Me teemme elämyksiä yritysasiakkaillemme nimellä Elämys Group. Tutustu yrityksille suunnattuihin palveluihimme elamysgroup.com -sivustolla.

 

Me teemme Elämyksiä. Asiakkaidemme luottamus yhä monipuolisempien ja vaikuttavampien elämysten toteuttajana on tuonut mukanaan viime vuosien vahvan kasvun ja kansainvälistymisen. Kasvun myötä voimme palvella sekä kuluttajia, yrityksiä että urheiluyhteisöjä entistä kattavammin ja laadukkaammin.

 

Elämysmatkat takaa suomalaisille maan parhaan kokemuksen aktiivi- ja urheilumatkanjärjestäjänä.

Suomen kokeneimman aktiivi- ja urheilumatkajärjestäjän lähes 30 vuoden kokemus on sinun palveluksessasi. Viemme laskettelun, lumilautailun ja vuoristossa liikkumisen harrastajat maailman upeimpiin harrastuspaikkoihin. Viemme urheilufanit vuoden tärkeimpiin kisoihin ja parhaille paikoille ympäri maailman. Urheilumatkalle lähdettäessä matseissa on kyllin yllätyksiä ja jännitettävää – meidän tehtävämme on huolehtia että kaikki muu sujuu suunnitelman mukaisesti matkaanlähdöstä voitonjuhliin asti.

 

Järjestämme urheilu- ja aktiivimatkoja myös ryhmille, yrityksille, järjestöille ja seuroille toiveiden mukaan oli sitten suuntana Mestarien liigan finaali tai Olympialaiset. Olemme tottuneet asiakkaidemme koviin odotuksiin ja jokainen elämysmatkalainen toimiston asiakaspalvelutiimistä kohdeoppaisiin tekee kaikkensa niiden täyttämiseksi.

 

Elämys Groupin ja Elämysmatkojen 20 matka- ja tapahtuma-alan ammattilaista työskentelevät yhdessä uusituissa tiloissa Vallilassa. Tervetuloa tapaamaan!