Piilopyydaa_Petten_kanssa
DSC_7040-765×430DSC_7497-765×430DSC_7094-765×430DSC_7127-765×430DSC_7193-765×430IMG_2464-765×430

Piilopyydaa Petten kanssa
12. – 21.1.2018

Elämysmatkat järjestää heimopäällikkö Pette Halmeen johdolla 7 hiihtopäivän kiertomatkan 12. – 21.1.2018 Honsun saarella Japanissa. Pette vuokraa ryhmineen tilavan pikkubussin, joilla kierretään Honsun isoja ja pieniä hiihtokeskuksia viikon ajan. Johtavana ajatuksena on hiihtää puuteria siellä missä sitä on ja samalla yrittää välttää pahimmat ruuhkapaikat. Petten loistava paikallistietämys yhdistettynä Japanin puuteriautomaattiin luo loistavat  pohjat upealle viikolle!

Tarkoituksena on hiihtää puuteria hiihtokeskuksissa ja käyttää hissejä niin paljon kuin mahdollista. Kaikilla lähtijöillä pitäisi kuitenkin olla mukana vaellussiteet ja nousukarvat. Majoituksia ei varata etukäteen, jotta lumen perässä liikkuminen on mahdollista. Poikkeuksena tästä viimeisen yön majoitus lentokenttähotellissa.

tuotetunnus (SKU) SKI_piilo. Osasto: .

Tuotekuvaus

Vaikka Japanissa paljon lunta tuleekin niin paikallisia eroja on kuitenkin aina. Toisinaan lämpötilat käyvät korkealla, jolloin on hyvä päästä mahdollisimman ylös. Pette on hiihtänyt ja kiertänyt autolla Japania viimeiset kymmenisen vuotta ja näillä reissuilla hänelle on tullut tutuksi moni pieni keskus, joissa on paljon lunta mutta vähän ihmisiä. Reissulla hiihdetään Naganon kaupungin ympäristössä (Hakuban laakso, Nozawa onsen, Myoko, Shigakogen) mutta mitä todennäköisimmin tutustutaan myös Yuzawan alueeseen, jossa on paljon hyviä hiihtokeskuksia. Yuzawan alueelle lunta tulee paljon eikä alue ole niin tunnettu kuin Naganon ympäristö. Kaikki yllämainitut alueet ovat pääasiassa 3 tunnin päässä toisistaan. Mikäli kelit Hokkaidolla ovat tuolloin huomattavasti paremmat, siirretään reissu pohjoissaarelle, jossa toteutettiin esim. kauden 2015-2016 puuterijokeri loistavalla menestyksellä.

Aikataulu:

 • Pvä 1: Lento Helsingistä Tokioon.
 • Pvä 2: Saapuminen Naritaan ja sieltä joko Elämysmatkojen bussikuljetuksella Hakubaan, Myokoon tai Nozawaan tai luotijunalla Yuzawaan. Majoittuminen hotelliin.
 • Pvä 3-9: Hiihtoa Petten johdolla parhailla paikoilla. Viimeisen päivän laskujen jälkeen kenttäkuljetus Tokion kenttähotelliin joko Elämysmatkojen bussikuljetuksella Hakubasta, Myokosta tai Nozawasta tai junalla jostain muualta.
 • Pvä 10: Lento takaisin Suomeen.

Hintaan sisältyy:

 • ­7 yön majoituksen keskitasoisissa (3-4 tähteä) hotelleissa tai majataloissa aamiaisella kahden hengen huoneissa
 • ­UIAGM ­oppaan opastuksen 6 päivälle (Asiakasmäärä opasta kohden 4 tai 5)
 • Pikkubussin vuokrat ja kaikki kulut 7 päivän ajan
 • ­Hissiliput 7 päivälle
 • ­Mahtavasti puuteria, mielenkiintoisia uusia kohteita ja jännittäviä maisemia + rutkasti japanilaista kulttuuria
 • Viimeisen yön majoituksen Tokion lentokenttähotellissa

Hintaan ei sisälly:

 • Lentoja
 • Lentokenttäkuljetuksia
 • Lounaita tai illallisia
 • mahdollisia lisälentoja Hokkaidolle

Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava).

Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua. Hinnat laskettu kurssilla 1€=120yen. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli kurssi muuttuu merkittävästi.

Kysy lisää toimiston väeltä info@elamysmatkat.com tai tee varauskysely >>

Pette Halme

opaspohja_tuote_pette

Pette Halme on Elämysmatkojen perustaja, Suomen ensimmäinen UIAGM – vuoristo-opas, joka hiihtänyt joka talvi Japanissa jo yli 12 vuoden ajan. Pette asuu Sveitsin Verbierissä ja tekee nykyään päätoimisesti vuoristo-oppaan töitä Länsi-Alpeilla (Sveitsi, Pohjois-Italia ja Ranska) sekä talvikaudella myös Japanissa ja tulevalla kaudella myös Venäjällä nyt jo loppuunmyydyllä kissahiihtoreissulla.