Jokainen matka on Elämys

Pyreneet
Pyreneet_road_trip1Pyreneet_road_trip2Pyreneet_road_trip3Pyreneet_road_trip4Pyreneet_road_trip6Pyreneet_road_trip5

Pyreneiden Road Trip 3.2.-10.2.2019 1790€

Tämä seikkailu vie sinut kolmeen eri kohteeseen Andorrassa ja Espanjassa. Viikon isännöi vapaalaskija Jan-Erik ”Blumi” Blomberg, joka vannoo Euroopassa Pyreneiden nimeen. Atlantilta puhaltavat tuulet ovat viime vuosien ajan tiputtaneet runsaimmat lumisateensa nimenomaan Pyreneille, joten syvää lunta ajatellen se on puuterinlaskijan unelma.

Tehokkaaseen viikkoon kuuluu 6 laskupäivää, jotka jakautuvat sopivassa suhteessa rinneoffareiden ja skinnailupäivien välille. Matka kohteina ovat Andorran helmi Arcalis, Tavascan Pyreneiden keskellä ja viimeisenä kohteena Baqueira/Beret.

3.2.-10.2.2019
varaa_matka

tuotetunnus (SKU) Ski_pyreneet. (Tuote)Osastot: , .

Tuotekuvaus

Laskutuntumaa lähdetään hakemaan Andorrasta, jonka helmi Arcalis, on tunnettu loistavista vapaalaskumahdollisuuksistaan. Seuraava kohde Tavascan sijaitsee omassa rauhassaan Pyreneiden keskellä kaukana kaikesta hälinästä. Tavascanissa yövymme idyllisessä retkeilymajassa, josta käsin teemme päiväretkiä lähivuorille. Viimeinen kohde Baqueira/Beret tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rinne- ja vapaalaskuun, minkä lisäksi myös palvelutaso on lähimpänä Alppien tasoa. Viimeisen laskupäivän jälkeen suuntaamme yöksi Barcelonaan ennen paluulentoa Suomeen.

Reissun ohjelma:

 • Päivä 1: Aamulento Helsinki-Barcelona, bussikuljetus Arcalikseen. Illallinen ja viikon suunnittelu.
 • Päivä 2: Andorran parhaiden puuterimäkien laskua Arcaliksen ympäristössä. Majoitus idyllisessä majatalossa lyhyen ajomatkan päässä keskuksesta.
 • Päivä 3: Viimeinen laskupäivä Arcaliksessa ja siiryminen bussilla Tavascanin alueelle. Majoittuminen retkeilymajaan ja tulevien päivien suunnittelu illallisen ääressä.
 • Päivä 4: Skinnailupäivä Tavascanin retkeilymajalta käsin. Rauhallista after skitä retkeilymajalla.
 • Päivä 5: Toinen skinnailupäivä Tavascanissa, jonka jälkeen siirtyminen Salardun kylään Baquiera/Beretin juurelle.
 • Päivä 6: Rinneoffareita ja takamaastoa Baqueiran keskuksesta käsin.
 • Päivä 7: Viimeinen laskupäivä ennen siirtymistä Barcelonaan. Tuhti illallinen ja upean viikon fiilistely yhdessä Euroopan hienoimmista kaupungeista.
 • Päivä 8: Aamulento Barcelona – Helsinki

Majoitumme ensin sympaattisessa hotellissa aivan Arcaliksen keskuksen tuntumassa. Hotellilta on lyhyt bussikuljetus Arcaliksen hissiasemalle, josta aukeaa Andorran loputtomat puuterikentät. Majoitus 4-5 hengen huoneistoissa aamupaloineen. Tavascanin majoituspaikkana on paikallinen retkeilymaja, jossa majoitumme usean hengen huoneessa. Retkeilymajassa on täysihoito, ja hissi lähtee aivan majan vierestä. Salardun majapaikkana on pieni paikallinen hotelli, jossa majoitumme 2 hengen huoneissa. Hotellilta järjestetään kuljetus Baqueiran keskukseen. Viimeisen yön majoitus on Barcelonassa 2 hengen huoneissa. 

 

Hinnat sisältävät:

 • Norwegianin lennot Helsinki – Barcelona – Helsinki
 • Suksikuljetuksen lennoilla (2 x matkalaukku ja 1 x sukset, á 20 kg)
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Auton ryhmän käyttöön reissun aikana
 • Elämysmatkojen opaspalvelut matkan aikana
 • 7 yön majoituksen

Hinta: 1790 € / hlö
3.2.-10.2.2019
varaa_matka

Alustava lentoaikataulu:

 • Meno: DY 5621 Maanantai Helsinki – Barcelona 12:50 – 15:45
 • Paluu: DY 5620 Maanantai Barcelona – Helsinki 07:10 – 12:10

Matkalla on yhteensä kuusi kokonaista laskupäivää. Viimeisenä laskupäivänä on bussikuljetus Barcelonaan, jossa yhden yön majoitus. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli mukanasi lumivyöryreppu (ABS tai vastaava). Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua. Huomioithan, että lentoaikatauluihin saattaa tulla muutoksia! Mahdollisista aikataulumuutoksista ilmoitamme ennen matkan alkua.

Pyreneiden kohdeopas: Jan-Erik ”Blumi” Blomberg

Blumi

Viikon isännöi vapaalaskija Jan-Erik ”Blumi” Blomberg, joka vannoo Euroopassa Pyreneiden nimeen. Blumi on maailmaa kiertävä ja kuvaava pitkän linjan vapaalaskija, joka opastaa elämysmatkalaisia mitä eksoottisimmissa kohteissa. Yli 30-vuotta suksien päällä satoja päiviä vuodessa nauttiva oppaamme luotsaa tänä vuonna matkalaisiamme myös Road Tripeillä Jenkeissä, Islannissa ja nyt myös uutuusreissulla Huippuvuorilla. Elämysmatkojen kohteissa toimivat suomalaiset sekä paikalliset oppaat ovat alansa parhaita ammattilaisia. Oppailla on tietoa ja ymmärrystä suomalaisten hiihtolomailijoiden toiveista ja tarpeista sekä hyvä paikallistuntemus rinteistä, maastosta ja alueen palveluista.