Jokainen matka on Elämys

Myoko
MyokoMyokoMyoko96B9710-765×430Myoko196B9803-765×43096B4763-765×43096B9821-765×430Myoko

Myoko kausi 2019 alk. 1740 €

Myoko on pitänyt pintansa Japanin hiihtotarjonnassa vuosien varrella. Monien mielestä kyseessä on maan paras puuterikohde, jossa japanilainen kulttuuri on säilynyt kävijämäärien kasvaessa. Japaninmeren ”puuteriautomaatti” tuottaa keskimäärin 13 metriä tuoretta lunta vuosittain, joten usemman kerran viikossa rinteitä peittää uusi, pehmeä lumikerros. Vaikka alue on erityisen tunnettu vapaalaskumahdollisuuksistaan, löytyy valikoimasta myös rinnelaskua usean hiihtokeskuksen verran. Alueen parhaat laskulinjat löytyvät sujuvasti kohdeoppaamme Jarin johdolla, joka on kerännyt vuosien saatossa kunnioitettavan määrän tietämysta Myokon maastoista.

Myokon viikkomatkat soveltuvat kaiken tasoisille laskijoille. Laskettavaa löytyy reilusti usean keskuksen alueelta. Rauhallinen kohde soveltuu erityisesti nousukarvojen avulla tutkittavaksi, eikä hissialueilla tarvitse varautua ruuhkiin. Tiiviin Akakura Onsenin kylän pienet baarit ja onsen-kylvyt ovat olennainen osa elämystä, eikä niitä pidä jättää kokematta.

Rinteistä takamaastoon -viikolla keskitytään perusteisiin ja harjoitellaan vapaalaskua ohjatusti kohdeoppaan kanssa. Myokon viikolla nousukarvat tai lumikengät ovat pakollinen varuste vapaalaskuviikolla ja Rinteistä takamaastoon -kurssilla.


Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


tuotetunnus (SKU) SKI_myoko. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Myokon viikkomatkat suuntautuvat Akakura Onsenin kylään. Akakurasta on erinomaiset yhteydet yhdeksään eri hiihtokeskukseen, joissa riittää laskettavaa laskijan taitotasosta riippumatta. Lähimmät hissit sijaitsevat aivan majoituksen tuntumassa, joten liikkuminen on vaivatonta. Pisimmillään rinteet ovat jopa 8,5km pitkiä, ja korkeuserot noin kilometrin luokkaa. Monipuoliset rinneprofiilit takaavat laskettavaa kaiken tasoisille hiihtäjille, ja takamaastoissa viihtyvälle Myokon alue tarjoaa myös haastavia linjoja. Parhaille offareille pääseminen edellyttää jonkin verran patikointia tai skinnailua, mutta ruuhkattomuus ja unohtumattomat metsälaskut ovat vaivan arvoisia. 

Pienten turistimäärien vuoksi alueella on säilynyt omaleimainen kulttuuri ja aito japanilainen tunnelma. Vaikka kylä on pieni, on palvelutaso silti varsin kattava. Ravintoloita, kauppoja ja hyviä illanviettopaikkoja on riittävästi, ja palvelut ovat lähellä toisiaan. Hintataso on suuriin Japanin kohteisiin verrattuna edullinen, joten budjettimatkaajille Myoko on sopiva vaihtoehto. Eurooppalaisittain korkeatasoisiin hotelleihin ja palveluihin tottuneille Myoko voi tuntua vaatimattomalta, mutta edullista puuterilomaa etsivälle kohde on lyömätön!

Myokon lähistöllä on pieni, hiihtopiireissä kuuluisaksi noussut, Seki Onsenin keskus, jonka keskimääräinen lumimäärä vuodessa kuin missään muualla Japanissa. Hyvän lumisateen jälkeen Seki on maan paras offarikohde, ja alueelle pääsee helposti Myokosta käsin. Seki Onsenin lisäksi Madarao, Lotte Arai, Suginohara ja Ikenotaira kuuluvat läheisiin kohteisiin, joihin pääsee kelien salliessa tutustumaan kohdeoppaan johdolla. 

Myokossa Elämysmatkojen asiakkaita palvelee suomalainen kohdeoppaamme Jari Valvio.

Myokon matkat alk. 1740 €
Katso tarkemmat viikkokohtaiset hinnat alta:


16.1.-25.1.
Viikko
alk. 1740 €
varaa_matka
23.1.-1.2.
Rinteestä takamaastoon +390 €
alk. 1740 €
varaa_matka
30.1.-8.2.
Viikko
alk. 1740 €
varaa_matka

Viikkomatkapaketit sisältävät:

 • Suorat lennot Helsinki – Tokio – Helsinki
 • Suksikuljetuksen lennoilla. 
 • Lentokenttäkuljetukset Tokio (Narita) – Myoko – Tokio (Narita).
 • Majoituksen Myokossa, valitussa majoituksessa
 • Viimeisen yön majoituksen Tokiossa lentokenttähotellissa
 • Kattava kohdeinfo
 • Kohdeoppaan palvelut:
  • Tuloinfo
  • Rinnenäyttöpäivä
  • kaksi yhteisillallista (omakustanteinen)
  • Päiväretket lähikeskuksiin (omakustanteinen)

Lisäpalvelut

 • Vapaalaskuviikot ennalta määritetyillä viikoilla
 • Opaspäivät Elämysmatkojen kohdeoppaan johdolla
 • Lumiturvavarusteiden vuokraaminen
 • Lentokenttäkuljetuksen upgrade
 • Lisäpäivät Tokiossa

Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


Opaspäivät kohdeoppaan johdolla:

Elämysmatkat järjestää Japaniin lähtijöille mahdollisuuden päästä laskemaan alueen parhaita puuterilinjoja ohjatusti pienissä ryhmissä. Paketti sisältää kaksi laskupäivää Elämysmatkojen kohdeoppaan johdolla. Paikkoja saatavilla rajoitetusti kullekkin viikolle. Opaspäivät toteutetaan max. 6 hengen ryhmissä, ja päivien kohteet määräytyvät sääolosuhteiden sekä ryhmän toiveiden perusteella. Myokon opaspäivät suuntautuvat syvempään lumeen alueen takamaastoissa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiä muodostettaessa huomioidaan laskutaito sekä mahdolliset erikoistoiveet. Opaspäivät laskutetaan loppulaskun yhteydessä.

