Voita paikka 2019 Antti Autti Onsen Tourille!

Elämysmatkat ja Arctic Weekend tarjoavat tänä vuonna yhdelle onnekkaalle elämänsä kokemuksen Japanissa. Onsen Tour on Antti Autin isännöimä viiden tähden reissu, jossa pääset ihan uudella tavalla sisään Hokkaidon takamaastoihin ja paikalliseen kulttuuriin niin ruuan kuin kylpemisen puolesta.

Katso kilpailun ohjeet alta ja tee hakemus ennen 21.10. Voittaja julkistetaan Arctic Weekendissä 27.10.

Palkinto: yhden hengen matkapaketti 2019 Antti Autin Onsen Tourille, arvoltaan 2790 €

Reissun isäntänä toimii Hokkaidon parhaat takamaastot tunteva Antti Autti. Onsen Tourilla pääset laskemaan paikoissa, joita edes monet paikalliset hiihtovaeltajat eivät ole löytäneet, sillä Antti on pyörinyt mestoilla ammattioppaiden kanssa jo vuosikausia. Kuva: Simo Vilhunen, 2018 Onsen Tour

Osallistu kilpailuun tekemällä hakemus. Tässä ohjeet:

1. VARMISTA ETTÄ SINULLA ON TÄLLE MATKALLE SOPIVA LASKUTAITO*

Onsen Tour on suunnattu kokeneille hiihtovaeltajille ja puuterilaskijoille. Iän, sukupuolen tai laskuvälineen suhteen ei ole mitään rajoituksia.

2. POSTAA JULKINEN HAKEMUS OMAAN PROFIILIISI JA JAA SE ARCTIC WEEKENDIN FACEBOOK-SIVULLE TAI INSTAGRAMIIN.

Kerro postauksessa Elämysmatkojen ja Arctic Weekendin raadille miksi juuri sinä ansaitset reissun? Voit käyttää tekstiä, kuvaa, videota, grafiikkaa – tyyli on vapaa ja luovuutta arvostetaan.

3. TÄGÄÄ HAKEMUKSESI

Tägää eli merkitse päivitykseen Arctic Weekend (@arcticwknd), Elämysmatkat (@elamysmatkat) sekä #arcticwknd #elamysmatkat ja #PickMeToOnsenTour tunnisteet, jotta voimme seurata osallistumistasi.

VOITTAJAN VALINTA JA JULKAISU

Voittajan valitsee Arctic Weekendin ja Elämysmatkojen raati. Voittaja julkaistaan Arctic Weekend -tapahtumassa Rovaniemellä 27.10.2018. Valintaperusteet: hakemuksen sisältö ja siinä käytetty luovuus sekä perustelut, hakijan soveltuvuus reissulle. Kilpailuun osallistuminen päättyy 21.10.

EI MUUTA KUIN HAKEMUSTA TEKEMÄÄN!

Matkalle sopivan laskutaidon varmistamien* Onsen Tour on suunnattu kokeneille hiihtovaeltajille ja puuterilaskijoille, matka koostuu teknisesti haastavista laskuista vaihtelevassa maastossa ja päivien aikana kertyy paljon nousumetrejä lihasvoimin. Hiihto, splitboard- tai lumikenkävaellusta kertyy 1-6 h päivässä ja kokonaisuudessaan päivien aktiivinen osuus on +8h. Pisimmän yhden mittaisen haikin arvioidaan olevan 3h. Matkalla tarvitset lumivyöry- ja hiihtovaellusvarusteita.Mukaan lähtevillä laskijoilla tulee olla hyvä kuntotaso ja kokemusta puuterilumessa laskemisesta, jotta reissu olisi mahdollisimman antoisa kaikille osallistujille. Tälle reissulle ei kannata lähteä kuntotasoaan testaamaan, jos lähtökohta tuntuu epävarmalta.

Palkinto koskee myös jo tehtyjä varauksia, mutta kilpailuun osallistuminen ei takaa reissulle pääsyä. Jos niin onnekkaasti käy, että voitat matkan kisassa, niin tottakai matkapaketti tarjotaan sinulle ilman veloitusta. Ei muuta kuin varausta ja hakemusta vetämään! (Huomioithan kuitenkin peruutusehdot)

KATSO KILPAILUN SÄÄNNÖT >>