Jokainen matka on Elämys

PetteDamian
hakuba_mountainlife8hakuba_mountainlife7hakuba_mountainlife6hakuba_mountainlife5hakuba_mountainlife3hakuba_mountainlife4hakuba_mountainlife2hakuba_mountainlife9

Petten & Damianin pyyda- ja skinnausviikko 25.1.-3.2. 2190 € LOPPUUNMYYTY

Suuren suosion saavuttanut pyydaviikko valikoimassa myös kaudella 18-19.

Lähde mukaan unohtumattomalle reissulle Japanin takamaastoihin todellisten asiantuntijoiden johdolla! Monille tuttu opaskaksikko Damian Banwell ja Pette Halme luotsaavat myös tulevalla kaudella ainutlaatuisen pyydareissun Japanin vähemmän tunnettuihin kohteisiin. Neljän päivän aikana luotetaan hissien sijaan omaan lihasvoimaan, ja pyydakäännökset ansaitaan nousukarvojen avustuksella. Vaikka lasku- ja nousumetrejä ei kerry samoissa määrin kuin hisseillä, laatu korvaa määrän moninkertaisesti. Hiihtelemme Japanin parhailla metsälinjoilla ja täysin puuttomilla puuterikentillä ilman pelkoa siitä, että parhaat linjat olisi korkattu.

Reissu soveltuu kokeneemmilla laskijoille, jotka viihtyvät takamaastoissa. Matkalla tarvitset omat lumiturvallisuus- ja hiihtovaellusvarusteet. Kysy lisätietoja varusteista sähköpostitse info@elamysmatkat.com ja tarvittaessa autamme myös välineiden vuokraamisessa. Mukaan lähtevillä laskijoilla tulee olla olla riittävä kuntotaso, ja kokemusta rinteiden ulkopuolella laskemisesta. Näin taataan, että reissu on mahdollisimman antoisa kaikille osallistujille.

Matkan hinta 2090 € /hlö

(ei sisällä lentoja)
varaa_matka

tuotetunnus (SKU) SKI_damian. (Tuote)Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Unohtumaton pyydareissu starttaa legendaarisesta Hakubasta, jossa vietämme kolme ensimmäistä päivää. Alkulämmittelyjen jälkeen seuraavat neljä laskupäivää vietetään syvässä lumessa, Honshun parasta puuteria metsästäen. Majoitumme hiihtopäivinä perinteisissä ryokan -majataloissa, kolmessa eri kylässä matkan varrella. Kohteet ovat pieniä tuntemattomampia kyliä, joissa ei juurikaan muihin hiihtäjiin törmää, mutta paikalliseen kulttuuriin sitäkin enemmän. Kaikki kylät ovat uniikkeja sijaintinsa lisäksi myös olosuhteiltaan. Maisemat vaihtuvat tiuhaan ja jokainen päivä on uusi seikkailu.

Matkaohjelma on suunniteltu joustavaksi, ja lopulliset kohteet valitaan muutama päivä ennen matkan alkua parhaiden mahdollisten olosuhteiden perusteella. Liikumme muutaman tunnin ajomatkan päässä Hakubasta, jossa myös yövymme reissun ensimmäiset kolme yötä ja viimeisen yön.

Matkan hinta 2190 € /hlö

(ei sisällä lentoja)
varaa_matka

Huom. matkan hintaan ei sisälly lentoja. Lennot varattavissa kauttamme aikataululle sopivasti.
Yhteydenotot osoitteeseen info@elamysmatkat.com

Viikon ohjelma:

 • 25.1. Perjantaina lento Helsingistä Tokioon, noin klo 17
 • 26.1. Saapuminen Tokioon ja kenttäkuljetus Hakubaan
 • 27.1. Lämmittelypäivä Hakuban rinteillä ja lähioffeilla Elämysmatkojen kohdeoppaan kanssa.
 • 28.1. Hiihtoa Hakuban laaksossa ja mahdollisuus tehdä päiväretki takamaastoihin oppaan kanssa lisämaksusta.
 • 29.1. – Perjantai 1.2. Neljän hiihtopäivän skinnausseikkailu Damianin ja Petten johdolla. Perjantaina illalla paluu Hakubaan.
 • 2.2. Hiihtoa Hakubassa. Iltapäivällä kenttäkuljetus Hakubasta Tokioon noin kello 16. Yövymme lentokenttähotellissa ennen aamulentoa Suomeen
 • 3.2. Sunnuntaina paluulento Suomeen

Hinta sisältää:

 • Majoituksen Hakubassa neljälle yölle, sisältäen aamiaisen Sierra Resort luxus -hotellissa kahden hengen huoneissa. Hotellin Onsen on yksi Hakuban parhaista.
 • Majoitus kolmena yönä puolihoidolla (aamiainen ja illallinen) perinteisessä ja hyvätasoisessa ryokan -majatalossa, kahden hengen huoneissa
 • Damianin ja Petten neljän päivän opastukset. Ryhmän minimikoko 8, ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa, eli enintään 5 asiakasta per opas
 • Kenttäkuljetukset Tokio – Hakuba – Tokio
 • Kuljetukset Hakubasta päiväkohteisiin, ja takaisin Hakubaan
 • Elämysmatkojen oppaan palvelut ja opastus ensimmäisenä hiihtopäivänä

Hinta ei sisällä:

Lentoja. Voit halutessasi kysyä lentoja Elämysmatkoilta info@elamysmatkat.com tai ostaa aikatauluun sopivat lennot itse.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua.

Kohdeoppaat Damian Banwell ja Pette Halme

opaspohja_tuote_damian&pette

Oppaidemme yhteinen Japani-tuntemus takaa ikimuistoisen viikon. Damian Banwell on asunut Japanissa yli 15 vuotta ja on opastanut Hakuban ympäristön vuorilla jo vuosikaudet. Hän on eräs ehdottomasti parhaista lumivyöryasiantuntijoista Japanissa ja tuntee Japanin säät ja lumiolosuhteet äärimmäisen hyvin. Damian Banwellin tarkempi esittely verkkosivuilla: mountainlife.jp

Pette Halme on Elämysmatkojen perustaja, Suomen ensimmäinen UIAGM – vuoristo-opas, joka on hiihtänyt jokaisena talvena Japanissa jo yli 12 vuoden ajan. Pette asuu Sveitsin Verbierissä ja tekee nykyään päätoimisesti vuoristo-oppaan töitä Länsi-Alpeilla (Sveitsi, Pohjois-Italia ja Ranska), talvikaudella Japanissa ja Venäjän kissahiihtoreissuilla.