Esimerkki lentoaikataulusta:

Kaudella 18/19 matkat Keskiviikko – Perjantai

JL414   Helsinki – Tokio (Narita)          17:05 – 9:50+1 
JL413   Tokio (Narita) – Helsinki           11:30 – 15:00

Huomioithan, että lentoaikataulut ovat suuntaa antavia. Kuljetus Tokion Naritan kentältä Myokoon bussilla lentoaikataulun mukaisesti, ajoaika 5-6 tuntia.

Myokossa on yhteensä seitsemän laskupäivää. Viimeisenä laskupäivänä suunnataan kotimatkalle kohti Naritan lentokenttää, ja vietetään viimeinen yö lentokenttähotellissa.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu 350 eur/hlö suoritetaan varauksen yhteydessä. Loppumaksu viimeistään 2,5 kk ennen matkan alkua. 

Majoitus:

Akakura Park

Pieneen budjettiin sopiva Akakura Park hotelli sijaitsee Myokon keskustassa kävelymatkan päässä lähimmiltä hiihtohisseistä. Parin korttelin päässä pääkadulla on kylän parhaat ruokapaikat ja suosituin after-ski -baari Full Circle. Huoneet ovat japanilaisen pelkistettyjä ja länsimaalaisittain vaatimattomia, mutta erinomainen sijainti, palvelualtis henkilökunta, maistuva aamupala ja hotellin oma Onsen yhdistettynä huokeaan hintaan, tarjoavat kaiken mitä Myokon laskureissulla tarvitsee. Huoneet ovat länsimaistyylisiä kahden hengen huoneita. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen.


Address Akakura

Address Akakura on loistava valinta erityisesti pienille ryhmille (2-4 hlö). Hyvä sijainti hissien läheisyydessä, ja mahdollisuudet kokkailuun, sopivat hyvin kaveriporukan tai perheen tarpeisiin. Neljän hengen huoneistossa kaksi erillistä makuuhuonetta, oma kylpyhuone ja suihku. Ilmastoidut huoneistot ovat siististi sisustettuja, länsimaalais-tyylisiä ja kylän palvelut löytyvät läheltä. Asiakkaiden käytössä myös Onsen. Huoneiston hintaan ei sisälly aamiaista.


 

Premium majoitus:

Furuya Hotel

Tyylikkään kodikas Furuya on Myokon parhaita hotelleja, ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta laatutietoiselle reissaajalle. Keskuskadulla sijaitsevassa japanilaistyylisessä hotellissa on viihtyisiä länsimaisia huoneita ja ehkä kylän hienoin onsen. Myös hotellin ravintola on tasokas ja erittäin suosittu, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Furyua yhdistää länsimaiseen makuun soveltuvat mukavuudet ja tilavat huoneet, unohtamatta aitoa japanilaista tunnelmaa. Hintaluokka on korkeampi, mutta jokaisen euron arvoinen. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen.

 

Rinteistä takamaastoon -vapaalaskukurssi Myokossa

Kaudella 2019 järjestämme erityisesti aloittelijoille suunnatun vapaalaskukurssin. Kurssin ajankohta 23.-1.2.2019. Aloittelijoiden vapaalaskukurssi on suunnattu vapaalaskusta kiinnostuneille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Aloittelijoiden vapaalaskukurssiin sisältyy neljä opaspäivää.

Vapaalaskukurssi soveltuu erinomaisesti yksin, tai pienissä porukoissa matkustaville. Kurssilta löytää varmasti hyvää laskuseuraa, joten lähde rohkeasti mukaan!

Lisätiedot osoitteesta: info@elamysmatkat.com


Myokon kohdeopas: Jari Valvio

JariValvio

Jarilla on kokemusta Japanin puutereista jo useamman kauden verran. Tiedossa on kattavasti kaikki Myokon parhaat laskulinjat, ja nousukarvojen avustuksella opaspäivään löytyy paljon unohtumatonta laskettavaa. Monen mielestä Jarin opastukset ovat jo yksistään hyvä syy valita Myoko matkakohteeksi. Elämysmatkojen oppaat ovat ammattilaisia, joiden tehtävä on huolehtia sinun lomasi sujuvuudesta. Jari kertoo kohteesta, esittelee laskupaikkoja rinnenäytöllä ja järjestää yhteisiä kokoontumisia sekä illallisia matkan aikana. 

Kohdeopas on aina tavoitettavissa, ja hän auttaa tarpeen mukaan myös retkien varaamisessa, lääkäriin pääsemisessä tai hyvän illallispaikan löytämisessä. Ongelmatilanteissa kannattaa kääntyä ensin kohdeoppaan puoleen. Vain todellisissa hätätapauksissa ensimmäinen yhteydenotto tehdään paikallisviranomaisille.