Myoko
96B4763-765×43096B4814-765×43096B9710-765×43096B9803-765×43096B9821-765×430

Myoko kausi
alk. 1470 €/hlö

Kauden 2018 uutuutena matkailijoiden on mahdollista valita kahden erityyppisen tuotteen välillä, Classic-matkoissa on panostettu edullisiin lentoihin ja majoitus on hyvää perustasoa, Premium-matkoissa lentoaikataulut ovat paremmat ja majoituksen taso on laadukkaampi. Lue lisää matkan kuvauksesta sivun alalaidasta.

Japanin Niigatassa sijaitsevan Myokon lumimäärät tekivät vaikutuksen Japanin keisariperheeseen jo 1900-luvun alussa ja alueelle rakennettiinkin Japanin ensimmäiset hissit ja laskettelua varten tarkoitetut hotellit. Kansainväliset lasketteluturistimassat eivät ole löytäneet alueelle, joten Myoko on nykyisin selvästi esimerkiksi Hakubaa ja Nisekoa rauhallisempi keskus – ja erinomainen temmellyskenttä elämysmatkaajille! Myoko on hyvin lähellä rannikkoa, joten Japaninmeren puuteriautomaatti tuottaa tasaisesti uutta lunta Myokon rinteille. Ennätyksellisten lumimäärien ansiosta pieni kylä on talvella kuin satukirjojen sivuilta ja useasti rinteitä peittää uusi, pehmeä lumikerros.


Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


tuotetunnus (SKU) SKI_myoko. Osasto: .

Tuotekuvaus

Majoituksemme sijaitsee Myokon alueella, Akakura Onsenin kylässä. Sieltä saavutat helposti 7 eri hiihtokeskusta, joista riittää laskettavaa useiksi päiviksi. Kaikki keskukset ovat reilun puolen tunnin matkan päässä ja lähimmät hissit ovat aivan hotellien vieressä. Suurimmissa keskuksissa rinteet ovat jopa 8,5 kilometriä pitkiä ja korkeuserot reilun kilometrin. Rinteet ovat pääosin helppoja, mutta offarilaskijoille Myoko tarjoaa myös haasteita. Parhaille offareille pääseminen edellyttää pientä patikointia sukset olalla tai nousukarvat alla, mutta ruuhkattomuus ja pitkät metsälaskut palkitsevat vaivan.

Aivan Myokon vieressä on pieni jo Suomessakin kuuluisaksi noussut Seki Onsenin keskus, jossa sataa lunta enemmän kuin missään muualla Japanissa. Hyvän lumisateen jälkeen Seki on maan paras offarikohde ja sinne pääsee kätevästi Myokosta käsin. Myös Madarao on ehdottomasti päiväretken väärti. Oppaamme auttaa päiväretkien järjestämisessä matkan aikana.

Pienten turistimäärien vuoksi alueella on edelleen sen omaleimainen kulttuuri ja palvelut, joten täältä ei (vielä) aussibaareja löydä. Vaikka kylä on pieni, ravintoloita, kauppoja ja hyviä illanviettopaikkoja löytyy riittävästi ja palvelut ovat lähellä toisiaan. Hintataso on muihin Japanin kohteisiin verrattuna edullinen, joten budjettimatkaajille Myoko on paras valinta. Alppien korkeatasoisiin hotelleihin ja palveluihin tottuneille Myoko voi tuntua vaatimattomalta, mutta edullista puuterilomaa etsimälle kohde on lyömätön!

Myokossa Elämysmatkojen asiakkaita palvelee suomalainen kohdeopas. 

Myoko Classic hinnasto 2018, lähdöt keskiviikkoisin

  1hh 2hh 3hh
27.12-6.1* LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
27.12.-12.1 (Kaksi viikkoa)  LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
3.-12.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
10.-19.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
17.-26.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
24.1-2.2 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
31.1-9.2 LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
LOPPUUNMYYTY
7.-16.2. 1 990 € / hlö 1 470 € (1 670 €) / hlö 1 540 € (1 740 €) / hlö

 Näillä lähdöillä kaksi viimeistä yötä Tokiossa

Myoko Premium hinnasto 2018, lähdöt torstaisin

  2hh 3hh
4.-13.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
11.-20.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
18.-27.1 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
25.1-3.2 LOPPUUNMYYTY LOPPUUNMYYTY
1.-10.2.  1 840 € / hlö 1 770 € / hlö

Japan-Airlines-logo

Hinnat sisältävät:

