Hintanostokuvat_laax_bf
Laax6Laax4Laax3Laax5Laax7Laax2Laax8

LAAX 4-6 hengen ryhmille

4,3607,500

LAAXin keskus Sveitsin Graubündenissa tarjoaa loistavat laskumahdollisuudet kaikentasoisille laskijoille. Sveitsin suurin yhtenäinen hiihtoalue koostuu kolmesta alppikylästä: Laaxista, Flimsistä ja Falerasta ja houkuttelee paikalle lapsiperheitä, vapaalaskijoita ja loistavan parkin vuoksi myös lumilautailun maailmantähtiä. Modernin laskettelukeskuksen yhteydestä löytyy laskettelun lisäksi lähes 60 kilometrin mittainen maastohiihtolatuverkosto aivan majoitusten tuntumassa.

Poista
Pay a deposit of 350 per item
tuotetunnus (SKU) SKI_laax. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Yli 70% rinteistä sijaitsee yli 2000 metrin korkeudessa, joten lumivarmuus on korkealla tasolla jo alkukaudesta. Rento ilmapiiri ja talven lukuisat tapahtumat sekä konsertit takaavat sen, että lomalla pääsee nauttimaan myös rinteiden ulkopuolisista aktiviteeteista. Palvelutaso on Sveitsinkin mittapuulla korkea ja välimatkat kylän sisällä ovat lyhyet. Naapurikyliin siirtyminen tapahtuu kätevästi busseilla tai muutaman rinteen kautta hiihtohisseillä. LAAX on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi Sveitsin houkuttelevimmista kohteista, mutta ruuhkat eivät täällä vielä häiritse.

Hinnasto bf_nosto

Matka-aika Hinta  
7.1.-14.1. Black Friday 990 € / hlö 4-6 hh huoneisto Sis. 6 pvä hissiliput
21.1.-28.1.* 1 150 € / hlö 4-6 hh huoneisto Sis. 6 pvä hissiliput
4.3.-11.3. 1 150 € / hlö 4-6 hh huoneisto Sis. 6 pvä hissiliput
7.-11.3. pitkä vkonloppu Kysy tarjous! 4-6 hh huoneisto Sis. hissiliput
11.3.-18.3.* 1 150 € / hlö 4-6 hh huoneisto Sis. 6 pvä hissiliput

Matkat myydään huone kerrallaan. *Lähtö toteutuu vasta kun mukana on 10 lähtijää.

Matkan hinta sisältää

  • lennot
  • kuljetukset
  • majoituksen 4-6 hlön huoneistossa
  • 6 päivän hissiliput

Rocksresort

Rocksresort on loistavan lokaationsa ja tilavien huoneistojensa vuoksi paras vaihtoehto erityisesti perheille ja isommille kaveriporukoille. Aivan hissien vieressä sijaitseva design -huoneistohotelli mahdollistaa vaivattoman liikkumisen rinteisiin ja naapurista löytyy lukuisia kauppoja ja ravintoloita.Tyylikkäissä huoneistoissa on 1-4 makuuhuonetta, ilmainen Wi-Fi.  Lisämaksusta voit nauttia naapurihotellin loistavista palveluista, joihin kuuluu mm. aamiainen/puolihoito, spa, lastenhoito. Oma auto on mahdollista ajaa kätevästi hotellin alla sijaitsevaan parkkihalliin.