Valioliiga-otteluun valmistautuminen

Valioliigan kausi on pyörähtänyt käyntiin ja paljon on jo kerennyt tapahtua – mukaan lukien Teemu Pukin valinta elokuun kuukauden pelaajaksi! Kausi kestää aina 17. toukokuuta saakka ja kierroksia pelataan melkein joka viikonloppu. Elämysmatkat tarjoaa matkapaketteja top-6 joukkueiden kotipeleihin ja myös ”pienempien” joukkueiden kotiotteluihin. Matkapaketit sisältävät aina virallisen ottelulipun – meidän reissuillamme ei tarvitse pelätä, että jää matsi näkemättä!

Niin uuden, kuin kokeeneemmankin Valioliigakävijän on hyvä tietää muutamia asioita ennen matkan varaamista. Ottelusiirrot voivat aiheuttaa monille harmaita hiuksia ja lisäkuluja, jos siirtymismahdollisuutta ei olla otettu huomioon matkoja ostaessa. Valioliiga on julkaissut otteluohjelman koko kaudelle. Ottelut on sijoiteltu omille viikonlopuilleen ja jokainen ottelu on merkattu pelattavaksi lauantaisin klo 15:00 (paikallista aikaa). Otteluiden tarkat pelipäivät selviävät vasta, kun tv-lähetysten ottelut päätetään noin 2 kuukautta ennen pelipäivää. Ottelut voivat siis siirtyä viikonlopun sisällä perjantai- ja maanantai-illan välillä. Tällä hetkellä televisiointiajat on julkaistu lokakuun loppuun saakka.

Televisiointiaikojen arvioidut julkaisemispäivät

Marraskuu                           16.9.
Joulukuu/Tammikuu         11.10.
Helmikuu                             13.12.
Maaliskuu                            24.1.
Huhtikuu                              21.2.
Toukokuu                             3.4.

Kuva: Tim Bechervaise / Unsplash

Otteluiden siirtoihin vaikuttaa televisiointiaikojen lisäksi myös Euroopan ja Englannin Cupin kilpailut. Keväällä pelataan kaksi FA Cupin kierrosta, jotka ovat päällekkäin Valioliigakierrosten kanssa. Kierrokset pelataan 21.-22.3. ja 18.-19.4., jolloin FA Cupissa mukana olevien joukkueiden Valioliigapelit siirretään myöhemmälle ajalle pelattavaksi. Toinen Englannin Cupin kilpailu Carling Cup-finaali pelataan 1.3. ja finaalissa pelaavien joukkueiden Valioliigapelit siirtyvät tältä viikonlopulta.

Eurooppa-liigaa pelaavien Manchester Unitedin, Arsenalin ja Wolverhamptonin ottelut ovat erityisen ”siirtouhan” alla. Eurooppa-liigan kierrosten jälkeen pelattavat pelit pelataan todennäköisesti sunnuntaisin tai maanantai-iltaisin.

Kuinka siis välttyä varaamasta matkaa lentoineen väärille päiville, joita mahdollisesti joudutaan muuttamaan ottelun siirtyessä? Elämysmatkat myy kahden yön majoitus+ottelulippu -matkapaketteja, joissa majoituspäivä voidaan muuttaa ottelun siirtotilanteissa. Matkapaketteihin tarjotaan pyynnöstä lennot vasta, kun tarkka ottelupäivä on selvinnyt. Nämä ovat siis ns. riskittömiä paketteja, joista ei koidu lisäkuluja ottelun siirtyessä. Jos kuitenkin haluat varata matkapaketin lentoineen etukäteen, suosittelemme varaamaan lennot muutoskelpoisina tai varamaan matkapäivät tarpeeksi pitkälle ajalle. Täysin riskitön Valioliiga-viikonloppu on perjantaista tiistaihin. Elämysmatkat auttaa mielellään aina, jos pelipäivien kanssa herää kysymyksiä.

Kuva: Denilo Vieira / Unsplash

Toinen tärkeä huomioitava asia Valioliiga-matkoilla on se, että Elämysmatkojen otteluliput ovat aina kotijoukkueen katsomosta. Tämä tarkoittaa sitä, että vierasvärien ja vierasjoukkueen kannattaminen on ehdottomasti kiellettyä. Vierasvärit voivat johtaa katsomosta poistamiseen ilman korvausta lipusta.

Valioliigamatkan varaaminen step by step

  • Katso, milloin suosikkijoukkueesi pelaa sinua kiinnostavan pelin
  • Varaa Elämysmatkojen verkkosivuilta majoitus+ottelulippu -matkapaketti
  • Elämysmatkat tarjoaa sinulle lennot pelipäivän ratkettua
  • Elämysmatkat toimittaa sinulle sähköpostissa matkadokumentit noin viikko ennen matkaa. Otteluliput ovat suurimmaksi osaksi E-lippuja, jotka lähetetään sähköpostilla. Tietyt joukkueet käyttävät paperisia lippuja, jotka toimitetaan hotellille tai noudetaan stadionilta.
  • Valmistaudu unohtumattomaan reissuun ja lähde Englantiin katsomaan maailman viihdyttävintä jalkapalloa!

Muista varmistaa ennen matkaa passin voimassaolo sekä matkavakuutus.

Elämysmatkojen ottelupakettiin kuuluu aina joko yhden tai kahden yön majoitus sekä otteluliput. Lisämaksusta saat kauttamme myös lennot, lisäyöt hotellissa sekä hospitality-lippupaketit.

Lisätietoja saat toimistoltamme: 040 550 1930 tai sports@elamysmatkat.com.

Kuva: Alex Motoc / Unsplash