Hintanostokuvat_ravi_Suite
Elitloppet2Elitloppet3Elitloppet4812Cabin_suiteElitloppet5

Suite-hytti LOPPUUNMYYTY

Legendaarinen Elitloppet-risteily on taas täällä, lähde Jaajo Linnonmaan ja Janne Korven johdolla kaikkien aikojen ravireissuun! Elitloppet on yksi maailman suurimmista ravitapahtumista, joka kerää lähes 60.000 katsojaa. Vietä kolme iltaa laivalla ravihenkisen ohjelman parissa ja kaksi päivää raveissa Tukholmassa. Raviliput ja kuljetukset Ruotsissa kuuluvat hintaan.

Matka starttaa Turusta pe 25.5.2018 n. klo 20 ja saavumme takaisin satamaan 3 päivää myöhemmin ma 28.5.2018 klo 12. Tarkemmat aikataulut lähempänä lähtöä osoitteesta www.raviristeilyt.fi.

tee_varaus

Hinta sisältää

    • Risteilymatka Ms Baltic Princessillä Turku-Tukholma-Turku
    • 3 yötä valitsemassasi hytissä aamiaisineen
    • Kuljetukset satamasta Solvallaan ja takaisin molempina päivinä 
    • Pääsylippu Elitloppet -tapahtumaan molempina päivinä 
    • Ohjelmaa ja opaspalvelut matkan ajan

Osasto: .

Tuotekuvaus

Tavoitteemme on tehdä kaikki mahdollisimman helpoksi, sinä vain astut laivaan ja nautit tunnelmasta. Koko laiva on varattu vain Classic Elitloppet risteilyväkeä varten! Laivalla on luvassa monipuolista ravihenkistä ohjelmaa sekä viihdemaailman tähtiä kaikille illoille. Tukholmassa meillä on omat bussit, jotka kuljettavat Solvallaan ja takaisin, raviliput (kaksi päivää) kuuluvat matkan hintaan. Jos haluat viettää toisen päivän Tukholmassa shoppaillen, tee se ja tule vaikka vain sunnuntaina raveihin. Laiva toimii kätevästi hotellinamme aamiaisineen kaikki kolme yötä. Voit siis halutessasi testata Tukholman yöelämää lauantaina, ja tulla laivalle nukkumaan kun olet nähnyt tarpeeksi. Toisaalta voit myös viettää kaikki reissun illat laivalla, takuulla saman henkisessä porukassa.

Suite-hytti

Laivan keulassa, kansilla 8 ja 9 olevia 26–31 m² hyttejä, joissa on sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Verholla erotettu makuuhuone, jossa kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen). Jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.


 


Kuljetukset Oulusta, Vaasasta, Jyväskylästä, Tampereelta, Joensuusta, Kuopiosta ja Helsingistä alk. 35 €/hlö/menopaluu