Voita matka Olympialaisiin

Osallistu arvontaan ja voita matka Korean talviolympialaisiin 2018!

Kilpailun ja arvonnan järjestää Elämysmatkat (Milargo Oy). (Jatkossa pelkkä “Järjestäjä”.)

Kilpailuun ja arvontaan hyväksytään vain ne osanottajat, jotka ovat jättäneet yhteystietonsa kupongilla Lahden MM-kilpailuissa Elämysmatkojen standillä tai verkkosivustolla olevalla lomakkeella.

Osallistumisaika on 22.2. – 5.3.2017. Päättymisajan (5.3.2017 kello 23:59) jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Kilpailussa jaetaan palkintoina 1 kpl 3 373€ € arvoinen matkapaketti Pyeongchangin Olympialaisiin 2018 ajalle 8.-13.2.2018. Matkapaketti sisältää majoituksen yhden hengen huoneessa vähintään 3 tähden hotellissa kisa-alueella, suorat lennot Finnairilla (Economy Class), lentkokenttäkuljetukset ja A-kategorian liput 3 päivälle valittuihin lajeihin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun matkaan. Voittaja voi halutessaan vaihtaa matkapaketin ajankohdan saatavilla olevaan matkaan ja maksaa matkan arvon erotuksen. Voittaja voi vaihtaa lippuja maksaen erotuksen, ostaa lisälippuja tai palveluita. Palkinnon voittaja voi siirtää palkintomatkan toiselle henkilölle.

Arvontaan saa osallistua vain omalla sähköpostiosoitteella. Järjestäjä arpoo arvonnan voittajat 7.3.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos voittaja ei ota yhteyttä järjestäjään 2 viikon kuluessa siitä, kun voitosta kertova sähköposti on hänelle lähetetty, tämä johtaa voittajan hylkäämiseen, jolloin hän menettää oikeuden palkintoon.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai kelvottomista jätetyistä tiedoista, joiden takia mahdollista voittoilmoitusta tai palkintoa ei voida toimittaa.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa voittajan hylkäämiseen, jolloin hän menettää oikeuden palkintoon. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osanottajat, jotka pyrkivät väärinkäytöksillä muuttamaan arvonnan tulosta tai arpajaistodennäköisyyksiä.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei korvaa lunastamatonta palkintoa.

Järjestäjän ja järjestäjää edustavien henkilöiden vastuu kilpailun ja arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja järjestäjää edustavat henkilöt kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Järjestäjällä on oikeus keskeyttää arvontaan osallistuminen tilapäisesti ja poistaa keskeytyksen ajaksi www-sivuilta osallistumisen mahdollistava osallistumislomake. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kilpailu ja arvonta pakottavaksi katsomansa syyn takia.

Kaikki kilpailuun ja arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua ja arvontaa koskevia päätöksiä.