  • Suorat Japan Airlinesin lennot Helsinki – Tokio – Helsinki
  • Suksikuljetuksen lennoilla. Japan Airlinesin lennoille voi ottaa kaksi ruumaan menevää matkatavaraa, joista toinen voi olla sukset.
  • Lentokenttäkuljetukset Tokio (Narita) – Myoko – Tokio (Narita). Hinta ei sisällä kuljetusta Shinjuku-Narita.
  • Majoituksen Myokossa valitussa hotellissa aamiaisella
  • Viimeisen yön majoituksen Tokiossa lentokenttähotellissa
  • Kattava kohdeinfo
  • Kohdeoppaan palvelut:
   • Tuloinfo
   • Rinnenäyttöpäivä lauantaisin, huomioi että Classic lähdöillä yksi laskupäivä ennen rinnenäyttöä
   • 2 yhteisillallista (omakustanteinen)
   • Päiväretkien järjestäminen lähikeskuksiin (omakustanteinen)

Lisäpalvelut

 • Opaspäiviä voi ostaa hintaan 150 € /päivä. 24.1 ja 25.1 lähdöillä opaspäivät ovat täynnä,  31.1.-9.2., ja 1.-10.2. 7.-16.2. lähdöillä vai 2 opaspäivää jäljellä.
 • Varustepaketin vuokra on 70 € / vko. 
 • Kuljetuksen upgrade lentokentältä 180 € / henk.
 • Lennon upgrade Economy Premium luokkaan, hinta vaihtelee lähdöittäin


Tee varaustiedustelu osoitteeseen info@elamysmatkat.com


Lentoaikataulu:

JL 414  Helsinki – Tokio (Narita)          17:05 9:53+1 
JL 413 Tokio (Narita) – Helsinki           11:30 15:00

Huomioithan, että lentoaikatauluihin saattaa tulla muutoksia! Mahdollisista aikataulunmuutoksista ilmoitamme ennen matkan alkua. Kuljetus Tokion Naritan kentältä Myokoon bussilla lentoaikataulun mukaisesti, ajoaika 5-6 tuntia.

Myokossa on yhteensä seitsemän laskupäivää. Viimeisen laskupäivän jälkeen lähdetään bussilla Tokioon, jossa ollaan viimeinen yö lentokenttähotellissa. Matkaan voi yhdistää lisäöitä Tokiossa.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.

Myokon kohdeopas: Jari Valvio

JariValvio

Jari aloitti opashommat vuonna 1999 sukelluskouluttajana Gran Canarialla. Sittemmin konkariopas on tehnyt sukelluspuolen hommia eri maissa ulkomailla ja myös kotimaassa oman yrityksen puolesta. Hiihdonopettajana Jari aloitti Pyhällä vuonna 2006. Elämysmatkat tuli mukaan tuli kuvioihin 2011 eli Jarilla on edessä 8. talvi Elämysmatkojen kelkassa. Kesäisin Jari opastaa ihmisiä purjehduksen saloihin Saaristomerellä. Jari on ennen kohdeopaspestiään Myokossa ollut mukana lukemattomilla Japanin kiertoreissuilla sekä luotto-oppaanamme monissa Alppikohteissamme. Valvio toimii nykyään myös lumivyöryteknikkona ja Suomen Lumivyörykoulutuksen kouluttajana. Elämysmatkojen kokeneiden kohdeoppaiden tärkein tehtävä on auttaa sinua nauttimaan lomastasi. He auttavat ja neuvovat sekä laskupäivien että iltaohjelman suunnittelussa, paikallisten tapojen ja käytäntöjen ymmärtämisessä sekä päiväretkien järjestelyissä. Koko kymmenen vuoden Japanin kokemuksemme on käytettävissänne oppaidemme kautta. 

Classic majoitus: Akakura Park

Akakura Park hotelli sijaitsee Myokon keskustassa kävelymatkan päässä lähimmiltä hiihtohisseistä. Parin korttelin päässä pääkadulla on kylän parhaat ruokapaikat ja suosituin after ski baari Skate Bar. Keskeinen sijainti yhdistettynä palvelualttiiseen henkilökuntaan, mukaviin huoneisiin ja maistuvaan aamiaiseen ovat kaikki mitä Myokon laskureissulla tarvitsee. Hotellien omassa onsenissa (japanilaisessa kylpylässä) on mukava rentoutua laskupäivän jälkeen. Tarjolla on länsimaalaisia standard-huoneita kahdelle ja kolmelle hengelle. 

 

Premium majoitus: Oyado Furuya

Tyylikkään kodikas Furyua on Myokon parhaita hotelleja ja hinta-laatusuhteeltaan kenties paras valinta hieman laadukkaampaa majoitusta etsivälle. Myokon keskuskadulla sijaitsevassa japanilaistyylisessä hotellissa on viihtyisiä länsimaisia huoneita ja yksi kylän parhaista onseneista. Furyuan ravintola on myös tasokas, ja pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Furyuassa yhdistyy länsimaisen matkaajan kaipaamat mukavuudet ja tilavat huoneet sekä japanilainen tunnelma. Suosittelemme!