Myoko_Freeride
96B4814-765×43096B9821-765×430madarao5madarao4madarao3madarao2madarao1

Myokon puuteriviikko Markku Kosken johdolla 24.1.-2.2.2018 LOPPUUNMYYTY

Myokon puuteriviikolla keskitytään parhaiden lumien metsästykseen loistavassa seurassa ja vuoden 2006 olympiapronssimitalisti Markku Kosken toimiessa oppaana. Viikko sopii sisällön puolesta erinomaisesti sekä lumilautailijoille että hiihtäjille, joten kerää kaveriporukka kasaan ja lähde mukaan.

Poista
Pay a deposit of 350 per item

Samassa huoneessa majoittuu myös:

Vuokravarusteet (Piippari, sondi, lapio)

tuotetunnus (SKU) SKI_myoko_p. Osasto: .

Tuotekuvaus

Lumen suhteen Myoko on Japanin pääsaaren Honshun ykköspaikka: lunta sataa noin 13 metriä vuodessa ja tilastoiden perusteella puuteri on lähes takuuvarmaa koko kauden ajan. Ennätyksellisten lumimäärien ansiosta pieni kylä on talvella kuin satukirjojen sivuilta ja rinteitä peittää uusi, pehmeä lumikerros lähes joka päivä. Aivan Myokon vieressä on pieni jo Suomessakin kuuluisaksi noussut Seki Onsenin keskus, jossa sataa lunta enemmän kuin missään muualla Japanissa. Hyvän lumisateen jälkeen Seki on maan paras vapaalaskukohde ja sinne pääsee kätevästi Myokosta käsin.

Myokon alueella on toistakymmentä eri hiihtokeskusta, jotka ovat reilun puolen tunnin matkan päässä ja lähimmät hissit ovat aivan hotellien vieressä. Suurimmissa keskuksissa rinteet ovat jopa 10 kilometriä pitkiä ja korkeuserot noin kilometrin. Rinteet ovat pääosin helppoja, mutta offarilaskijoille Myoko tarjoaa myös haasteita. Parhaille offareille pääseminen edellyttää pientä patikointia sukset olalla tai nousukarvat alla, mutta ruuhkattomuus ja pitkät metsälaskut palkitsevat vaivan.

Pienten turistimäärien vuoksi alueella on edelleen sen omaleimainen kulttuuri ja palvelut, joten täältä ei (vielä) aussibaareja löydä. Vaikka kylä on pieni, ravintoloita, kauppoja ja hyviä illanviettopaikkoja löytyy riittävästi ja palvelut ovat lähellä toisiaan. Hintataso on muihin Japanin kohteisiin verrattuna edullinen, joten budjettimatkaajille Myoko on paras valinta.

Vuoden 2006 olympiapronssimitalisti Markku Koski toimii oppaana piilopirttimatkalla, jonka tukikohta sijaitsee Myokon hiihtokeskuksen takamaastossa. Viikon aikana tehdään Markun johdolla 6 hengen porukalla päiväretkiä useaan eri kohteeseen, joissa pääsee pöllyttämään syvää Myokon puuteria. Päiväretkien välipäivinä Myokon keskus ja sen takamaastot aukeavat suoraan ski in-ski out lodgen ovelta.

Puuteriviikon resepti on suorastaan nerokkaan yksinkertainen: päiväksi puuterin pöllytystä joko Markun johdolla päiväretkikohteissa tai omatoimisesti Myokon alueella. Iltaisin palataan lodgelle, jossa rentoudutaan onsenissa, nautitaan maittava illallinen hyvässä seurassa ja sen jälkeen suunnitellaan seuraavan päivän laskut oppaan kanssa.

Majoitus Myokossa: Highland Lodge

Highland lodge on sijaintinsa vuoksi todellisen puuterinmetsästäjän unelma. Lodgelle pääsee vain pientä kiemurtelevaa tietä pitkin, ja toisinaan runsaan lumen vuoksi matka on taitettava lumikissalla. Lodgen ovelle pääsee laskemaan suoraan Myokon ylimmältä hissiltä takamaastoja pitkin. Täältä ei niin vain poiketa afterskille Skate Bariin, mutta se ei haittaa, sillä lodge on todellinen hiihtäjän turvasatama. Viihtyisästä takkahuoneesta ei ole kiire minnekään – kunnes isäntä kutsuu illalliselle, joka kuuluu matkan hintaan. Metsän ketut ja muut eläimet tulevat myös silloin tällöin moikkaamaan onsenissa loikoilevia hiihtäjiä. Lodgelta järjestetään kyydit läheiseen Madaraon keskukseen. Lodgessa on kaksi eri hintaluokkaa, New Wing ja Forest side, uudessa siivessä huoneet on varustettu länsimaisemmin kun taas Forest Side tarjoaa autenttisempaa japanilaistunnelmaa. 


  New Wing 2hh New Wing 3hh Forest side 2hh Forest side 3hh
24.1.-2.2.2018 2640 €/hlö 2610 €/hlö 2570 €/hlö 2540 €/hlö 


Myokon puuteriviikkoon sisältyy:

 • Japan Airlinesin lennot Helsinki-Tokio-HelsinkiJapan-Airlines-logo
 • Suksikuljetuksen lennoilla. Japan Airlinesin lennoille voi ottaa kaksi ruumaan menevää matkatavaraa, joista toinen voi olla sukset.
 • lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen Highland lodgen majatalossa (2hh tai 3hh) puolihoidolla
 • neljä opastettua päivää Markku Kosken johdolla (2 x max. 12 hlö ryhmässä, 2 x max. 6 hlö ryhmässä)
 • kuljetukset opaspäivinä parhaiden puuterien perässä lähikeskuksiin
 • lumiturvallisuuskurssi Ski Expon yhteydessä sekä lumiturvallisuusperehdytys matkan aikana
 • viimeisen yön majoitus Tokiossa

Lumiturvavarusteet (lapio, sondi, piippari) vuokrattavissa hintaan 70€/vko (rajoitettu saatavuus). Kysy lisää toimistoltamme!

Lentoaikataulu:

 • JL 414  Helsinki – Tokio (Narita)          17:25 10:10+1
  JL 413 Tokio (Narita) – Helsinki           11:30 15:00

Huomioithan, että lentoaikatauluihin saattaa tulla muutoksia! Mahdollisista aikataulunmuutoksista ilmoitamme ennen matkan alkua. Kuljetus Tokion Naritan kentältä Myokoon bussilla lentoaikataulun mukaisesti, ajoaika 5-6 tuntia.

Myokossa on yhteensä seitsemän laskupäivää. Viimeisen laskupäivän jälkeen lähdetään bussilla Tokioon, jossa ollaan viimeinen yö lentokenttähotellissa. Matkaan voi yhdistää lisäöitä Tokiossa, kysy lisää toimistoltamme info@elamysmatkat.com tai tee varauskysely >>

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

Myokon kohdeopas: Markku Koski

opaspohja_tuote_markku

Markku Koski on yli 15 vuotta laskenut ammatikseen ja kierrellyt ympäri maailmaa eri vuorilla. Puolet urasta on mennyt kilpailurinteissä, joista mukaan jäi mm. Olympiamitali ja maailmanmestaruus. Uran toinen puolisko on suuntautunut takamaastoihin kuvauksia tehden. Markku on käynyt Japanissa yli kymmenen vuoden ajan eri keskuksia ja takamaastoja kierrellen ja Elämysmatkoilla hän on nyt kolmatta vuotta oppaana.