Yritys

etusivu_yhtarikuva

Me teemme elämyksiä yritysasiakkaillemme nimellä Elämys Group, tutustu yrityksille suunnattuihin palveluihimme elamysgroup.com -sivustolla.


Asiakkaidemme luottamus yhä monipuolisempien ja vaikuttavampien elämysten toteuttajana on tuonut mukanaan viime vuosien vahvan kasvun ja kansainvälistymisen. Kasvun myötä voimme organisoitua entistä paremmin palvelemaan yrityksiä liiketoimintaa vauhdittavien elämysten toteuttajana.

etusivu_paakuva2

Elämysmatkat jatkaa uudistuksen myötä kuluttajabrändinä joka takaa suomalaisille jatkossakin maan parhaan kokemuksen aktiivi- ja urheilumatkanjärjestäjänä.


Suomen kokeneimman laskettelu- ja aktiivimatkajärjestäjän 25 vuoden kokemus maailman vuorilta on sinun palveluksessasi. Viemme laskettelun, lumilautailun ja vuoristossa liikkumisen harrastajat maailman upeimpiin harrastuspaikkoihin. Elämysmatkat vie myös urheilufanit vuoden tärkeimpiin kisoihin ja parhaille paikoille. Järjestämme kisamatkoja kiinnostavimpiin urheilutapahtumiin ympäri maailman. Urheilumatkalle lähdettäessä matseissa on kyllin yllätyksiä ja jännitettävää – meidän tehtävämme on huolehtia että kaikki muu sujuu suunnitelman mukaisesti matkaanlähdöstä voitonjuhliin asti.

Järjestämme urheilu- ja aktiivimatkoja myös ryhmille, yrityksille, järjestöille ja seuroille toiveiden mukaan oli sitten suuntana Mestarien liigan finaali tai Olympialaiset. Me järjestämme matkajärjestelyiden ja ottelulippujen lisäksi kaiken tarvitsemasi illallisvarauksista VIP-aitioihin. 

Olemme tottuneet asiakkaidemme koviin odotuksiin ja jokainen elämysmatkalainen toimiston asiakaspalvelutiimistä kohdeoppaisiin tekee kaikkensa niiden täyttämiseksi. Elämysmatkat on Olympiakomitean kumppani talviolympialaisissa 2018.

Elämys Groupin ja Elämysmatkojen 20 matka- ja tapahtuma-alan ammattilaista työskentelevät yhdessä uusituissa tiloissa Vallilassa. Tervetuloa tapaamaan!