Jokainen matka on Elämys

Unelmien_helihiihto1
Unelmien_helihiihto12Unelmien_helihiihto11Unelmien_helihiihto10Unelmien_helihiihto9Unelmien_helihiihto8Unelmien_helihiihto7Unelmien_helihiihto6Unelmien_helihiihto5Unelmien_helihiihto4Unelmien_helihiihto3Unelmien_helihiihto2

Unelmien helihiihtomatkat

Elämysmatkoilla on helihiihtoasiakasrekisteri, liity mukaan jättämällä yhteystietosi alla olevasta painikkeesta. Luvassa on entistä enemmän ja entistä parempia helihiihtomatkoja maailman parhaisiin laskukohteisiin – räätälöidysti ja teitä, hyvät asiakkaat, kuunnellen.

 

Elämysmatkat on vuosien varrella järjestänyt helihtomatkoja lukuisiin tunnettuihin kohteisiin ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat saaneet maistaa helipuuteria mm. Italiassa, Sveitsissä, Japanissa, Ruotsissa ja Turkissa sekä lähes kymmenessä eri kohteessa Kanadassa. Näiden kokemuksien perusteella väitämme tuntevamme maailman helihiihtotarjonnan paremmin kuin kukaan muu tässä maassa. Matka on monen himohiihtäjän unelma ja me haluamme tarjota asiakkaillemme unelmien tasoisia elämyksiä.

Helihiihtomatka on arvokas satsaus harrastukseen ja monesti myös ”kerran elämässä” -kokemus. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää, että monta vuotta suunniteltu matka todella onnistuu viimeistä piirtoa myöten.

Parhaat helihiihtokohteet ja -viikot varataan usein jo yli vuotta etukäteen. Tämän takia edellä mainittujen kriteerien täyttäminen lyhyellä varoitusajalla tai pienellä porukalla on vaikeaa. Helihiihto-operaattorit tarjoavat toisinaan äkkilähtötarjouksia, mutta etenkin niiden kohdalla vääränlaiseen ryhmään joutumisen riski on suuri.

Tuotekuvaus

Meidän mielestämme kolme tärkeintä tekijää helihiihtomatkan onnistumisessa ovat:

  • Valitaan oikea helioperaattori jolla on riittävän iso alue ja joka tarjoaa upeat puitteet ja ennen kaikkea loistavaa hiihtoa riittävän pienissä ryhmissä (ts. 4-5 hengen ryhmät).
  • Alueella sataa lunta paljon niin että mahdollisuus päästä hiitämään ei jää lumitilanteesta kiinni. Tämä tarkoittaa, että helihiihtokohteessa onkäytössä myös lumikissa ja/tai alueella on myös riittävästi hyvää metsähiihtoa jos säät eivät salli lentämistä ja hiihtämistä puurajan yläpuolella. Tämä rajaa mm. Alaskan pois lempikohteistamme.
  • Kolmas ja tärkein tekijä: Lähdetään riittävän isolla porukalla niin, että saamme ryhmälle omaan käyttöön koko helikopterin tai lumikissan (8-15 laskijaa kohteesta riippuen). Näin varmistamme sen että emme saa mukaan ulkopuolisia hiihtäjiä, joiden vauhdista ja osaamisesta emme tiedä mitään, eikä kallis laskupäivä mene odotteluksi.

Haluamme suunnitella ja toteuttaa entistä useammin ja entistä parempia unelmien hiihtomatkoja maailman parhaille helihiihtoalueille. Jätä yhteystietosi alla olevan linkin kautta niin olet mukana helihiihtorekisterissä. Rekisteriin liittyminen ei sido sinua millään tavoin ja voit koska tahansa poistaa tietosi rekisteristä.