Jokainen matka on Elämys

Hintanostokuvat_olympialaiset
Nimetön-5Nimetön-1Nimetön-2Nimetön-6Nimetön-4Nimetön-7

Paralympialaiset 2018 Korea 9.–18.3.2018

Lähde Paralympialaisiin kannustamaan Suomen urheilijat menestykseen! 

Haluamme tarjota sinulle ja seuralaisellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuraamaan PyeongChangin Paralympialaisia maaliskuussa 2018. Olemme rakentaneet kaksi matkapakettia maailman upeimpaan urheilutapahtumaan. Matkapaketeissa on pyritty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon esteettömän matkustamisen tarpeet. Ohjelmassa on aamusta iltaan maailman parasta talviurheilua. Toivottavasti pääset mukaan – toimi ripeästi, sillä paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Matkapaketin hinta alk. 1 980 € /henk.


Lisätiedot ja varaukset: 09 622 70 940 (Karoliina tai Maiju)
info@elamysmatkat.com


 

Osasto: .

Tuotekuvaus

 Matkapaketin hinta 2hh 1hh
 8.–13.3.2018 (4 yötä) Hotel Seolim 1 980 € /henk 2 380 €
 12.–19.3.2018 (6 yötä) Hotel Seolim 2 200 € /henk 2 750 €

 
Matkan hintaan sisältyy

  • Menopaluulennot Helsinki-Soul-Helsinki
  • Lentokenttäkuljetukset (Soul-Pyeongchang-Soul KTX express pikajunalla)
  • Majoitus ja aamiaiset Mountain Clusterissa
  • Elämys Groupin oppaan palvelut matkan ajan

Kysy lisää, jos olet kiinnostunut 12 yön paketista. Mahdollisuus ostaa lisälippuja kaikkiin lajeihin. Katso lippujen saatavuudet ja hinnat täältä.  

Seolim Hotel*** (Mountain Cluster)

Suomalaisten yksityiskäyttöön varattu Seolim Hotel sijaitsee Pyeongchangin keskustassa Jinbun juna-aseman läheisyydessä aivan Mountain Clusterin keskeisimmässä kylässä, joten yhteydet kisapaikoille ovat parhaat koko alueella. Kolmelle eri kisapaikalle pääsee 20-30 minuutissa, Coastal Clusterin olympiapuistoon puolessa tunnissa ja Souliin on matkaa puolitoista tuntia. Seolim Hotel on suomalaisen kisatunnelman keskuspaikka Mountain Clusterissa parhaalla mahdollisella sijainnilla.

Hotellissa on kahvila, ravintola, sauna ja langaton internetyhteys, jotka kaikki ovat vain suomalaisten vieraiden käytössä. Majoitukseen kuuluu mannermainen- tai amerikkalaistyylinen aamiainen. Seolim sijaitsee Jinbun kylässä ja lyhyen kävelymatkan päässä on useita marketteja, ravintoloita ja baareja.


Lisätiedot ja varaukset: 09 622 70 940, info@elamysmatkat.com


korea2018_kartta_paralympia

Paralympialaisten tapahtuma-alue

Koreassa järjestetään historian moderneimmat ja kompakteimmat paralympialaiset. PyeongChangin alueella on erityisen helppo liikkua tapahtumapaikkojen välillä. Tärkein keskus sijaitsee ns. Mountain Clusterissa, jossa järjestetään kaikki lumilajit Jeongseon lumiparkissa ja alppiurheilukeskuksessa, Alpensian hiihtostadionilla ja Jeongseon -alppiurheilukeskuksessa. Jäälajien keskusnäyttämö on pieni Gangneungin rannikkokaupunki Coastal Clusterissa. Suomalaisten oma Seolim-hotelli sijaitsee alueen keskeisimmällä paikalla Jinbun kylässä Mountain Clusterin KTX-juna-aseman lähellä.


Lisäpalvelut

Matkapakettien lisäksi Elämysmatkat auttavat mahdollisten lisäpalveluiden tiedusteluissa tai varaamisessa ennen matkaa. Matkapaketeissa on pyritty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon esteettömän matkustamisen tarpeet. Matkan varauksen yhteydessä on hyvä mainita kaikki mahdolliset tapauskohtaiset vaatimukset esteettömien palveluiden takaamiseksi.

Esimerkkipalveluja: 

  • Yksityisiä kuljetuksia Korean päässä
  • Economy extra – istumapaikka lennoille (perustuen saatavuuteen)
  • Lisäyöt Soulissa
  • Peruutus- ja katumusturva

Huomioithan, että kisaliput eivät kuulu matkapakettien hintaan. Kysy lisätietoja lippujen ostamisesta toimistoltamme.


Lisäyöt Soulissa

Paralympialaisten 2018 kisaisäntä Etelä-Korean suurin kaupunki on pääkaupunki Soul, jossa voi aistia huipputeknologisen kehityksen modernien pilvenpiirtäjien ja valtavien ostoskeskusten keskellä.

Varaa lisäyöt upeassa Soulissa paralympialaispakettien yhteyteen. Kuuluisa Namdaemunin tori ja Myeongdongin ostosalue ovat kävelyetäisyydellä hotelleista. Lisää matkapakettisi alkuun tai loppuun siis yksi tai useampi yö Souliin.

 Lisäyöt Soul 2hh 1hh
 Hotel Manu 100 € /henk 200 €
 Hotel Fraser 170 € /henk 330 €

 


Paralympialaisten 2018 matkapakettien vastuullinen matkanjärjestäjä on Milargo Ltd Oy / Elämysmatkat.
Y-tunnus 0945161-7 / Valmismatkaliikenteen rekisteritunnus: 3949/00/MJ Mv.
Yhteydenotot: info@elamysmatkat.com


Lue matkaehdot Lippujen jälleenmyyjät ja säännöt POCOG Lipunmyyntiehdot