheideggin monipuoliselle rinnealueelle pääsee kahta eri reittiä, joko junalla tai kabiinilla.

Grindelwald majoitusvaihtoehdot: Romantik Hotel Schweizerhof ***** tai Central Wolter *** 

Wengen

Aurinkoisella terassilla sijaitseva Wengen hurmaa perinteistä alppikylää etsivät laskijat. Autottomassa kylässä liikkuvat vain pienet sähköautot, kaikki olennainen on kylässä viehättävän pääkadun varrella, minnekään ei ole pitkä kävelymatka. Maailmancupin syöksystään kuuluisa Wengen sijaitsee Jungfraun hiihtoalueen keskeisimmällä paikalla. Kylästä nousevalla kabiinilla on n. 10 minuutissa Männlichenin-Kleine Scheideggin
alueella, jossa hyvälle keskitason laskijalle on runsaasti rinteitä. Sieltä lähtevän Grindelwaldin kyläänlaskun kautta pystyy siirtymään hiihtoalueen toiselle alueelle, auringossa kylpevän Firstin rinteille.

Mürren

Pikkuriikkinen Mürren on myös autoton ja alueen kylistä korkeimmalla, Lauterbrunnenin jylhän laakson yläpuolella, maisemiltaan vertaansa vailla. Tunnelmaltaan rauhallisen kylän päästä päähän kävelee vartissa, pääkadun varrelta löytyy niin ravintoloita kuin ostosmahdollisuuksia. Suoraan kylän yläpuolelle kohoava laskettelualue on profiililtaan mukavan haastava. Sieltä löytyy koko alueen jyrkimmät rinteet ja erinomaiset offarit, alemmat puurajan tuntumassa olevat loivemmat rinteet sen sijaan soveltuvat erinomaisesti nautiskelijoille. Schilthornin huipulla sijaitseva, hissilipun hintaan sisältyvä James Bond –maailma ja Birgin väliaseman Thrill Walk kannattaa ehdottomasti yhdistää hiihtopäivään.

Mürren majoitus: Alpenruh***