Hintanostokuvat_olympialaiset_latka
jakisHotel Manu SoulHotel Manu SoulHotel Manu Soulseoulfood

Talviolympialaiset 2018 Lätkäpaketti 15.-22.2.

Lähde kannustamaan kiekkoleijonat olympiamitaleille! Tarjoamme jääkiekkofaneille matkapaketin, jonka aikana pelataan Suomen miesten ottelut jääkiekon alkusarjassa, ja puolivälieräottelu keskiviikkona 21.2. Alkusarjassa Suomen joukkuetta vastaan asettuvat perjantaina 16.2. Norja ja – kyllä vain – sunnuntaina 18.2. pelataan ikiklassikko Suomi-Ruotsi! 
 
Majoitus on Korean pääkaupungissa Soulissa, josta pääsee kätevästi KTX-junalla jääkiekko-otteluhin. Matkapaketteihin voi lisätä myös muita lajilippuja mahdollisille välipäiville ja aikataulujen salliessa myös ottelupäiville. 
 
Matkapakettien hinnat 6 yötä alk. 2 300 €/hlö, sisältää 3 lippua jääkiekko-otteluun!

Katso kaikki aikataulut ja hinnat


Lisätiedot ja varaukset: 09 622 70 940
info@elamysmatkat.com


USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ OLYMPIALAISISTA


Osasto: .

Tuotekuvaus

 Matkapakettien hinnat 2hh 1hh
 Lätkäpaketti 15.-22.2.  Hotel Manu 2 300 €/henk. 2 700 €
 Lätkäpaketti 15.-22.2.  Hotel Fraser 2 450 €/henk. 2 950 €
 Lätkäpaketti 15.-22.2.  Hotel Sheraton 2 750 €/henk. 3 550 €

 

Matkan hintaan sisältyy

 • Suorat Finnairin lennot Helsinki – Soul – Helsinki
  • HEL – ICN 17.30 – 9.10 (1+)
  • ICN – HEL 11.05 – 14.15
 • Lentokenttäkuljetukset Soulissa
 • B-kategorian liput kolmeen otteluun
 • Majoitukset matkan aikana valitussa hotellissa
 • KTX-junapassi 7 vrk
 • Aamiaiset 
 • Elämysmatkojen oppaiden ja matkanjohtajien palvelut matkalla

Jääkiekko-ottelut matkan aikana

 • 16.2. Norja-Suomi klo 21.10
 • 18.2. Suomi-Ruotsi klo 21.10
 • 21.2. puolivälieräottelu, kellonaika varmistuu myöhemmin

KTX-juna

Soulista pääsee kätevästi KTX-junalla jääkiekon tapahtumapaikoille useita kertoja päivässä. Matkapaketin hintaan kuuluu 7 päivän junapassi.
KATSO KTX-JUNAN AIKATAULUT >>

Hotel Manu (Soul)

Hotelli Manu on hyvätasoinen hotelli aivan päärautatieaseman vieressä ja lähellä ostoskatuja. Varaa lisäyöt upeassa Soulissa olympialaispakettien jälkeen. Aamiainen sisältyy hintaan. Manu on yksi Soulin maamerkeistä erikoisen ulkomuotonsa ansiosta. Jokaisesta huoneesta on erikoisten ikkunoiden avulla kaleidoskooppimainen näkymä kaupungille.

Hotel Frasier (Soul)

Neljän tähden tasokas hotelli Fraser Place Namdaemun sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Soulin keskustassa. Kuuluisa Namdaemunin tori ja Myeongdongin ostosalue ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Alakerran ravintolassa tarjoillaan itämaisen ja länsimaisen keittiön makuja modernina fuusiona ja 16. kerroksen Panorama Lounge & Barista aukeaa huikeat näkymät Soulin kaupunkiin ja  Namdaemunin sillalle. Hotellissa on myös hyvin varusteltu kuntosali ja upea saunaosasto. Aamiainen sisältyy hintaan.

Hotel Sheraton (Soul)

Erittäin tasokkaan Four Points by Sheraton -hotellin huoneet ovat tyylikkäitä, vuoteet erittäin mukavia ja aamupala herkullista. Hotelli sijaitsee aivan Seoul Station juna-aseman vieressä, jonne KTX-juna Olympia-alueelta saapuu. Hotellin yksi erikoisuus on baari, josta saa paikallisia Best Brews™ oluita. Kattava aamiainen sisältyy hintaan.


Lisätiedot ja varaukset: 09 622 70 940, info@elamysmatkat.com
Matkapaketin hinta sisältää lennot ja majoituksen, lippuja jääkiekko-otteluihin matkan ajankohdalle voit valita erikseen. 


Katso kaikki aikataulut ja hinnat


Kisaisäntä Korea

Talviolympialaisten 2018 kisaisäntä Etelä-Korean suurin kaupunki on pääkaupunki Soul, jossa voi aistia huipputeknologisen kehityksen modernien pilvenpiirtäjien ja valtavien ostoskeskusten keskellä. Korean nähtävyydet ovat perinteisen buddhalaisvaikutteisia luostareita ja temppeleitä, joiden kiireettömyys on täysi vastakohta pääkaupungin sykkeelle. Korealainen ruokakulttuuri on tutustumisen arvoinen, perinteisimmät annokset pohjautuvat riisiin, mutta ulkomaiset vieraat ihastuvat yleensä herkulliseen korealaisiin bbq-herkkuihin.

KATSO VIDEO KOREAN KULTTUURISTA >>

Kisakaupungit Pyeongchang ja Gangneung sijaitsevat Korean niemimaan itärannikolla kauniilla maaseudulla. Matkustaminen Pyeongchangiin on vaivatonta Finnairin suorien lentojen ja nopean KTX-pikajunayhteyden ansiosta. Kisapaikat ovat lähellä toisiaan ja Coastal Clusterin (jäälajit) ja Mountain Clusterin (lumilajit) välillä liikennöi tehokas kisabussi- ja junayhteys. Kisavieraan näkökulmasta liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta verrattuna moniin edellisiin kisoihin.

Elämysmatkat

Elämysmatkat on Olympiakomitean ja Suomen Olympiajoukkueen virallinen matkanjärjestäjä ja Olympialaisten virallinen lipunmyyjä Suomessa.


Talviolympialaisten 2018 matkapakettien vastuullinen matkanjärjestäjä on Milargo Ltd Oy / Elämysmatkat.
Y-tunnus 0945161-7 / Valmismatkaliikenteen rekisteritunnus: 3949/00/MJ Mv.
Yhteydenotot: info@elamysmatkat.com


Lue matkaehdot Lippujen jälleenmyyjät ja säännöt POCOG Lipunmyyntiehdot