Jokainen matka on Elämys

Susijengifanit ottivat Sudenpesän omakseen

Yli 4000 fania viihtyi Elämysmatkojen Sudenpesässä Bilbaossa

 

Elämysmatkojen suunnittelema ja toteuttama Sudenpesä-kisakylä Bilbaossa oli huikea menestys. Sudenpesä-viikon huipensi koko Susijengin saapuminen Petteri Koposen johdolla Sudenpesän viimeisen illan bileisiin. Koko joukkue juhli lavalla rap-artisti Brädin keikalla sekä biletti kannattajien kanssa myöhään yöhön.

Viikon aikana yli 4000 eri fania vieraili Sudenpesän pregame- ja aftergame-juhlissa, iltaklubeilla, fanituotepisteessä ja Susi-infossa. Yhteensä eri käyntejä Sudenpesässä oli yli kymmenen tuhatta. Koripalloliiton ja kannattajayhdistyksen taustatuella toteutettu Sudenpesä oli kautta aikain Suomen suurin ulkomailla toteutettu kannattajatapahtuma. Sudenpesän budjetti oli nolla euroa – kaikki Sudenpesän yleisölle ilmaiset palvelut ja ohjelma toteutettiin klubikonserttien tuotoilla.

Elämysmatkat suunnitteli ja toteutti Sudenpesä-konseptin. Sudenpesän isäntinä toimivat Aleksi Valavuori ja Jaajo Linnonmaa, ja viikon aikana kisakylässä esiintyivät mm. JVG, Brädi, Ilpo Kaikkonen, Stig sekä yleisön suosikiksi viikon aikana noussut DJ Jaba.

Elämysmatkat on Koripalloliiton virallinen matkatoimistokumppani. Elämysmatkat järjesti Sudenpesä-kisakylän lisäksi Bilbaoon noin 400 hengen kisamatkat. Kisakyläkonsepti sai viikon aikana merkittävästi mediahuomiota sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Sudenpesä Bilbaossa 2014 from Elämysmatkat on Vimeo.

Yhteystiedot ja kuvat mediakäyttöön:

Elämysmatkat.com
Jussi Viskari
Toimitusjohtaja
jussi.viskari(a)elamysmatkat.com
040 58 6425