Hintanostokuvat_hiihto
Laax6Laax4Laax3Laax5Laax7Laax2

LAAX 4-6 hengen ryhmille alk. 1150 €

LAAXin keskus Sveitsin Graubündenissa tarjoaa loistavat laskumahdollisuudet kaikentasoisille laskijoille. Sveitsin suurin yhtenäinen hiihtoalue koostuu kolmesta alppikylästä: Laaxista, Flimsistä ja Falerasta ja houkuttelee paikalle lapsiperheitä, vapaalaskijoita ja loistavan parkin vuoksi myös lumilautailun maailmantähtiä. Modernin laskettelukeskuksen yhteydestä löytyy laskettelun lisäksi lähes 60 kilometrin mittainen maastohiihtolatuverkosto aivan majoitusten tuntumassa.

Yli 70% rinteistä sijaitsee yli 2000 metrin korkeudessa, joten lumivarmuus on korkealla tasolla jo alkukaudesta. Rento ilmapiiri ja talven lukuisat tapahtumat sekä konsertit takaavat sen, että lomalla pääsee nauttimaan myös rinteiden ulkopuolisista aktiviteeteista. Palvelutaso on Sveitsinkin mittapuulla korkea ja välimatkat kylän sisällä ovat lyhyet. Naapurikyliin siirtyminen tapahtuu kätevästi busseilla tai muutaman rinteen kautta hiihtohisseillä. LAAX on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Sveitsin houkuttelevimmista kohteista, mutta ruuhkat eivät täällä vielä häiritse.


 TEE VARAUSKYSELY >>


tuotetunnus (SKU) SKI_laax. Osasto: .

Tuotekuvaus

Hinnasto 

Matka-aika Hinta  
7.1.-14.1.  1 050 € / hlö LOPPUUNMYYTY Sis. 6 pvä hissiliput
21.1.-28.1.* 1 150 € / hlö LOPPUUNMYYTY Sis. 6 pvä hissiliput
4.3.-11.3. 1 150 € / hlö LOPPUUNMYYTY Sis. 6 pvä hissiliput
7.-11.3. pitkä vkonloppu 1 150 € / hlö LOPPUUNMYYTY Sis. hissiliput
11.3.-18.3.* 1 150 € / hlö LOPPUUNMYYTY Sis. 6 pvä hissiliput

 

Järjestämme Laaxiin myös räätälöityjä matkoja näiden aikojen ulkopuolella. Kysy tarjousta puhelimitse tai sähköpostitse!


Ota yhteyttä toimistollemme: info@elamysmatkat.com tai tee varauskysely >>


Matkan hinta sisältää

  • lennot
  • kuljetukset
  • majoituksen 4-6 hlön huoneistossa
  • 6 päivän hissiliput

Rocksresort

Rocksresort on loistavan lokaationsa ja tilavien huoneistojensa vuoksi paras vaihtoehto erityisesti perheille ja isommille kaveriporukoille. Aivan hissien vieressä sijaitseva design -huoneistohotelli mahdollistaa vaivattoman liikkumisen rinteisiin ja naapurista löytyy lukuisia kauppoja ja ravintoloita.Tyylikkäissä huoneistoissa on 1-4 makuuhuonetta, ilmainen Wi-Fi.  Lisämaksusta voit nauttia naapurihotellin loistavista palveluista, joihin kuuluu mm. aamiainen/puolihoito, spa, lastenhoito. Oma auto on mahdollista ajaa kätevästi hotellin alla sijaitsevaan parkkihalliin.